Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Μακαρι να κανει κατι πραγματικα το θελω γιατι φανικε οτι μας θερισαν κανονικοτατα εμενα μου εβγαλαν 50 μορια το πιστευετε;50 ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ?
ειναι ξεφτιλες εβη μου, ειναι που ελεγαν οτι ολα απο εδω κ περα θα ειναι αξιοκρατικα αλλα εννουσαν οτι ολα απο εδω κ περα θα παραειναι βυσματικα, το αξιοκρατικα ειναι κωδικος για τα βυσματαEvi... έγραψε:Μακαρι να κανει κατι πραγματικα το θελω γιατι φανικε οτι μας θερισαν κανονικοτατα εμενα μου εβγαλαν 50 μορια το πιστευετε;50 ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ;
-
Το ξερω Κωστα μου και πραγματικα ειμαι εξαλη. Που ειναι οι πινακες; Που ειναι ολα αυτα που ελεγαν θα κανουν για να διουμε με τι κριτηρια α διαλεξαν τους αλλουσ; Αυτο πραγματικα θελω πολυ να το μαθω! ΤΙΠΟΤΑ δεν εκαναν! Μπορεις να μου πεις τ ακριβως εστειλες στον τριανταφιλλοπουλο; Να δω πως να το γραψω και εγω...
Του ειπα τι εγινε ακριβως στην δικη μου περιπτωση, οτι ειχα φτιαξει τα χαρτια μου για πολεμικη αεροπορια του ειπα τι χαρτια ειχα στειλει κ οτι δεν μου μετρησαν την προυπηρεσια που ειχα στειλει με βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα. Επισης του ανεφερα οτι το πρωι στις 10κ30 ημουν στην 118 θεση στην σειρα βαθμολογιας κ το μεσημερι στις 15κ10 ημουν στην 171 θεση. ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.Evi... έγραψε:Το ξερω Κωστα μου και πραγματικα ειμαι εξαλη. Που ειναι οι πινακες; Που ειναι ολα αυτα που ελεγαν θα κανουν για να διουμε με τι κριτηρια α διαλεξαν τους αλλουσ; Αυτο πραγματικα θελω πολυ να το μαθω! ΤΙΠΟΤΑ δεν εκαναν! Μπορεις να μου πεις τ ακριβως εστειλες στον τριανταφιλλοπουλο; Να δω πως να το γραψω και εγω...
Παιδες εστειλα και εγω στον μακη ντου ολοι να τος εξοντωσουμε γιατι ειμαστε νεοι και δεν μπορουν συνεχως να μας κοβουν τα φτερα. Ειναι ολοι τους τα ιδια σκατα...
Ετσι μπραβο δεν εχεις να χασεις τιποτα με ενα μαιλ, πρεπει να μαζευτουνε τα μαιλ για να ψαχτει ο μακης κ τοτε θα γινουν τρελα γλεντιαgogo έγραψε:Παιδες εστειλα και εγω στον μακη ντου ολοι να τος εξοντωσουμε γιατι ειμαστε νεοι και δεν μπορουν συνεχως να μας κοβουν τα φτερα. Ειναι ολοι τους τα ιδια σκατα...
Μακαρι αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καταφερουμε τιποτα καλο βραδυ σε ολουςκαι φυσικα υπομονη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Οντως ειναι μεγαλη κοροιδια. Ειδικα σε εσενα που σε κοψανε και τριτη φορα. Στειλε ενα μαιλ στον μακη και πες την περιπτωση σου. Οσο πιο πολλοι ειμαστε τοσο το καλητερο. Μηπως γινει επιτελους κατι. Μηπως καποια στιγμη δικαιωθουμε!
-
Μολις εστειλα και εγω παιδια μακαρι να ασχολιθει μαζι μας και να τους βγαλει στην φορα ΟΛΟΥΣ οσους μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας περνανε για χαζουσ! Αλλα πως θα μαθουμε ποτε και αν καανει κατι για το θεμα ο Τριανταφυλοπουλος?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ολο και απο καπου θα ακουστει. Εχουμε και ΜΜΕ πιστευω αν βγει στη φορα θα γινει πρωτο θεμα σε ολα τα καναλια και σε εκπομπες γενικα... Μην ανησυχεις αυτο ειναι το μονο ευκολο, το να το μαθεισ. Το δυσκολο ειναι να ξεσκεπαστει αυτο το θεμα...
Εβη αυτα τα πραγματα δεν κρυβονται θα ακουστει αν το ψαξει κ γινει κ θεμα σε εκπομπη.
-
Αντε να δουμε λοιπον... ΜΑΚΑΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Παντως αν καποιος ακουσει κατι ας ενημερωσει και τους υπολοιπουσ! Τωρα παντως που θα δει τοσα μυνηματα ολο και κατι θα κανει δεν πιστευω να μας αφισει ετσι!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγω εχω μια απορια για τα μορια της ειδικοτητας που δηλωσα. Γραμματικες γνωσεις μου δωσανε 194 μορια, αντι για 350. Διοτι ειχα βεβαιωση απο τει οτι σπουδαζω και ειμαι πανω απο 1 χρονο σπουδαστης δλδ ειμαι 5ο ετος. Αλλα δν με μετρησανε οτι ειμαι σπουδαστης που περνει 350 μορια. Δηλωσα οδηγος. Γτ ομως δεν μετρησε μηπως ξερεις φιλε κωστα; Τι σκατα μετρησανε.
Καλημερα σε ολους!evi μου σε καταλαβαινω εμενα τα μορια μου δεν ειμαι μονο 50 ειναι πολυ παραπαμω... Εμενα στην αεροπορια μου βγαλανε το τεε και με βαλανε σαν απλο λυκειο ητε τεε με ειδικοτητα 210 και αυτη με βαλανε 150 και σαν να μην εφτανε αυτο... Δεν μου μετρησανε την προϋπηρεσια μου που ητανε 250 μορια αλλα το κουλο την μετρισανε στην στρατολογια την προϋπηρεσια αλλα εκει μου την μετρισανε για 12μηνο = 200 μορια και οχι 250 που επρεπε! Παιδι οπως λετε ντουυυυυυυυ απο παντου και μακη αλλα καντε ενστασεις δεν θελει δικηγορους για να κανετε ενσταση!
AKHS KARDITSA 3 έγραψε:Εγω εχω μια απορια για τα μορια της ειδικοτητας που δηλωσα. Γραμματικες γνωσεις μου δωσανε 194 μορια, αντι για 350. Διοτι ειχα βεβαιωση απο τει οτι σπουδαζω και ειμαι πανω απο 1 χρονο σπουδαστης δλδ ειμαι 5ο ετος. Αλλα δν με μετρησανε οτι ειμαι σπουδαστης που περνει 350 μορια. Δηλωσα οδηγος. Γτ ομως δεν μετρησε μηπως ξερεις φιλε κωστα; Τι σκατα μετρησανε.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΠΩΣ ΑΝ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΕΙ Η ΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ, ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣ ΕΙΧΕΣ Π. Χ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες