Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Τι λες φιλε μου!
αμα ξαναρωτησω οτιδηποτε τον οααεε2 θα με στησει στα δυο μετρα! χιχιχι!
οααεε2; λαμβανει; ξερεις κατι εσυ;
βασικα θα ηταν πολυ ωραια να μας λεγατε οσοι ξερουν σιγουρα λιγο πανω κατω το προγραμμα!(λεω εγω τωρα!)
αμα ξαναρωτησω οτιδηποτε τον οααεε2 θα με στησει στα δυο μετρα! χιχιχι!
οααεε2; λαμβανει; ξερεις κατι εσυ;
βασικα θα ηταν πολυ ωραια να μας λεγατε οσοι ξερουν σιγουρα λιγο πανω κατω το προγραμμα!(λεω εγω τωρα!)
Ο ΟΑΑΕΕ02 θα σου απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχεις φίλε μου!
Μπορείς να τον ρωτήσεις ότι θέλεις!
Χαρά του να απαντάει σε ερωτήσεις των νεότερων συναδέλφων!
Επίσης μου έχει τρελή αδυναμία και δεν μπορεί να μου χαλάσει κανένα χατήρι!

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
μπατζής έγραψε:Και οι ημερομηνίες τρέχουν κανονικά, ονόματα 31 Μαρτίου, κατάταξη για αεροπορία 19 Απριλίου, απλά ενδέχεται τα άτομα που θα δώσουν προς τα μέσα Απριλίου να αργήσουν λίγο να παρουσιαστούν, επομένως όλοι θα πάνε 19 Απριλίου και κάποιοι μερικές μέρες αργότερα.
Τότε για ποια καθυστέρηση (σε 23/4 και 10/05 σε αποτελέσματα και κατάταξη αντίστοιχα) έλεγαν από το κέντρο ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ προχθές;
Εγω δε το ξερω το προγραμμα παντως, αυτα που θα θα καναμε θα ηταν εκτος προγραμματος, εκτος ωραριου, εκτος γενικοτερα, Ας οψεται
αυτο ειναι αληθειαD.Y.K έγραψε:Ο ΟΑΑΕΕ02 θα σου απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχεις φίλε μου!

αυτο παιζει γεραinsomniacgr έγραψε:μπατζής έγραψε:Και οι ημερομηνίες τρέχουν κανονικά, ονόματα 31 Μαρτίου, κατάταξη για αεροπορία 19 Απριλίου, απλά ενδέχεται τα άτομα που θα δώσουν προς τα μέσα Απριλίου να αργήσουν λίγο να παρουσιαστούν, επομένως όλοι θα πάνε 19 Απριλίου και κάποιοι μερικές μέρες αργότερα.
Τότε για ποια καθυστέρηση (σε 23/4 και 10/05 σε αποτελέσματα και κατάταξη αντίστοιχα) έλεγαν από το κέντρο ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ προχθές;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:αυτο παιζει γεραinsomniacgr έγραψε:μπατζής έγραψε:Και οι ημερομηνίες τρέχουν κανονικά, ονόματα 31 Μαρτίου, κατάταξη για αεροπορία 19 Απριλίου, απλά ενδέχεται τα άτομα που θα δώσουν προς τα μέσα Απριλίου να αργήσουν λίγο να παρουσιαστούν, επομένως όλοι θα πάνε 19 Απριλίου και κάποιοι μερικές μέρες αργότερα.
Και είναι ακόμη ασαφές το αν θα ισχύσει μόνο για αεροπορία ή και για στρατολογία. Σε μένα είπαν πως για τη στρατολογία δεν αλλάζει κάτι, σε άλλους πως αλλάζει για όλες τις προκηρύξεις.
-
Ας οψεται... τι φιλε οααεε2?
Παιδιά μιλάμε για Αεροπορία... Έχει κατέβει ονομαστικός πίνακας με τα άτομα που καλούνται να συμμετέχουν σε 3 ακόμη γκρουπ. Η τελευταία μέρα εξέτασης του τρίτου γκρουπ είναι 13 απριλίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠ. ΟΠ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010 Α/Α Μ. ΔΕΥΤ. Μ. ΤΡ. Μ. ΤΕΤ. Μ. ΠΕ. Μ. ΠΑΡ. Μ. ΣΑΒ ΚΥΡ. ΠΑΣΧΑ ΔΕΥΤ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥΤ ΤΡ 29 ΜΑΡ. 30 ΜΑΡ. 31 ΜΑΡ. 1 ΑΠΡ. 2 ΑΠΡ. 3 ΑΠΡ. 4 ΑΠΡ. 5 ΑΠΡ. 6 ΑΠΡ. 7 ΑΠΡ. 8 ΑΠΡ. 9 ΑΠΡ. 10 ΑΠΡ. 11 ΑΠΡ. 12 ΑΠΡ. 13 ΑΠΡ. 1 Ψ Υ1 Υ2 Α 2 Ψ Υ1 Υ2 Α 3 Ψ Υ1 Υ2 A
... Επομένως δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη καθυστέρηση... Μην ξεχνάτε οτι αυτή τη βδομάδα τέλειωσαν τα γκρουπ των ατόμων που είχαν κριθεί συμμετέχοντες και τα ονόματα με βάση τόσο την ΄προκήρυξη όσο και την τροποποιητική εγκύκλιο θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου, επομένως από τις 13 Απριλίου μέχρι τις 19 υπάρχει πολύς χρόνος για να βγουν οι λίστες και των υπολοίπων. Σιγά τα πολλά άτομα... Οπότε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η κατάταξη... Πληροφοριακά για τον κύριο που ρώτησε ο αδερφός μου πέρασε Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών...
συμφωνω μαζι σου και ευχομαι να εχει καλη σταδιοδρομια ο αδερφος σουμπατζής έγραψε:... Επομένως δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη καθυστέρηση... Μην ξεχνάτε οτι αυτή τη βδομάδα τέλειωσαν τα γκρουπ των ατόμων που είχαν κριθεί συμμετέχοντες και τα ονόματα με βάση τόσο την ΄προκήρυξη όσο και την τροποποιητική εγκύκλιο θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου, επομένως από τις 13 Απριλίου μέχρι τις 19 υπάρχει πολύς χρόνος για να βγουν οι λίστες και των υπολοίπων. Σιγά τα πολλά άτομα... Οπότε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η κατάταξη... Πληροφοριακά για τον κύριο που ρώτησε ο αδερφός μου πέρασε Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών...
-
Εχουμε την ιδια ειδικοτητα φιλε μου με τον αδελφο σου!
που για λογους ανωτερας βιας δεν ερχομαι για εκπαιδευτηςantonis1070 έγραψε:Ας οψεται... Τι φιλε οααεε2;
-
Κριμα ρε φιλε! να εισαι καλα και ολα γινονται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες