Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

arisba σωστα σκεφτεσαι αλλα για να δουμε... Για την ειδικοτητα πιστευω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα εκπαιδευτουμε στο καβουρι και επειτα θα ασχολουμαστε με επισκευη-συντηρηση Η/Υ. Επιτυχων ειμαι. Εσυ ΤΕΙ εχεις τελειωσει; Θητεια εχεις κανει?
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από arisba »

Εχω τελειωσει κ εγω τει. Κ εχω κανει κανονικα τη θητεια μου στις διαβιβασεισ. Εσυ; Αφου ειμαστε επιτυχων και εχουμε περασει κ τα αθληματα ειμαστε μεσα
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

arisba κι εγω ΤΕΙ τελειωσα και υπηρετησα στις διαβιβασεις. Για την αεροπορια μαθαινω οτι ειναι πολυ
καλυτερα. Για να δουμε. Σε ποιο ΤΕΙ τελειωσες και ποτε υπηρετησες θητεια;
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Γεια σας! Και μενα με ειδοποίησαν χτες! Ξαφνικό και ευχάριστο! Να ρωτήσω τα αθλήματα ήταν γενικά εύκολα; Και στις υγειονομικές κοιτάνε και βάρος μπορεί να σε κόψουν και γιαυτό;
fani

Δημοσίευση από fani »

Γεια σε ολους! ειδατε τι επαιξε στην αεροπορια; καλουν και τους μη συμμετεχοντες γιατι κοπηκε κοσμος και κοσμακης! θα παρει παραταση το θεμα. οποτε 31 μαρτιου δε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.

ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ »

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά έχει λίγο αγχος και ταλαιπωρια η διαδικασία οπότε υπομονή. Εδωσα και εγω πριν 15 μέρες, ειδικότητα αναλυτης προγραμματιστής Η/Υ, ήμουν μεσα στους επιτυχόντες και περιμένω αποτελέσματα! Αν γνωριζει κάποιος αν θα αλλάξει η ημέρα καταταξης θα ήταν πολύ χρησιμό!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από insomniacgr »

ΒΙΚΥ έγραψε:Γεια σας! Και μενα με ειδοποίησαν χτες! Ξαφνικό και ευχάριστο! Να ρωτήσω τα αθλήματα ήταν γενικά εύκολα; Και στις υγειονομικές κοιτάνε και βάρος μπορεί να σε κόψουν και γιαυτό;

Tα αθλήματα είναι εύκολα για κάποιον/α που είναι προπονημένος/η. Γίνονται με πολύ τυπικό τρόπο. Αν δεν είσαι εντός ορίων κόβεσαι.

Στις υγειονομικές, ναι μπορεί να κοπείς από βάρος, ύψος ή άλλα προβλήματα - είναι πολύ αναλυτικές οι εξετάσεις.
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Μαλιστα! κοπηκα δηλαδη! ειμαι εντελως αγυμναστη! στα ψυχολογικα σε ρωταει κατι συγκεκριμενο η επιτροπη?
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από insomniacgr »

ΒΙΚΥ έγραψε:Μαλιστα! Κοπηκα δηλαδη! Ειμαι εντελως αγυμναστη! Στα ψυχολογικα σε ρωταει κατι συγκεκριμενο η επιτροπη;

Εχει ομαδική συζήτηση με ένα συγκεκριμένο θέμα για 15' (χωρίς παρέμβαση της επιτροπής) και μετά ατομική συνέντευξη ένας ένας.
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

αντωνης έγραψε:arisba κι εγω ΤΕΙ τελειωσα και υπηρετησα στις διαβιβασεις. Για την αεροπορια μαθαινω οτι ειναι πολυ
καλυτερα. Για να δουμε. Σε ποιο ΤΕΙ τελειωσες και ποτε υπηρετησες θητεια;
τελειωσα στην αρτα. Πηγα στρατο το 2005. Εσυ.
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

arisba κι εγω αρτα τελειωσα. Εσυ ποτε αποφοιτησες; Στρατο τελειωσα αυγουστο 2009.
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

αντωνης έγραψε:arisba κι εγω αρτα τελειωσα. Εσυ ποτε αποφοιτησες; Στρατο τελειωσα αυγουστο 2009.
το 2006...
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Δηλαδη τι θέμα ειναι αυτο;
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Βρηκες καμια δουλεια στο αντικειμενο των σπουδων?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες