Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Σεβασμός στα commanda που άγγιξαν τα 30-40!
Πραγματικά με ανατριχιάζει όταν μερικοί σου λένε ' Είμαι σχεδόν 40 και ήμουνα τότε και τότε και κάναμε αυτό και αυτό' κλπ.
Άλλες εποχές, δύσκολες καταστάσεις!
Πραγματικά με ανατριχιάζει όταν μερικοί σου λένε ' Είμαι σχεδόν 40 και ήμουνα τότε και τότε και κάναμε αυτό και αυτό' κλπ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Ετσι ρε Δυκακο... Κ εγω ετσι νιωθω... Δεος!D.Y.K έγραψε:Σεβασμός στα commanda που άγγιξαν τα 30-40!
Dum spiro spero
μπορεις να μου εξηγησεις κατι, γιατι ολοι απο τις καταδρομες παροτι περασαμε δυσκολα τα αναπολουμε με λαχταρα, τελικα το να φορεσεις μπερε ειναι μεγαλο θεμα, σε βαζει στην αγκαλια του για ολη σου τη ζωηosst έγραψε:Σαραντάρισα, αλλά ευχαρίστως, αν μου έλεγαν να πάω πάλι για 3-4 μήνες έφευγα αύριο κι`όλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΟΑΑΕΕ02 την Τετ Μαρ 03, 2010 2:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Πραγματικα κ εγω αυτο αναρωτιομουν... Παντα εχετε μια νοσταλγια κ παρολο τις "κακοτοπιες" για εσας ειναι πολυ ομορφες αναμνησεις... Κ εγω θα ηθελα να μου το εξηγησετε αυτοΟΑΑΕΕ02 έγραψε:μπορεις να μου εξηγησεις κατι, γιατι ολοι απο τις καταδρομες παροτι περασαμε δυσκολα τα αναπολουμε με λαχταρα, τελικα το να φορεσεις μπερε ειναι μεγαλο θεμα, σε βαζει στην αγκαλια του για ολοι σου τη ζωηosst έγραψε:Σαραντάρισα, αλλά ευχαρίστως, αν μου έλεγαν να πάω πάλι για 3-4 μήνες έφευγα αύριο κι`όλας.
Dum spiro spero
Γιατί η καθημερινότητα είναι πολλές φορές κόλαση, χειρότερη απο την Πορεία-βολή, τις ΤΑΜΣ, τις ατελείωτες κάμψεις, το ορεινό. Κοιτάς πίσω για να πάρεις δυνάμεις αλλά και κάτι ακόμα. Γιατί έμαθες ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις.ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:μπορεις να μου εξηγησεις κατι, γιατι ολοι απο τις καταδρομες παροτι περασαμε δυσκολα τα αναπολουμε με λαχταρα, τελικα το να φορεσεις μπερε ειναι μεγαλο θεμα, σε βαζει στην αγκαλια του για ολοι σου τη ζωηosst έγραψε:Σαραντάρισα, αλλά ευχαρίστως, αν μου έλεγαν να πάω πάλι για 3-4 μήνες έφευγα αύριο κι`όλας.
Για εμενα αυτο το μαθημα ειναι μια πορεια ζωης που το ακολουθω ηδη 10 χρονια, παλι ειμαστε εκτος θεματος
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους οσους περασατε... Καλη υπομονη κ καλο κουραγιο στα κεντρα γιατι αυτα τα δυο θελει υπομονη Επιμονη κγερα νευρα...
-
- Στρατηγός
που εισαι εσυ ρε κοπελια; Εχει εδω κ ποσους μηνες που περιμενω να δω ποτε θα ποσταρεις να δω νεα σου αλλα τιποταiolli έγραψε:Παιδια συγχαρητηρια σε ολους οσους περασατε... Καλη υπομονη κ καλο κουραγιο στα κεντρα γιατι αυτα τα δυο θελει υπομονη Επιμονη κγερα νευρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τετ Μαρ 03, 2010 3:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
iolli, τί πέρασες;[:) ]
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
μεσολογγιDanis έγραψε: Υπηρετες Α-Τ Πεζικο που παρουσιαζοντε;
Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία κοπέλα από Καβάλα που να έχει περάσει πεζικό και να φεύγει στο Μεσολόγγι. Θα ήθελα να γνωριστώ με μία ντόπια.
Καλημερα παιδια και απο εμενα! μηπως εχει περασει καμια κοπελα πυροβιλο mlrs - pzh;
η΄ θα ειμαι η μονη...
η΄ θα ειμαι η μονη...
ελα κοπελια μου δες εδω /forum/forum_posts.asp?TID=5687 Και ποσταρε αναλογα Στην ειδικοτητα σουTZENH έγραψε:Καλημερα παιδια και απο εμενα! Μηπως εχει περασει καμια κοπελα πυροβιλο mlrs - pzh;
η΄ θα ειμαι η μονη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες