capo έγραψε:μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. Μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. Επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους (γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν. Ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα. Να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ.(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκι) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι.) σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια. Και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω...
Να σαι καλά συνάδελφε! Τις καλύτερες ευχές και απο μένα, ΠΑΝΤΑ με υγεία και καλή σταδιοδρομία να έχουν όλα τα παιδιά!
capo έγραψε:μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. Μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. Επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους (γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν. Ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα. Να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ.(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκι) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι.) σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια. Και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω...
α ρε μαν μαζι στο μεσολογγι μαζι και στο αφγανισταν! Οτι ειπες ειναι ορθοτατο! Και φυσικα και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα!
Καλημερα παιδια, μολις εμαθα απο τον αδερφο μου οτι ορκιζεστε 21 μαιου, και περνατε σχολειο μαχητη 8 εβδομαδες εκει στα κεντρα, και μετα θα φυγει ο καθενας για τιν ειδικοτητα του! Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο. Α! Ο αδερφος μου ειναι θημα αξιοματικος εκει, και θα εχει αυτους που θα πανε εκει. Παιδια καλη αρχη.
! έγραψε:Καλημερα παιδια, μολις εμαθα απο τον αδερφο μου οτι ορκιζεστε 21 μαιου, και περνατε σχολειο μαχητη 8 εβδομαδες εκει στα κεντρα, και μετα θα φυγει ο καθενας για τιν ειδικοτητα του! Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο. Α! Ο αδερφος μου ειναι θημα αξιοματικος εκει, και θα εχει αυτους που θα πανε εκει. Παιδια καλη αρχη.
είναι σίγουρο; Γιατί και εγώ απο λοχαγό που είναι στη θήβα έμαθα οτι η ακπαίδευση θα διαρκέσει λιγότερο... Δλδ το καλοκαίρι θα παμέ στις μονάδες μας...3-4 μήνες σύνολο!
Μακαρι ναναι τοσο λιγο τελικα και να μπουμε απο το τελη καλκαιριου σε μοναδες... Παιδια λογικο να ορκιστομε 21 μαη με 24 αργια... Και 4 μερες εξω αδεια.
Όχι αδερφέ! Εγώ με την πρώτη ευκαιρία παίρνω μετάταξη για τις Ειδικές Δυνάμεις! Παρ'όλα αυτά θα με ενδιέφεραν κάποιες ειρηνευτικές αποστολές τύπου ΕΛΔΥΚΟ και ΕΛΔΥΚ αλλά όχι η ΕΛΔΑΦ!
Όχι αδερφέ! Εγώ με την πρώτη ευκαιρία παίρνω μετάταξη για τις Ειδικές Δυνάμεις! Παρ'όλα αυτά θα με ενδιέφεραν κάποιες ειρηνευτικές αποστολές τύπου ΕΛΔΥΚΟ και ΕΛΔΥΚ αλλά όχι η ΕΛΔΑΦ!
και τι ρε φιλε θα με εγκαταληψεις στεγνα στα α/τ;
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.