Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) εχεις μσν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) εχεις μσν; ΕΦΗ!
Γεια σε ολουσ... ρε παιδια μηπως ξερετε τι παιζει αυλωνα;
Δεν ξερω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πικρα η κατασταση εκει... μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες;
mikaela έγραψε:Στο μεσολογγι θα μπουνε περιπου 800 ατομα κ απο αυτα οι 200 κ κατι θα ειναι γυναικες. Καλη Σταδιοδρομια σε ολους!

γεια σου τι ειδικοτητα εχεις και πας Αυλωνα;μαριαννα έγραψε:γεια σε ολουσ... Ρε παιδια μηπως ξερετε τι παιζει αυλωνα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΦΗ την Τρί Μαρ 02, 2010 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpal έγραψε:Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) εχεις μσν; ΕΦΗ!
ναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΦΗ την Τρί Μαρ 02, 2010 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και στεναχωριεσαι; Εχεις καλη ειδικοτητα τι σε νοιαζει για το μερος μια χαρα θα ειναι μην αγχωνεσαι.ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Αναλυτης προγραμματιστης υγειονομικου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΦΗ την Τρί Μαρ 02, 2010 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θελω αθηνα ουτε να την βλεπω ουτε να τη ακουω... κ εκτος αυτου εχω ακουσει οτι ειναι χαλια εκει... αληθευει; θα τα μπηξω
απο που εισαι αν επιτρεπεται;ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Δεν θελω αθηνα ουτε να την βλεπω ουτε να τη ακουω... Κ εκτος αυτου εχω ακουσει οτι ειναι χαλια εκει... Αληθευει; Θα τα μπηξω
απλα ρωτησα επειδη ειπες για αθηνα και εγω απο ναουσα ειμαι και δεν την θελω την αθηνα γιαυτο εβαλα ειδικοτητα που δεν εχει θεση αθηναΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:ΕΔΕΣΣΑ GIATI POY KOLAEI AYTO;
Παδια σημερα με πηραν τηλ. Απο στρατολογια και μου ειπαν να παω την παρασκευη να παρω το χαρτι καταταξης. Κανεναν αλλον πηραν τηλ?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
xena έγραψε:Παδια σημερα με πηραν τηλ. Απο στρατολογια και μου ειπαν να παω την παρασκευη να παρω το χαρτι καταταξης. Κανεναν αλλον πηραν τηλ;
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες