3η και 4η μέρα; Δεν γνωρίζω, νομίζω πως είναι την 1η μέρα! Δεν γνωρίζω άν είναι την πρώτη ή την δεύτερη μέρα των αθλημάτων αλλά αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει! Να λαμβάνουν χώρα δηλαδή τα αθλήματα σε 2 μέρες!
Τι να πω θα δειξει! Ειναι πολυ παραξενα ολα οσα συμβαινουν! Απο το πως προχωρισαν οι προκυρηξεις με πολλα μαγειρεματα και αυτη η πρωτοφανη αυστηροτητα! Ειχα κανει και στην αεροπορια που με Εκοψαν με 500 και μορια Για οδηγο. Οταν τα ειδα ειμουν στην 150 θεση τα ξαναειδα μετα το βραδυ και βλεπω ξαφνικα οτι ειμουν στην 200 κατι θεση! Αυτο πως εγινε δεν ξερω! Και σε ενα φιλο το ιδιο! Ευτυχως με Περασαν στο ναυτικο που ακομα δεν ξερω σε τι μοιρα ειμαστε!
D.Y.K έγραψε:3η και 4η μέρα; Δεν γνωρίζω, νομίζω πως είναι την 1η μέρα! Δεν γνωρίζω άν είναι την πρώτη ή την δεύτερη μέρα των αθλημάτων αλλά αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει! Να λαμβάνουν χώρα δηλαδή τα αθλήματα σε 2 μέρες!
ρε φιλε ξερεις πως ξεχωριζουμε επιτυχοντες με επιλαχοντες
Πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν οτι θα ειναι 6 ημερες για τους πρωτους που ξεκινουν να δινουν, γιατι τη Δευτερα 22/2 θα ειναι κλειστο το κολυμβητηριο και θα δωσουμε ολα τα αθληματα 22/2 και την αλλη μερα Τριτη 23/2 θα δωσουμε κολυμβηση. Δε ρωτησα αν ισχυει για ολες τις Δευτερες. Και εχει βγει το προγραμμα με τις μερες και διαδικασιες.
Αγχωνομαστε γιατι αντι για 5 μερες που ειναι να κανουμε θα κανουμε 9 και αν εχουμε και επανεξετασεις κλπ ισως και παραπανω. Εννοω και το σαβ/κο μεσα. Δεν ειμναστε και απο Πειραια ολοι.
Παιδια κουλ! Θα δουν οι πρωτοι και θα μας πουν. Οτι ειναι να γινει θα γινει! Αρκει να ειναι για καλο και να μην μας δουλεβουν! Παντως οι μερες ειναι πολλες! Αλλα τι να κανουμε! Μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε! Απο εδω μεσα ποιος περναει πρωτος;
ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Μηπως ξερετε που μπορω να δω τους επιτυχοντες εποπ του πολεμικου ναυτικου και τι ειδικοτητα εχουν παρει;
Αναλυτική λίστα δεν υπάρχει με τα ονόματα και τις βαθμολογίες. Άν ήσουν υποψήφια στο ΠΝ μπές στο www.hellenicnavy.gr και βάλε τον αριθμό της ταύτοτητάς σου ώστε δείς τι έκανες.
Γεια σασ. Ειμαι γυναικα και ηθελα να ρωτησω αν στα αθληματα ειναι λιγακι πιο ελαστικη σε σχεση με τους αντρεσ; Η μερες ειναι πολλεσ, εγω απο λαρισα πρεπει να βρω ξενοδοχειο στον πειραια.