Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Εχεις μαθει ΤΠτ?
Γεια σας κ απο μενα. Περασα προχτες την συνεντευξη. Αυτο που ρωτησαν ς εμας στην ατομικη συνεντευκη ειναι αν γνωριζουμε τι ακριβως θα κανεις στην ειδικοτητα που εχουμε διαλεξει και τι αρμοδιοτητες θα εχουμε, και ολα αυτα για να καταλαβουν αν οντως γνωριζουμε που παμε και δεν αλλαξουμε γνωμη αργοτερα
καλη επιτυχια σε οσους δινουν εξετασεις
καλη επιτυχια σε οσους δινουν εξετασεις
Ευχαριστουμε ''δε''να σαι καλα! Αν μπορεις ενημερωσε μας μετα τα αθληματα! Καλη επιτυχια για τη συνεχεια!
Κατ ηθελα να σε ρωτησω μια και καταλαβα οτι εισαι απο αθηνα. Θα μενω χαλανδρι, την ημερα πριν απο τα αθληματα να βρω ξενοδοχειο να μεινω Καπου στη δεκελεια, η' να παω με ταξι; Και ξερεις περιπου ποση ωρα θα κανω να φτασω αν παω με ταξι; Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια!
Για την ειδηκοτητα ρωτανε; Εγω που ξερω περιπου τι κανουμε στο τεχνικο η/υ; Τι ρωτανε γενικως στη συνεντευξη?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
ev@ έγραψε:Κατ ηθελα να σε ρωτησω μια και καταλαβα οτι εισαι απο αθηνα. Θα μενω χαλανδρι, την ημερα πριν απο τα αθληματα να βρω ξενοδοχειο να μεινω Καπου στη δεκελεια, η' να παω με ταξι; Και ξερεις περιπου ποση ωρα θα κανω να φτασω αν παω με ταξι; Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια!
Πας από Χαλάνδρι μέχρι Μοναστηράκι με το μετρό. Στη συνέχεια παίρνεις τον ΗΣΑΠ και ανεβαίνεις Κηφισιά. Από εκεί ταξί για Σχολή Ικάρων. Το ταξί παίρνει περίπου 5-5.5?. Είναι ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να πας εγκαίρως και οικονομικά- κι αυτός που ακολούθησα εγώ.
Ευχαριστω πολυ!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
καλημερα παιδακια!eva συμφωνω απολυτα με τον insomniacgr. Ειναι οντως ο ποιο σιγουρος τροποσ!insomniacgr έγραψε:ev@ έγραψε:Κατ ηθελα να σε ρωτησω μια και καταλαβα οτι εισαι απο αθηνα. Θα μενω χαλανδρι, την ημερα πριν απο τα αθληματα να βρω ξενοδοχειο να μεινω Καπου στη δεκελεια, η' να παω με ταξι; Και ξερεις περιπου ποση ωρα θα κανω να φτασω αν παω με ταξι; Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια!
Πας από Χαλάνδρι μέχρι Μοναστηράκι με το μετρό. Στη συνέχεια παίρνεις τον ΗΣΑΠ και ανεβαίνεις Κηφισιά. Από εκεί ταξί για Σχολή Ικάρων. Το ταξί παίρνει περίπου 5-5.5?. Είναι ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να πας εγκαίρως και οικονομικά- κι αυτός που ακολούθησα εγώ.
Κατ σου στειλα μηνυμα!
-
το ειδα ευα μου. Απλα σορυ που αργω λιγο, δουλευω μωρε ταυτοχρονα.ev@ έγραψε:Κατ σου στειλα μηνυμα!

Κατ μου ποτε δινεις αθληματα; Πεμπτη; Εχεις προετοιμαστει καλα?
-
Την πεμπτη δινω και ο θεος βοηθοσ! κανω προπονησεις 2μηνες τωρα και ελπιζω να τα βγαλω. Θα δειξει εκεινη την μερα. Εσυ ποτε δινεισ;
Εγω δινω παρασκευη, ειμαι απο κομοτηνη αυριο πεταω για αθηνα, αλλα σημερα ριχνει πολυ χιονι, ελπιζω να μην ακυρωθει καμια πτηση...
-
αληθεια; Δεν νομιζω να ακυρωθει! Ολα καλα θα πανε! Αντε με το καλο να φτασεις στην υπεροχη πολη μας (ντιαξ)ev@ έγραψε: Εγω δινω παρασκευη, ειμαι απο κομοτηνη αυριο πεταω για αθηνα, αλλα σημερα ριχνει πολυ χιονι, ελπιζω να μην ακυρωθει καμια πτηση...

εσυ εχεις προετοιμαστει για τα αθληματα; Εμαθα οτι αρκετα αυστηροι! Καηκαμε!
Καλημέρα και απο μένα είμαι συμμετέχουσα ως βοηθός νοσηλεύτρια είμαι απο κοζάνη και δίνω 15-3-10 τα ατομα που συμμετέχουν δίνουν αλφαβητικά: Ή Κατά ομάδες άντρες χώρια απο γυναίκες.
Κανείς νοσηλευτής ρε παιδια για να συγκρίνουμε τα μόρια μας:
ας μου απαντήση κάποιος για τις ομάδες
Κανείς νοσηλευτής ρε παιδια για να συγκρίνουμε τα μόρια μας:

ας μου απαντήση κάποιος για τις ομάδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες