Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lefterisg »

Ούτε εμένα μου μέτρησαν βεβαίωση σπουδών αν και είχα ολοκληρώσει τον πρώτο χρόνο. Τώρα ξανακοίταξα τα αποτελέσμτα και είδα οτι έπεσα 100 θέσεις κάτω. Τι γίνεται δεν ξέρω...
billimember
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από billimember »

Κοψαν τη συνεντευξη για τα ματια του κοσμου και μετα ραψαν και κοψαν την προκηρυξη οπως τους βολευε, δε βγαζουν πινακες γιατι θα δουμε ατομα με λιγοτερα μορια να εχουν περασει, πρεπει να απαιτησουμε να βγαλουν πινακες και να αφησουν το δουλεμα, σε λιγο απο 48 θεση θα φτασω 2048 ετσι πως πανε. Ουτε βεβαιωση απο τει, ουτε προυπηρεσια, ουτε ειδικες δυναμεις, ειναι πολλα που μου τα διεγραψαν. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
free

Δημοσίευση από free »

Εκανε κανενας τα χαρτια του για στρατολογια?
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Free και εγώ τα έκανα και εκεί χειρότερο χάλι! Εκεί δεν λένε καν την σειρά... Άστα να πάνε!
Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσουμε θα έχουν φτάσει στα τάρταρα! Και πέφτει και πέφτει και πέφτει!
Πολλά χάλια ρε παιδιά! Τι να πω ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Λένε να τους κράξουμε στα κανάλια γιατί νομίζεται πως θα τους κάνουμε την μούρι κρέας! Παιδιά αυτούς δεν τους νοιάζει! Μπορούν άνετα να παίζουν με την ψυχολογία τόσων χιλιάδων παιδιών χωρίς ίσχος τύψεων! ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ ΡΊΧΝΩ ΤΌΣΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!
Παιδιά χίλια συγνώμη για την συμπεριφορά μου αλλά ειλικρινά έχω αγανακτήσει τόσο πολύ που νοιώθω πως θα εκραγώ! Μπαμ θα κάνω στο τέλος! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Και μου άρεσε που υποτίθετε σήμερα όλοι θα ξεκαθαρίζαμε το μέλλον μας! Σαν ανεκδοτο ακούγετε παλι!
γιώργος

Δημοσίευση από γιώργος »

Ναι παιδιά μολις πήρα τηλ. Και μου το είπανε
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ελευθερία έγραψε:Free και εγώ τα έκανα και εκεί χειρότερο χάλι! Εκεί δεν λένε καν την σειρά... Άστα να πάνε!
Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσουμε θα έχουν φτάσει στα τάρταρα! Και πέφτει και πέφτει και πέφτει!
Πολλά χάλια ρε παιδιά! Τι να πω ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Λένε να τους κράξουμε στα κανάλια γιατί νομίζεται πως θα τους κάνουμε την μούρι κρέας! Παιδιά αυτούς δεν τους νοιάζει! Μπορούν άνετα να παίζουν με την ψυχολογία τόσων χιλιάδων παιδιών χωρίς ίσχος τύψεων! ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ ΡΊΧΝΩ ΤΌΣΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!
Παιδιά χίλια συγνώμη για την συμπεριφορά μου αλλά ειλικρινά έχω αγανακτήσει τόσο πολύ που νοιώθω πως θα εκραγώ! Μπαμ θα κάνω στο τέλος! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Και μου άρεσε που υποτίθετε σήμερα όλοι θα ξεκαθαρίζαμε το μέλλον μας! Σαν ανεκδοτο ακούγετε παλι!
θα ξεκαθαριζαμε το μελλον μας αν ειχαμε βυσμα κουκλα μου! Τοτε απλα θα λεγαμε ενα περασα χωρις Πολες πληροφοριες για να μην μας υποψιαστουν και τελος... Τεσπα... Υγεια να εχουμε να προσπαθουμε
liberis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liberis »

Καλησπέρα σε όλους τους υποψήφιους που περιμένουν αποτελέσματα. ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά! Μπήκα το πρωί για να δώ τα αποτελέσματα της βαφτιστήρας μου και είχε σειρα προτεραιότητας 8η. Μπήκα πριν απο λίγο και έχει σειρά προταιρεότητας 43! Οι θέσεις είναι 35! Πέσανε τα τηλέφωνα φαίνεται. Τσάμπα ακυρώσαν τη συνέντευξη, τα λαμόγια έχουν και άλλους τρόπους να κάνουν την δουλειά τους. Και άλλα μας έλεγε ο χοντρός (υπουργός). Παιδιά ξανατσεκάρετε την σειρά σας γιατί θα φάνε και άλλους. Κουράγιο!
fantaros

Δημοσίευση από fantaros »

Κριμα παιδια... Λοιπον, καλη επιτυχια σε οσους κοπηκανε σε ο, τι κ αν κανουν στη ζωη τους! Γεια σας!
Ελευθερία

Άλεξ και μη χειρότερα να λέμε!
Τι να πω ρε παιδί μου και να φαντασείς τι εκατ. Ευρώ ξοδεύει η χώρα μας ώστε να """"""έχουμε"""""" κρατικούς μηχανισμους! Σκέψου δηλ. Να μην είχαμε και το νετ να ενημερωνόμασταν! Πέρνουν παιδιά από το πρωί να μάθουν που δεν βρίσκουν τα ονόματα και δεν υπάρχει τίποτα! Έχουν κατεβάσει τα τηλ. Πιθανότατα! Αν περιμέναμε να μάθουμε απο αυτούς τα αποτελέσματα θα τα μαθέναμε του χρόνου τέτοια μέρα!
ελπίδα

Δημοσίευση από ελπίδα »

Ναι. Εγω τα εκανα. Πατάω ακόμα μέχρι και τώρα τον αριθμό της ταυτότητας μου και δεν βγάζει τίποτα!
πάντως να χαρώ εγω αξιοκρατία.

Ελευθερία

Ελπίδα μου πραγματικά το μόνο που καταφέρνουμε αυτή την στιγμή είναι να σπάνε τα δικά μας νεύρα!
Δεν μπορείς να φανταστείς τι νεύρα έχω αυτή την στιγμή! Είναι αδιανόητη τέτοια αντιμετώπιση!
Τι να πω ρε παιδιά να τα βλέπω εγώ τόσο ακραίες αυτές τις καταστασεις; Αν ναι ας με διορθώσει κάποιος και να μου πει ότι είμαι υπερβολική!
5 μήνες ρε παιδιά περιμέναμε αμαρτία απο τον Θεό αυτό το πράγμα
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Πραγματικά Ελευθερία μου είναι μεγάλο σπάσιμο νεύρων. Τόσο καιρό έμενα χωρίς δουλειά γιατί περίμενα ότι θα γινόταν κατι... Και στρατολογικό σώμα ενώ πατάω τον αριθμό της ταυτότητας μου μου λέει ότι δεν υπάρχει καμία εγγραφή με αυτό το νούμερο... Θέλουνε καραμπίνα και οχι κράξιμο
Ελευθερία

Ελπίδα μη τα συζητάς και εγώ μία από τα ίδια και εγω δεν πάω για δουλειά για να ασχολήθώ με τα αθλήματα! Μόνο στην ιδέα από 17η (που στην αρχή ήμουν 2η) αύριο μπορεί να έχω φτασει και 50η και λίγο λέω με πιάνει τρέλα! Συγνώμη κιολλας αν σας έχω πρήξει αλλα με πνίγει το δίκιο και η αγανάκτησηΕικόνα
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Δεν είσαι η μόνη αγανακτισμένη εδώ μέσα.
Εγώ σήμερα το πρωί ήμουνα 56η και τώρα 96η
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
είμαστε για γέλια
Ελευθερία

Και για κλάματα θα έλεγα...

Ή μάλλον καλήτερα: Αυτοί γελούν και εμείς κλαίμε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες