Παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω και για εμένα όλα καλά πήγαν (και ειλικρινά χωρίς βισμα) ΣΜΗΝΙΑ αν δεις το μνμ μου ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα! Πολύ θα χαρώ να μάθω ότι πέρασες! Σε ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση και τα καλά σου λόγια! Μακάρι να φτάσουμε ως το τέλος και να είμαστε τελικά ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!
Τεχνίτης Η/Υ και είμαι πολύ χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη... Τώρα περιμένω και στρατολογία! Αλλά και να μην περάσω εκεί δεν πειράζει μην είμαστε και αχάριστοι! Καλή συνέχεια μελλοντικοί συνάδελφοι!
Ελευθερία έγραψε:Τεχνίτης Η/Υ και είμαι πολύ χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη... Τώρα περιμένω και στρατολογία! Αλλά και να μην περάσω εκεί δεν πειράζει μην είμαστε και αχάριστοι! Καλή συνέχεια μελλοντικοί συνάδελφοι!
συγχαρητηρια. Ειμαστε στην ιδια ειδικοτητα. Τι ομαδα εισαι και ποτε οι εξετασεις;
Αλήθεια κριστι μου; Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω κάποιον με την ίδια ειδικότητα; Είμαι ομάδα 1010 και ξεκινάω στις 23/2. Εχω μία δουλίτσα και θα πρέπει να φύγω ελπίζω να σε ξανα βρω μέσα και να μιλίσουμε ! Συγχαριτήρια και πάλι!
θα τα ξαναπουμε οπωσδηποτε. τωρα σειρα 1 και μη συμμετεχων; Τι να πω; Πηρες τηλ. Να ρωτησεις μηπως εχει γινει κανενα λαθος; Εγω προσπαθω να παρω να ρωτησω για την σειρα αλλα...
Κρίστι βρε συ και εγώ σειρά 2 τι στο καλό μόνο εμείς οι δύο ειχαμε δηλώσει αυτή την ειδικότητα; Αχ μακαρι να πάνε όλα καλα! Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά!
Ελευθερία έγραψε:Κρίστι βρε συ και εγώ σειρά 2 τι στο καλό μόνο εμείς οι δύο ειχαμε δηλώσει αυτή την ειδικότητα; Αχ μακαρι να πάνε όλα καλα! Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά!
ποσα μορια εχεις Ελευθερια μου; Εγω 530 γραφει και δεν μου μετρησανε 40 απο πτυχιο προγραμματιστη