Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

2 ΗΜ, στο καβουπι 2ημ. Στο ΓΝΑ 1 ημ. Στο ΤΑΤΟΙ Εξετασεις 5 ημ. Εργασιμες Δλδ Επτα δια τους περισοτερους
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς γίνετε στην 2η και 4η δοκιμασία; Εκεί κόβουν αρκετά; Γιατί εγώ έχω ακούσει ότι κόβουν στα άλλα πολύ και για το τπτ! Αλλά για αυτές τις δοκιμασίες δεν έχω ακούσει τίποτα... Να φανταστείς δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν. Δεν το είχα προσέξει ποτέ στην εγκύκλιο γιατί προφανώς δεν το είχαν τονίσει ιδιαιτερα.
Πάντως είσαι πολύ ενημερωμένος!
Ελευθερία

Και κάτι άλλο εγώ δίνω στις 23 ημέρα τρίτη, πότε θα μάθω "αν πάνε όλα καλά" το πότε πάω για προφορικά-ψυχοτεχνικα; Λογικά γιανα ισχύει οι 5 εργάσιμες μέρες θα πρέπει να εξεταστώ την επόμενη δηλ Τετάρτη. Άρα θα μας πουν την τρίτη τα αποτελέσματα κ αν έχουμε περάσει μας λένε κ την ώρα που θα δώσουμε την επόμενη;
Ελπίζω να καταλαβες τι θέλω να πω! Τα έγραψα λίγο μπερδεμενα γιατί δεν έχω ξεκαθαρίσει ακριβως πως γίνετε όλη η διαδικασία. Πρώτη φορά δίνω (ελπίζω και τυχερη) !
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΤΗΝ 2Η ημερα ειναι μια επιτροπη απο αξκους και γιατρους που σε ρωτανε απλα πραγματα Μην ακους τι λενε διαφοροι εισαι συγκοτημενο ατομο...4η ημερα η ανωτατη επιτροπη ειναι στο ΓΝΑ αποτελειται απο ανωτατους ιατρους Και περνουν τις εξετασεις που εκανες [ιατρικες] και σε βγαζουν καταληλο η ακαταληλο
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Ελευθερια προσεχε μονο τα αθληματα να βγαλεις τα ορια μην ακους κανεναν ευχομε να εισαι μεσα και θα εισαι...

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΝΙΚΟ γα πες μου εσυ εχεις απτο παραδειγμα ποσα μορια ειχες εισαι μεσα δεν εισαι?
Ελευθερία

ΣΓΟΣ ειλικρινά δεν ξέρεις πόσο σε ευχαριστώ (και εσένα και ένα άλλο παλικάρι που δεν ξέρω τι έκανε γιατι δεν τον έχω "δει" καθόλου). Μακάρι να πάνε όλα καλα, συγκροτημένη είμαι αλλά αγχώνομαι πολύ ευκολα και τα ψιλο χάνω! Και αυτό φαίνεται! Θέλω τόσο πολύ να περάσω και έχω κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες να τα καταφέρω! Όσο για τα αθλήματα προπονούμε με γυμνάστρια και είναι αισιόδοξη λέει θα τα καταφέρω τώρα δεν ξέρω. Θέλω να πιστεύω πως τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο... Ίσως κάποτε στο μέλλον καταλλάβουμε γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα, ίσως πάλι όχι και να μείνουμε με την απορία! Τεσπα. Εγώ είμαι της άποψης ότι θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου και τα όρια μου και ότι γίνει ας γίνει για καλό είτε είναι θετικά τα αποτελέσματα είτε αρνητικά! Και πάλι σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις και την πολυλογία μου!Εικόνα
xristi

Δημοσίευση από xristi »

Ξερει κανενας σας καποιο ξενοδοχειο κοντα εκει που θα παμε την πρωτη μερα, στο καβουρι;

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Παρε το 11880Εικόνα
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν κλεισουν ξενοδοχειο. Εχω απο την πρωτη του μηνος που εκλεισα. Μολις εμαθα αποτελεσματα. Εκανα και μια τροποποιηση την κρατηση μολις ειδα το προγραμμα του στρατηγου. Στρατηγε ελπιζω να μη με καψεις. Εκλεισα για δυο νυχτες καβουρι.70 ευρω η μια. Κανονισε ε. Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα.
ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Σε 5 λεπτα ολοι εξω απο το καψιμι αναφορα!
xristi

Δημοσίευση από xristi »

χρηστος έγραψε:Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν κλεισουν ξενοδοχειο. Εχω απο την πρωτη του μηνος που εκλεισα. Μολις εμαθα αποτελεσματα. Εκανα και μια τροποποιηση την κρατηση μολις ειδα το προγραμμα του στρατηγου. Στρατηγε ελπιζω να μη με καψεις. Εκλεισα για δυο νυχτες καβουρι.70 ευρω η μια. Κανονισε ε. Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα.
κι εγω να κλεισω ηθελα. Αλλα δεν πειραζει, ευχαριστω πολυ, εισαι πολυ ευγενικος και Εξυπηρετικος

Ελευθερία

Γειά σου χρίστι τι κάνεις! Εκείνη τι μέρα τι μπέρδεμα και αυτό; Τελικά είμαι 2η επιλαχούσα ελπίζω όλα να πάνε καλά! Και εσύ καλή συνέχεια να έχεις!
xristi

Δημοσίευση από xristi »

Γεια σου Ελευθερια μου. Μπηκα την τριτη και διαβασα καμποσες σελιδες για να δω τι εγινε. Σκεψου θετικα, εγω πιστευω θα εισαι σιγουρα μεσα. Εγω αν περασω γιατρουε, αθληματα κτλ θα παω στρατολογια και αν κοπω. Κοπηκα, οποτε ηδη εισαι 1 επιλαχουσα απο τωρα. Και ολο και καποιος ακομη θα παει αλλου ή θα κοπει.
g6hagi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από g6hagi »

ς. σμιασ έγραψε:απο που εισαι φιλε; τι ειδικοτητα δηλωσες; εγω ομαδα 1018

φιλε και εσυ μηχανικος αεροσκαφων ομαδα 1018
αντε καλη τυχη να εχουμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση