Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Παπαριες... Οι ιδιοι εκαναν μαλακια και ετρεχαν να τα καλυψουν
Σε αυτο ακριβως το γεγονος αναφερομαι...
Kostas13 έγραψε:illy έγραψε:Εννοειται νικο, σε καταλαβαινω απολυτα! Φυσικα κ να κινηθεις νομικα! Αυτη ελεγαν διαφανεια, που ειναι; Οταν μου λες οτι με τα μορια κανονικα ησουν μεσα;
ο ννικος με αυτο που του εγινε ειναι πολυ γκαντεμης και παιχτηκε χοντρη μαλα, κια για να ειναι επιλαχων
Οντος φιλε εχω τρελαθει μεσα στην νυχτα και δεν μπορω να κανω κατι παρα να πσταρω εδω. Τουλαχιστον να εγραφε ακαταληλος να το βουλωνα...
-
Πας καλα; Σαββατο απογευμα εχουν ανεβασει μεχρι και φωτογραφιες... Κυριακη γραφουνν αρθρα και εσυ μου λες βλακειες... Ρε αντε για νανι... Βγηκαν τα αποτελεσματα και ειναι σωστα... Εχετε ανασφακειες επειδη κατι δεν πηγε καλα... Σε λιγο θα πειτε οτι το ακαναν εξωγιηνοι... Ουφο
Παλληκαρι μου εισαι καλα; ειδες το ποστ που αναρτησες εσυ ο ιδιος; οτι στις 16/11/2006 ειχε βγει ανακοινωση απο το ΓΕΣ για λαθος αποτελεσματα λογω εξωγενων παραγοντων; εγω ειπα κατι αλλο;
Φιλε γιαννη εγω πιστευω εγινε λαλακια δεν δικαιολογητε με τιποτα αυτο που εγινε με εμενα...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Εχει μια ειδηκοτητα στο πυροβολικο οδηγος τροχοφορων οχηματων. Και τα ελαχιστα μορια ειναι 48,6. Γινετε καποιος να εχει τοσα λιγα μορια;
-
Το αναρτησα γιατι λετε βλακειες... Δεν βγηκαν σε αλλη ημερομηνια... Υπηρχαν απλα τυπογραφκα λαθη και ειπαν οτι ειναι εξωγενεις παραγοντες... Και τι εγινε που αναρτησαν τα αποτελεσματα τωρα... Δεν χρειαζετε να ειναι καποιος σε εναν υπολογιστη για να γινει αυτο... Ο υπολογιστης το εκανε απο μονος του σε προγραμματισμενη ανανεωση...
Λοιπον γιαννη_ς επειδη δεν θα με συγχισεις εσυ βραδιατικα δες τι εγραψα πισω διαβασε προσεχτικα κ αργα κατανοησε νοιωσε κ μετα επεστρεψε ν μας γραψεις την περιληψη... αντε το αγορι μου...
φιλε μου μην είσαι τόσο απόλυτος εγώ έβγαλα 157 και είμαι επιλαχών και ο πινακας λέει 109 ο ελάχιστος ο πινακας είναι λάθος τέλος, επίσης ένα παιδί δήλωσε ειδικότητα διαβιβαστεί πυροβολικού και βγήκε επιλαχών και τον βάλανε σε άλλη θέση ενώ είχε τα μόρια για διαβιβαστής πυροβολικού, τέλος ο πινακας είναι λάθος!ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Το αναρτησα γιατι λετε βλακειες... Δεν βγηκαν σε αλλη ημερομηνια... Υπηρχαν απλα τυπογραφκα λαθη και ειπαν οτι ειναι εξωγενεις παραγοντες... Και τι εγινε που αναρτησαν τα αποτελεσματα τωρα... Δεν χρειαζετε να ειναι καποιος σε εναν υπολογιστη για να γινει αυτο... Ο υπολογιστης το εκανε απο μονος του σε προγραμματισμενη ανανεωση...
titi έγραψε:Λοιπον γιαννη_ς επειδη δεν θα με συγχισεις εσυ βραδιατικα δες τι εγραψα πισω διαβασε προσεχτικα κ αργα κατανοησε νοιωσε κ μετα επεστρεψε ν μας γραψεις την περιληψη... Αντε το αγορι μου...
χαχαχα γεια σου ρε τιτι. Αλλα ρε παιδια μη μαλωνετε. Συναδελφοι θα γινετε. Ηρεμηστε λιγο. Δε το λεω μονο για σας. Και για την ιλλυ με την αλλη. Χαλαρωστε λιγο
Εαν προσεξετε τον πινακα σε μερικες ειδηκοτητες δεν βγαζει καν τα μορια
Πιστευω ειναι ακυρα τα αποτελεσματα εγιναν πολλα λαθοι και εν ειναι τυχαιο... Και αφου εγινε και στο παρελθον ειναι λογικο να ξαναγινει...
Επίσης σε στις ειδικότητες των διαβιβαστών ζητούσε τουλάχιστον αποφοιτους ιεκ που στο ιεκ παίρνεις 300 μόρια πως είναι δυνατόν να λέει άτομα που πέρασαν με 230 πολλά κούφα συμβαίνουν ο πινακας είναι λάθος
Kostas13 έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Εχει μια ειδηκοτητα στο πυροβολικο οδηγος τροχοφορων οχηματων. Και τα ελαχιστα μορια ειναι 48,6. Γινετε καποιος να εχει τοσα λιγα μορια;
θα μου απαντηση καποιος εδω; Εχω τρελη απορια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες