Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
absjdhsj

Δημοσίευση από absjdhsj »

Νίκο και σε μένα με τα τεθωρακισμένα το ίδιο συμβαίνει έχω 152 και ο κατώτερος 109 και είμαι επιλαχών την δευτερα θα πάρουμε τηλέφωνο μάλλον έχει γίνει λάθος!
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

absjdhsj έγραψε:Νίκο και σε μένα με τα τεθωρακισμένα το ίδιο συμβαίνει έχω 152 και ο κατώτερος 109 και είμαι επιλαχών την δευτερα θα πάρουμε τηλέφωνο μάλλον έχει γίνει λάθος!

Φιλε εσενα σου γραφει που εισαι επιλαχοντας;
absjdhsj

Ναι ενώ έβγαλα 152 και στον πινακα λέει ότι ο κατώτερος έχει 109
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Γιαννη εσει που ξερεις, εβαλα πζ ερπιστριοφορα εχω 300 και ο τελευταιος 100, αλλα μου βγαζει επιλαχων χωρις να λεει την ειδηκοτητα ξερεις τι γινετε?
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

absjdhsj έγραψε:Ναι ενώ έβγαλα 152 και στον πινακα λέει ότι ο κατώτερος έχει 109

Φιλε δες το καλητερα δεν νομιζω να σου βγαζει τοτε αυτην την ειδηκοτητα...
absjdhsj

NIKOS έγραψε:
absjdhsj έγραψε:Ναι ενώ έβγαλα 152 και στον πινακα λέει ότι ο κατώτερος έχει 109

Φιλε δες το καλητερα δεν νομιζω να σου βγαζει τοτε αυτην την ειδηκοτητα...
τι να δω ρε φιλε ο κατώτερος έβγαλε 109 και εγώ 152 τι να δω; Βαρέθηκα να τα βλέπω

absjdhsj

Εγώ ξέρω ότι δήλωσα την ειδικότητα 9101 τεθωρακισμένα, έβγαλα 152 και ο κατώτερος έβγαλε 109 και εμενα απλά μου λέει επιλαχών!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Κι εγω για θαψιμο το βλεπω... Καλυτερα να πας εσυ απο το στρατολογικο γραφειο να μαθεις. Μην παρεις τηλ γιατι θα στην πουν κι ολας... Πηγαινε απο εκει
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Κι εγω για θαψιμο το βλεπω... Καλυτερα να πας εσυ απο το στρατολογικο γραφειο να μαθεις. Μην παρεις τηλ γιατι θα στην πουν κι ολας... Πηγαινε απο εκει

Thanks φιλος, απλα δεν υπαρχει καμια λογικη. Τουλαχιστων να ελεγαν επιλαχων στην ειδηκοτητα... ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Αν και αλλα παιδια τους λεει κατι αναλογο ας το πουν... ΧΑΧΑ Αυτοι δεν ειναι εικανοι να βγαλουν αποτελεσμα. Θελουν και να κηβερνησουν
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε παιδια μηπως δεν ειχατε τους καταλληλους τιτλους σπουδων για τις ειδικοτητες που δηλωσατε και σας αδησαν επιλαχον παρολο που εχετε τα μορια
;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε παιδια μηπως δεν ειχατε τους καταλληλους τιτλους σπουδων για τις ειδικοτητες που δηλωσατε και σας αδησαν επιλαχον παρολο που εχετε τα μορια
;

με κοροιδευεις; Δηλωσα οδηγος τροχοφορων - πυροσβεστης και εχω χαρτι απο ιεκ εκπ/της οδηγων και εποχικος στη πυροσβεστικη. Δεν ειμαι καταλληλος γιαυτη τη θεση; Εσυ πως με κοβεις;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε παιδια μηπως δεν ειχατε τους καταλληλους τιτλους σπουδων για τις ειδικοτητες που δηλωσατε και σας αδησαν επιλαχον παρολο που εχετε τα μορια
;

Ζητουσε τουλαχιστον τεε και εβαλα λυκειο και ιεκ. Κια πηρα τα 300 απο το ιεκ. Και πως πηραν τον αλλο... ; Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και τι τιτλους σπουδων ζηταει?
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
;

Ζητουσε τουλαχιστον τεε και εβαλα λυκειο και ιεκ. Κια πηρα τα 300 απο το ιεκ. Και πως πηραν τον αλλο... ; Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο...

ποιο ειναι το προβλημα σε εσας; Και εμενα δε με πειρανε επιλαχων. Επιτυχων ειμαι σε αλλη
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

9001 Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1) 260 Απόφοιτοι τουλάχιστον ΤΕΕ Α΄ κύκλου.
Και εβαλα λυκειο και ιεκ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες