Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παιδία μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει πως μπορώ να πάω από Καβάλα Μεσολόγγι; Γιατί είδα στον χάρτη και είναι πολύ μακρυά. Απλά θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η πιο κοντινή διαδρομή που μπορώ να κάνω και με τι μεταφορικό μέσο εκτός αμάξι (τρένο, αεροπλάνο, λεοφορείο). Ευχαριστώ
Παιδία μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει πως μπορώ να πάω από Καβάλα Μεσολόγγι; Γιατί είδα στον χάρτη και είναι πολύ μακρυά. Απλά θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η πιο κοντινή διαδρομή που μπορώ να κάνω και με τι μεταφορικό μέσο (τρένο, αεροπλάνο, λεοφορείο) εκτός αμάξι. Ευχαριστώ
απο καβάλα λεωφορείο μέχρι θεσ/νικη και απο εκεί άλλο λεωφορειο για μεσολόγγι! είναι μεγάλη διαδρομή. Θέλει υπομονή!Thomah έγραψε:Παιδία μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει πως μπορώ να πάω από Καβάλα Μεσολόγγι; Γιατί είδα στον χάρτη και είναι πολύ μακρυά. Απλά θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η πιο κοντινή διαδρομή που μπορώ να κάνω και με τι μεταφορικό μέσο (τρένο, αεροπλάνο, λεοφορείο) εκτός αμάξι. Ευχαριστώ
Και εγώ για Μεσολόγγι παιδιά! 

Γεια σας παιδια και απο μενα. Μιμπως υπαρχει καποιος/α που γνωριζει οτι θα παει θηβα;
Εχο ειδικοτητα σκαπανεας-υδραυλικος και αποτι μου ειπε ο γνωστος μου παρουσιαζομαι εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα για εκει?
ΕΓΩ ΠΑΩ ΘΗΒΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΒ ΜΑΧΗΣspiros έγραψε:Γεια σας παιδια και απο μενα. Μιμπως υπαρχει καποιος/α που γνωριζει οτι θα παει θηβα;
DIMITRA δεν έχει απευθείας από Θεσσαλονίκη Μεσολόγγι, δεν πάει μόλις το είδα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Θηβα; Ο αντρας μου παρουσιαστηκε εκει και μου ειπε τα χειροτερα... Πολυ τρεξιμο και πολλες υπηρεσιες. Γενικα κακες εντυπωσεις για ολα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Εχει αεροδρομιο το μεσολογγι;
Όχι georgita δεν έχει!
Μόνο ΚΤΕΛάκι ή με αμαξάκι!
καταλαβα θα ταξιδευω 20 ωρες.D.Y.K έγραψε:Όχι georgita δεν έχει!
Παιδιά εγώ την βρήκα την άκρη. Θα πάω από Χρυσούπολη με αεροπλάνο Αθήνα, από κει παίρνω 2 τρένα για Πάτρα και από Πάτρα κτελ για Μεσολόγγι είναι η καλύτερη διαδρομη που μπορώ να κάνω και όχι και τόσο κουραστική θάλεγα. Οποιον βοήθησα χαίρομαι.
Ναι φίλε μου εκεί παρουσιαζόμαστε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες