Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Πως σου τσαλακώνουν ρε παιδιά έτσι τα όνειρα!
Κι εγω τα αποθηκευσα, δεν θα το αφισω ετσι ουτε το πτυχειο μου μετρισανε ουτε την προυπηρεσια μου και με βγαλανε με 150 μορια μονο! Που ειναι οι πινακες οεοοοοοοο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Ρε παιδια μακαρι να το κυνηγησετε και να βρειτε το δικιο σας αλλα... δεν το βλεπω... θα φατε ακυρο! σκεφτειτε το καλα πριν το κανετε... γιατι θα θελει χρηματα και πολυυυ υπομονη... αρκετη δεν καναμε;
Ελευθερια μου εγω εκανα το εξης εκτυπωσα το πρωι τα πρωτα αποτελεσματα κ εκτυπωσα κ τωρα τα καινουρια αποτελεσματα Γιατι μου ειχε πει ενας φιλος εκτυπωσε τα αποτελεσματα γιατι μπορει να παιχτει πουστι@ με τα βυσματα. Θα κανω ενσταση, ειχε γινει κ το 2005 παρομοιο σκηνικο κ πηγαν δικαστικα κ κερδισαν οι υποψηφιοιΕλευθερία έγραψε:Η σειρά σου εσένα κρίστι είναι εντάξει;
Μαγκια σου κωστα... εκανες πολυ καλα! εμενα δεν μου εκοψε καθολου, δεν περιμενα τετοια χαλια! ειχα πολυ καλη θεση 8 κ τωρα 46... δεν εχει νοημα να αποθηκευσω κ να εκτυπωσω την σελιδα
Οχι μαρια εκτυπωσε τη μπορει να Σου αλλαξουν κ αλλο την θεση ας εισαι εκτος πλεον, εσενα σε νοιαζει να δειξεις οτι αλλαζαν τις θεσειςΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε:Μαγκια σου κωστα... Εκανες πολυ καλα! Εμενα δεν μου εκοψε καθολου, δεν περιμενα τετοια χαλια! Ειχα πολυ καλη θεση 8 κ τωρα 46... Δεν εχει νοημα να αποθηκευσω κ να εκτυπωσω την σελιδα
Βρε συ κώστα αυτό που λές και εγώ μπορώ να το φτιάξω τώρα να κάνω αντιγραφή και μετά να αλλάξω την σειρα1 αλλά νομίζω δεν έχει νόημα! Γιατί ώντος μπορεί να έχει γίνει λάθος ούτε θέλω να πάρω την θέση ενός παιδιού που έχει περισσότερα προσόντα από εμένα απλά εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι το πόοοοοοοοοοοοσο πρόχειρα γίνονται τα πάντα στην Ελλαδίτσα μας!
Ελευθερια να εγινε λαθος σε ενα δυο ατομα το δεχομαι αλλα στο 75 τοις εκατο των υποψηφιων δεν το δεχομαι. Ειναι κομπινα, πηρε το βυσμα κ παραπονεθηκε κ εκαναν εξηπυρετησηΕλευθερία έγραψε:Βρε συ κώστα αυτό που λές και εγώ μπορώ να το φτιάξω τώρα να κάνω αντιγραφή και μετά να αλλάξω την σειρα1 αλλά νομίζω δεν έχει νόημα! Γιατί ώντος μπορεί να έχει γίνει λάθος ούτε θέλω να πάρω την θέση ενός παιδιού που έχει περισσότερα προσόντα από εμένα απλά εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι το πόοοοοοοοοοοοσο πρόχειρα γίνονται τα πάντα στην Ελλαδίτσα μας!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
δεν Υπαρχει λιστα φιλε... Απλα μπαινεις στο haf.gr πας εκει που λεει ''free έγραψε:Παιδια που μπορω να δω τη λιστα;

Τι εννοείς έκανε εξυπηρέτηση βρε κώστα;
Ειλικρινά αν μπορείς πες τίποτα γιατί θα τρελαθώ σε λίγο! Δεν το χωράει το μυαλο μου!
Ειλικρινά αν μπορείς πες τίποτα γιατί θα τρελαθώ σε λίγο! Δεν το χωράει το μυαλο μου!
εννοω Στην αρχη βγηκαν οι πινακες κ ειχαν βαλει τα μισα βυσματα μεσα, τα αλλα μισα βυσματα που δεν ειχα μπει πηραν τηλ το βυσμα τους κ τους ειπαν μας πεταξαν Εξω, κ μετα το βυσμα (πολιτικος, στρατιωτικος) πηρε τηλ σε αυτους που ειναι στην επιτροπη κ τους ειπε κανε μου την εξηπυρετηση κ χωσε κ αυτον-η στους συμμετεχωντες. Καταλαβες τωρα Ελευθερια μου πως εγινε με τα πρασινα στρατιωτακια;Ελευθερία έγραψε:Τι εννοείς έκανε εξυπηρέτηση βρε κώστα;
Δηλ για να καταλάβω εσένα που λες ότι σου έκανε εξυπηρέτηση σου άλλαξε την σειρα; Αν ναι μαγκιά σου!
Αλλά ρε συ Κώστα είναι λίγο δύσκολο να πειραχτούν τα μόρια νομίζω στα αθλήματ ή στις δοκιμασίες το καταλαβένω αλλά τώρα στα μόρια τι να πω; ! Εγώ πάντως δεν έχω βίσμα.
Είπα και εγώ μου χαμογέλασε μία φορά και σε εμένα η τύχη; Αποκλείεται!
Αλλά ρε συ Κώστα είναι λίγο δύσκολο να πειραχτούν τα μόρια νομίζω στα αθλήματ ή στις δοκιμασίες το καταλαβένω αλλά τώρα στα μόρια τι να πω; ! Εγώ πάντως δεν έχω βίσμα.
Είπα και εγώ μου χαμογέλασε μία φορά και σε εμένα η τύχη; Αποκλείεται!
Ελα ρε παιδια π θα πατε στα δικαστηρια
εγω αυτο π καταλαβα ειναι οτι οι διαδικασιες ειναι σε εξελιξη κ οταν πεφτεις θεσεις στον πινακα τοτε σημαινει οτι καποιος σε περασε στα μορια
σιγουρα υπαρχουν και ατομα π ανεβηκαν καποιες θεσεις.
εγω αυτο π καταλαβα ειναι οτι οι διαδικασιες ειναι σε εξελιξη κ οταν πεφτεις θεσεις στον πινακα τοτε σημαινει οτι καποιος σε περασε στα μορια
σιγουρα υπαρχουν και ατομα π ανεβηκαν καποιες θεσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες