Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Το λεει δεν σου λεω το αντιθετο απλα ποσταρα μηπως κ δικαιολογισω αυτο που συμβαινει αλλιως δεν υπαρχει καποια εξηγηση, πιο πιθανο ειναι να θεωρουνται κ οι επιλαχοντες επιτυχοντες αφου υπαρχει περιπτωση σε τυχον αποχωρησεις να μπουν παρα να εγινε πουστια κ να την εβγαζαν κ τοσο φορα δεν τους κοβω τοσο μαμακες
Μπορειτε να ετοιμαζεται ενστασεις οσοι νομιζουν οτι αδικηθηκαν. Εχει ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Να κοπώ λόγο μορίων η αθλιμάτων θα το δεχόμουνα οπος έγεινε την πρώτη φορά θα το δεχόμουνα αλλα τόρα να περάσω με την αξία μου και να έρθει τόρα το παλικαράκι με το απολυτήριο του γυμνασίου δεν το δέχομαι ρε παιδιά ιλικρινά!
Κριστι εσυ τι εκανες;
-
- Ανθυπασπιστής
Αν δέν αλλάξει κάτι μέχρι την Δευτέρα αυτό θα κάνω εγω cristi και προτείνω όλοι όσοι την έπαθαν σαν και εμενα να μην κάτσουν άπραγοι έτσι μας θέλουν απο την εξουσία πρόβατα αλλα δεν θα τους περάσει
-
- Ανθυπασπιστής
Και 200 μόρια πάνω να σίκωναν την ιδικότητα πάλι μέσα έπρεπε να είμαι 

Ναι παιδια μην το αφησετε. Καντε τα λιγο ανακατα στο επιτελειο. Καποιοι μπορει να βγουν κερδισμενοι απο τις ενστασεις. Μην νομιζετε οτι ολες θα απορριφθουν. Διαβαστε απο ποτε μπορειτε να ξεκινησετε να το κανετε. Και βουρ. Καλη σταδιοδρομια ς αυτους που περασανε και επισης καλη επιτυχια στους επιλαχοντες πιστευω οτι μερικοι θα μπουνε
Κριστι εσυ που περασες;
Συμβουλευτειτε δικηγορο. Μην τα κανετε τα χαρτια μονοι σας. Και γραφετε οτι ναναι
Αχαχα εγω ειμαι ηδη περασμενη

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδια καλημεραμετα απο αυτο που ειπε η κοπελα οτι μπορει να μην ειναι τα πραγματκα αποτελεσματα εχω μουδιασει δεν ξερω τι να πιστεψω ναι μεν ειχα την μεγαλυτερη βαθμολογια στην ειδικοτητα μου αλλα ειναι αληθινα?
Γιατι ειναι ψευτικα; Ο σος εδωσε ωραια εξηγηση για τον πινακα που τους εχει μπερδεψει ολους θα ξαναποσταρω αυτο που ειπε
Καλημερα! Καποιος που ειπε οτι στα αγωνισματα βαζανε υπογραφες, γιαυτο καποιοι απο αυτους τους κυριους ειχαν ως ποινη 20μερες φυλακη ε; Γιατι τα κανε ολα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Και βεβαια ειναι πραγματικα. Επισημη σελιδα του γες ειναι. Τι θα μπορουσε να ειναι δηλαδη;
naoume έγραψε:ΣΟΣ έγραψε:Δεν εχη γινη λαθος ειστε επιλαχων ειναι τα κατωτερα μορια που ειχε ο τελευταιος επιλαχων τα 100, μην ψαρωνετε απο τους πινακες ειναι μπαρουφες, δεν παη να πη οτι κ οαλλος με 48 μορια που γραφη, οτι εχη περαση, ειναι η κατωτερη βαθμολογια του επιλαχων στον πινακα, μην την πατατε, βλεπωντας τον πινακα
παιδια μην τρλενεστε αυτο ισχυει τελικα κ δεν το δωσε κανενας σημασια διαβαστε απο την αρχη ολα τα μηνυματα
εμενα μου λεει πολλα αυτη η εξηγηση, θεωρω πως εγινε λαθος στο οτι λεει πινακας επιτυχοντων
εκτος κ αν στον στρατο θεωρουνται επιτυχοντες κ οι επιλαχοντες γιατι εχουν πιθανοτητες να παρουν την θεση καποιου. Απο την αλλη δεν νομιζω ξαναλεω να ειναι τοσο μαμακες ωστε να μην περασαν ατομα με 300 μορια κ να περασαν με 120 κ να το εβγαζαν κ σε πινακα ειπαμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες