Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΤΑΜΣ

Δημοσίευση από ΤΑΜΣ »

Παιδια κι εγω ειδοποιηθηκα να μπω με τον βαθμο του δεκαννεα. Αλλα 14 απριλιου. Παρουσιαζομαι αυλωνα
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Ε καλα δεν με αφορα και αν δεν με πιστευεις... Απλα θυμησου οτι πριν 10 χρονια οι δοκιμοι διοριζοντουσαν κανονικα και φταναν μεχρι και τον βαθμο του ταγματαρχη... Ε και μου φαινετε πιο δικαιο να μην μπω σαν νεοσυλλεκτος απ την στιγμη που εχω περασει σχολεια αξιωματικων... Ειναι το ιδιο με την πουλαδα... Ειναι σαν να μπου λες οτι ενας που εχει παρει πουλαδα πρεπει να ξαναπερασει σχολειο αλεξιπτωτιστων, αν τηες να σου στειλω σε μνμ το μαιλ μου για να σου στειλω και το χαρτι
γιουπις

Δημοσίευση από γιουπις »

Ναι παιδι ισως να μην εχεις κι αδικο... Αλλα και που θα μπεις σαν δεκαννεας, σιγα τον βαθμο. Ετσι κι αλλιως ακουστηκε οτι οι δοκιμοι καποια στιγμη θα ξαναεχουν το δικαιωμα να συνεχισουν στο στρατευμα με τον βαθμο που φερουν. Λογω του οτι εχουμε λενε πολυ λιγους αξιωματικους
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Γιαννης μου φαινεται οτι εισαι λιγο παπατζης. Βολη δεν μπορεις να ριξεις παλικαρε μου γιατι δεν επιτρεπεται να εχεις οπλο πριν ορκιστεις.

Nassos Σου είναι μάλλον δύσκολο να εκφραζεσαι κοσμια έ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μαρ 13, 2010 6:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΜΣ

Δημοσίευση από ΤΑΜΣ »

op φιλε ειπες βλακεια τωρα... Δλδ σαν νεοσυλλεκτος εσυ δεν πηγες για βολη; Εισαι σοβαρος; Γιατι εγω στο κεεδ πηγα και μαλιστα 2 φορες
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Πς παλλικαρι... Δεν θα σε βρυσω... Αλλα καλο ειναι να μπορεις να μου τα πεις μπροστα μου αυτα...

Nassos: Αφού ενοχλείσαι, γιατί το συνεχίζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μαρ 13, 2010 6:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Δεν είπα εγώ ότι μπορεί να σε αφορά, εγώ απλά εξέφρασα την άποψή μου... Για την πουλάδα το ξέρω ότι μπορεί να την έχεις, ένας φίλος μου είχε αλλά πέρασε κανονικά όλη την εκπαίδευση... Τώρα αν άλλαξαν οι διατάξεις των εποπ κ δεν το αναφέρουν στην προκήρυξη καν είναι άλλο θέμα
Dum spiro spero
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nini84 »

Δηλαδη απο δημαρχος θα πας κλητηρας! Το σκεφτηκες καλα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από insomniacgr »

Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι απίθανο να ισχύει. Οσοι έκαναν θητεία παίρνουν το βαθμό του Δεκανέα σε 1 χρόνο, όσοι δεν έκαναν σε 2. Δυστυχώς για όσους είμαστε Ανθυπολοχαγοί, ο βαθμός χάνεται όταν γίνεσαι ΕΠ. ΟΠ.
nick 7

Δημοσίευση από nick 7 »

Παιδια συγνωμη που επεμβαινω κι ολας. Δεν ξερω τι ειναι ο γιαννης. Ειμαι στο 3ο γραφειο της 31ΜΕ και εκτελλω χρεος αρχιλοχια λοχου (φανταρος) και εδω 2 δοκιμοι εκαναν τα χαρτια Τους για εποπ και εκαναν αναφορα να μπουν με τον βαθμο του δεκαννεα οταν και αν τους παρουν... Ειχαν κανει την αναφορα πριν απολυθουν τον δεκεμβριο. Και ηρθε διαταγη τωρα ενω αυτοι εχουν απολυθει για να τους ειδοποιησουμε οτι θα φερουν τον βαθμο του δεκαννεα αφου περατοσουν επιτυχως την εκαπιδευση τους. Αυτα... Αυτα. Αρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μαλωνετε. Οπωε επισης και ενας αλλος δοκιμος απο καποιο συνταγμα πρωταθηκε απ τον διοικητη στον ταξιαρχο και ηρθε διαταγη για νααπαει στην σχολη πεζικου και αν καταφερει να την τελειωσει να διοριστει σαν ΑΒΑ (αξιωματικος βραχειας ανακαταταξης για 3 χρονια) και αν τελειωσει επιτυχως να μονιμοποιηθει. Αυτα εχω να πω///αρα οσοι δεν ξερετε μην μιλατε
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ειρωνικο ρωτας; Σαν δοκιμος αξιωματικος απλα εκανα την θυτεια μου, δεν ημουν μονιμος... Αν ειχα επιλογη να συνεχισω θα το εκανα... Θα μπορουσα να γινω μονιμος σαν δοκιμος αλλα αυτο γινετε πολυ σπανιια και εξαρταται απο το γες...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

insomniacgr έγραψε:Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι απίθανο να ισχύει. Οσοι έκαναν θητεία παίρνουν το βαθμό του Δεκανέα σε 1 χρόνο, όσοι δεν έκαναν σε 2. Δυστυχώς για όσους είμαστε Ανθυπολοχαγοί, ο βαθμός χάνεται όταν γίνεσαι ΕΠ. ΟΠ.

Πάντως, όσοι υπηρέτησαν ώς ΈΦΕΔΡΟΙ στα Αλεξίπτωτα, μπορούν να φοράνε την "πουλάδα". Είχα ΕΜΘ Επιλοχία (ΤΘ) που υπηρέτησε ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής το 1991-1992 και έναν ΕΠΟΠ Δεκανέα (ΤΘ) που υπηρέτησε ως ΔΕΑ το 1998-2000 και φόραγαν τις πουλάδες.

Και ο ΕΠΟΠ Δεκανέας φόραγε και την αντίστοιχη Αμερικανική.
Σπυρος χειρ. Α-Τ

Δημοσίευση από Σπυρος χειρ. Α-Τ »

Γεια σας παιδια και απο μενα εχω περασει Α-Τ πεζικου Δεν εχω παρει ακομα το σημειωμα Καταταξης μηπως γνωριζει κανεις αν θα παρουσιαστουμε Αργος Ορεστικο στο ΚΕΒΟΠ; Το 2008 Στην ιδια ειδικοτητα και σαν στρατιωτης εκει εκανα εκπαιδευση στα Α-Τ. Και ηταν και τοτε κεντρο εκπαιδευσης και των Α-Τ ΕΠΟΠ. Το λεω αυτο επιδη ακουσα κατι εδω μεσα και για Μεσολογγι. Α και κατι αλλο αυτο που λετε οτι μπορει να ορκιστουμε στις 15 μερες αν ισχει ισχει για ολες τις ειδηκοτητες και ποσο βασιμο ειναι... Καλη σταδιοδρομια σε ολους σας παιδια και υπομονη!

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Σπυρο ολοι με την ειδηκοτητα Α/Τ και γενικα ολοι του πεζικου φετος θα παρουσιαστουν μεσολογγι. Ενδεχεται μετα απο 3μιση μηνες να πας καστορια για την ειδηκοτητα σου.
τωρα οσον αφορα την ορκομωσια εχω ακουσει κι εγω απο πολλους οτι θα γινει πιο νωρις και οχι σε 40 μερες κι οταν λεω πολλους εννοω ατομα μεσα στο στρατο υψηλοβαθμους αλλα και ατομα με "βισμα". Αλλα ξερω επισης οτι υπαρχει νομος που λεει να ορκιζονται ολοι απο την 4η μεχρι τη 6η βδομαδα. Οποτε θεωρω κι εγω οτι σε λιγοτερο απο 4 βδομαδες δεν γινεται...
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Ρε μην λετε βλακείες! οι δοκιμοι απλα γινοντε δεκανεις σε ενα χρονο με το που θα πανε στην μοναδα ενω ολοι οι υπολοιποι σε δυο! το μονο που διαφερουν στην εκπαιδευση στο κεντρο με τους υπολοιπους συναδελφους ειναι οτι θα κανουν στο κεντρο οργανα υπηρεσιας, βοηθοι εκπαιδευτη, και γενικα θα χουν καποιες παραπανω ευθηνες απο τις υπολοιπες σειρες τους! και ωρες ωρες ισως να αναγκαζονται να καρφωνουν και σειρες τους η να ερχοντε σε αντιπαραθεσεις με τις σειρες τους για τους παραπανω λογους! αυτα που λετε οτι γινονται δεκανεις στο κεντρο και αυτα ειναι χαζομαρες δεν ισχυει τιποτα! καλη καταταξη λοιπον!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης