Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

capo έγραψε:μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. Μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. Επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους (γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν. Ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα. Να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ.(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκιΕικόνα) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι.) σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια. Και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω... ΕικόναΕικόνα

Να σαι καλά συνάδελφε!
Τις καλύτερες ευχές και απο μένα, ΠΑΝΤΑ με υγεία και καλή σταδιοδρομία να έχουν όλα τα παιδιά!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

capo έγραψε:μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. Μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. Επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους (γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν. Ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα. Να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ.(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκιΕικόνα) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι.) σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια. Και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω... ΕικόναΕικόνα

α ρε μαν μαζι στο μεσολογγι μαζι και στο αφγανισταν! Οτι ειπες ειναι ορθοτατο! Και φυσικα και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα!
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σκέφτεσαι να δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στην ΕΛΔΑΦ diavivastis;
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Καλημερα παιδια, μολις εμαθα απο τον αδερφο μου οτι ορκιζεστε 21 μαιου, και περνατε σχολειο μαχητη 8 εβδομαδες εκει στα κεντρα, και μετα θα φυγει ο καθενας για τιν ειδικοτητα του! Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο. Α! Ο αδερφος μου ειναι θημα αξιοματικος εκει, και θα εχει αυτους που θα πανε εκει. Παιδια καλη αρχη.Εικόνα
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

! έγραψε:Καλημερα παιδια, μολις εμαθα απο τον αδερφο μου οτι ορκιζεστε 21 μαιου, και περνατε σχολειο μαχητη 8 εβδομαδες εκει στα κεντρα, και μετα θα φυγει ο καθενας για τιν ειδικοτητα του! Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο. Α! Ο αδερφος μου ειναι θημα αξιοματικος εκει, και θα εχει αυτους που θα πανε εκει. Παιδια καλη αρχη.Εικόνα
είναι σίγουρο; Γιατί και εγώ απο λοχαγό που είναι στη θήβα έμαθα οτι η ακπαίδευση θα διαρκέσει λιγότερο... Δλδ το καλοκαίρι θα παμέ στις μονάδες μας...3-4 μήνες σύνολο!
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Εμενα μου ειπε το προγραμμα που θα εχει μαζι σας εκει κατι περισσοτερο δεν γνωριζω λειπαμε, δηλ. Για μετα και ποσο θα κρατησει.
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

Μακαρι ναναι τοσο λιγο τελικα και να μπουμε απο το τελη καλκαιριου σε μοναδες... Παιδια λογικο να ορκιστομε 21 μαη με 24 αργια... Και 4 μερες εξω αδεια.
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

Ναι δυκ και εσυ?
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

diavivastis έγραψε:Ναι δυκ και εσυ;

Όχι αδερφέ!
Εγώ με την πρώτη ευκαιρία παίρνω μετάταξη για τις Ειδικές Δυνάμεις!
Παρ'όλα αυτά θα με ενδιέφεραν κάποιες ειρηνευτικές αποστολές τύπου ΕΛΔΥΚΟ και ΕΛΔΥΚ αλλά όχι η ΕΛΔΑΦ!

DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

D.Y.K έγραψε:

Όχι αδερφέ!
Παρ'όλα αυτά θα με ενδιέφεραν κάποιες ειρηνευτικές αποστολές τύπου ΕΛΔΥΚΟ και ΕΛΔΥΚ αλλά όχι η ΕΛΔΑΦ!

και τι ρε φιλε θα με εγκαταληψεις στεγνα στα α/τ;ΕικόναΕικόναΕικόνα
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
A*

Δημοσίευση από A* »

Εγώ έχω περάσει ράπτης αλλά Στρατό Ξηράς...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

DIMITRIS-A/T έγραψε:
D.Y.K έγραψε:

Όχι αδερφέ!

και τι ρε φιλε θα με εγκαταληψεις στεγνα στα α/τ;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Χαχα!
Που να σε αφήσω εσένα ρε;Εικόνα
Αφήνεσαι εσύ;Εικόνα
jein4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jein4 »

Και γω αυλωναΕικόνα να ρωτησω... Υπαρχει κανεις που να εχεις περασει "τεχνιτης τροχοφορων οχηματων δβ";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jein4 την Τετ Μαρ 24, 2010 5:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Αντε παιδια ουτε 3 βδομαδες δεν εμειναν...
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vicky »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Αντε παιδια ουτε 3 βδομαδες δεν εμειναν...

Επιτέλους κοντεύουμεΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες