Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ProSiNNeR »

vanilla έγραψε:
ProSiNNeR έγραψε:
μπατζής έγραψε:, Σκοπιές -ξεσκοπιές, αγγαρείες ξεαγγαρείες μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μόνιμη θέση (εφόσον το επιθυμείς) και σίγουρα λεφτά... Όταν οι ίδιοι οι κυβερνώντες λένε ότι η ανεργία θα φθάσει πάνω απο 1.200.000 άτομα του ενεργού πληθυσμου για το 2010 καταλαβαίνετε οτι 1 στους 3 θα είναι άνεργοι χωρίς προοπτική εργασίας τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια οπότε τι προοπτικές υπάρχουν; Ο Στρατός μπορεί να έχει τα κακά του αλλά δεν είμαστε και σε καιρό πολέμου, οπότε ας ηρεμήσουμε... Επίσης όσοι το θεωρούν ακατόρθωτο να ενταχθούν στο στρατό, απλά σκεφτείτε, εσεις μπορεί να ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα είστε κύριοι και κυρίες, με τα λεφτά σας, τα επιδόματα, την περίθαλψη και τα λοιπά... Οπότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Πιστεψε με, με το κολπακι της ανεργιας κανουν οι περισσοτεροι τα χαρτια τους αυτο ηθελε και η τοτε κυβερνηση αν θυμασαι καλα για την πρωτη σειρα επ. Οπ ελαχιστοι ενδιαφερθηκαν.
κοιτα τι κανει ο καθενας δ με πολυαπαχολει, μεταξυ μας... Ενσυνειδητα δηλωσα και ενδιαφερθηκα δεν παρασυρρομαι... Εγω ειμαι η παραπανω περιπτωση που αναφερω κιολας, πτυχιο 8,12 κρεμασμενο και ανεργη μεχρι πριν 1μηνα... Ο αντρας μ στρατιωτικος 10 χρ τωρα οποτε με βολευει κιολας η επιτυχια μου αυτη...

Μαλλον αποτυχια θα το ελεγα...
Αλλα νταξει θα μου πεις ο στρατος για τις γυναικες ειναι ουτε θα κουρευεσαι ουτε θα ξυριζεσαι ουτε θα στην λεει ο καθε τελειωμενος καραβανας επειδη ξυπνησε στραβα ουτε βαρια δουλεια θα κανεις γιατι θα προσφερονται τα κρεατα οι αντρες να την κανουν για σενα οποτε ολα κομπλε αντε καλη σταδιοδρομια...
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

Ευχαριστω για την πικρια που βγαζεις... Νασαι καλα κ συ... Ο επαγγελματισμος δεν εξαρταται απο αντρα η απο γυναικα αλλα απο την αυξηση της παραγωγικοτητας του καθενα.
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

vanilla έγραψε:Ευχαριστω για την πικρια που βγαζεις... Νασαι καλα κ συ... Ο επαγγελματισμος δεν εξαρταται απο αντρα η απο γυναικα αλλα απο την αυξηση της παραγωγικοτητας του καθενα.

Καμια πικρια απλη πραγματικοτητα θα το δεις και μονη σου οταν μπεις...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ProSiNNeR έγραψε:
vanilla έγραψε:Ευχαριστω για την πικρια που βγαζεις... Νασαι καλα κ συ... Ο επαγγελματισμος δεν εξαρταται απο αντρα η απο γυναικα αλλα απο την αυξηση της παραγωγικοτητας του καθενα.

σε οποια δουλεια και να πας παντα θα εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου. Παντα θα εχεις να εκτελεσεις καποιες εντολες, θα υπαρχουν καποιοι κανονισμοι. Θα θα θα. Εγω πιστευω πως οι περισσοτεροι κρινουν αρνητικα το στρατο διοτι εχει λιγη περισσοτερη πειθαρχια... Ξερετε ομως τι παρατηρησα, οτι μονο τα αρνητικα λετε εσεις που τον κρινετε, τα θετικα δε τα βλεπετε; Μονιμη δουλεια. Στανταρ και ικανοποιητικα λεφτα. Αδειες αρκετες και αν πει καποιος το αντιθετο εχει αδικο... Μια νοσηλευτρια σε ενα νοσοκομειο για να παρει τα λεφτα που παιρνει ο επ. Οπ πρεπει να εχει ηδη 20 χρονια προυπηρεσια... Τεσπα. Πιστευω οτι αρκετοι απο εμας που εχουν περασει οτι ειναι απολυτα συνηδητοποιημενοι στο τι πανε νακανουν... Οσοι δεν ειναι θα φανει απο τις πρωτες κιολας μερες της καταταξης!Εικόνα
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

DiMiTrA P έγραψε:
ProSiNNeR έγραψε:

σε οποια δουλεια και να πας παντα θα εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου. Παντα θα εχεις να εκτελεσεις καποιες εντολες, θα υπαρχουν καποιοι κανονισμοι. Θα θα θα. Εγω πιστευω πως οι περισσοτεροι κρινουν αρνητικα το στρατο διοτι εχει λιγη περισσοτερη πειθαρχια... Ξερετε ομως τι παρατηρησα, οτι μονο τα αρνητικα λετε εσεις που τον κρινετε, τα θετικα δε τα βλεπετε; Μονιμη δουλεια. Στανταρ και ικανοποιητικα λεφτα. Αδειες αρκετες και αν πει καποιος το αντιθετο εχει αδικο... Μια νοσηλευτρια σε ενα νοσοκομειο για να παρει τα λεφτα που παιρνει ο επ. Οπ πρεπει να εχει ηδη 20 χρονια προυπηρεσια... Τεσπα. Πιστευω οτι αρκετοι απο εμας που εχουν περασει οτι ειναι απολυτα συνηδητοποιημενοι στο τι πανε νακανουν... Οσοι δεν ειναι θα φανει απο τις πρωτες κιολας μερες της καταταξης!Εικόνα

Ποιος σου ειπε οτι ειναι μονιμη δουλεια;
Μεχρι την μονιμοποιηση θα εισαι ενα τσουβαλι και αμα αντεξεις μεχρι τοτε, ξυπνα οποτε θελουν σε πετανε εξω... Τωρα οσο για τις αδειες ναι οντως ειναι αρκετα καλα αλλα τα πολυ κακα που εχει θα σε κανουν καποια στιγμη να το ξανα σκεφτεις. Οσο για την πειθαρχια ειναι αυτη του κωλου...
Τεσπα αν συνεχισουμε θα νομιζετε οτι θελω να σας αλλαξω και γνωμηΕικόνα
Μπειτε με το καλο και πιστευω οτι καποια στιγμη θα πειτε "ρε συ εκεινος ο μ@@@@@ς στο forum τελικα ειχε δικιο"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ProSiNNeR την Τετ Φεβ 24, 2010 10:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Ασε χρηστο μοοονο τραπεζι... Εγω πρεπει να κανω τραπεζι στους συγγενης απο κρητη, ενα αλλο στους συγγενεις απο ηπειρο και ενα τριτο σε φιλους και γνωστους εδω αθηνα... Ο κουκος αΪδονι θα μου παει...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ακύρωσέ το γρήγορα Μήτσο.
6 Μισθούς να πάρεις (Αναδρομικά) και πάλι δεν βγαίνεις.Εικόνα Εικόνα
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χαχαχαχα! Μαλλον δικαιο εχεις... Αλλα δυστυχως δεν μπορω... Οποτε καταληγουμε στις... Ανωτερες δυναμεις... ! Παλι τα γαμιατικα οι γονεις θα τα πληρωσουν... Ετσι κι αλλιως αυτοι κανονιζουν τις γιορτες χωρις να με ρωτησουν...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαχαχαχαχα! Εντάξει πιστεύω ότι αυτή την φορά αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω...
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εε καλα σιγουρα απλα η βλακεια ειναι οτι για να γινουν τα τραπεζια δεν θα ερθουν οι συγγεκνεις αθηνα αλλα εγω θα τρεχω... Οποτε θα με φανε και τα ταξιδια... Ασε... Εσυ μια χαρα την εχεις βολεψει εκει στην Πατρα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε τι εγώ θα τρέχω;
Εγώ έτρεξα στην Ευελπίδων Μήτσο, άς τρέξουν αυτοί τώρα για μένα... Εικόνα
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χαχαχαχαχαχα! Σωστα... Τι ομαδα ησουν; Θυμασαι ημερομηνιες που εδινες;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

Πως αλλαζουν τα προβληματα μας ε; Πριν λιγο καιρο καιγομασταν να μαθουμε τι γινεται και τωρα... Καλυτερα ετσι ομως! Ρε μη σκατε θα σας γεμισουν τις τσεπες οι συγγενεις τωρα που θα φυγετε...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Απο 25 Σεπτέμβρη μέχρι 1 Οκτώβρη έδινα σίγουρα.
Νομίζω ότι ήμουν ομάδα 2.
Εσύ;
Αξέχαστη εμπειρία ρε φίλε.
Είχα φτιάξει μια ομάδα απο 8 άτομα μεταξύ τους και ο ratatoulis για όσους τον γνωρίζουν και ρίξαμε απίστευτα γέλια.
Η μλκια ήτανε μόνο ότι είμασταν όλοι διαφορετικές ειδικότητες.Εικόνα
Τρελό team.
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι ρε φιλε... Απο τις καλυτερες εμπειριες... Και εμεις ειχαμε κανει μια παρεα... Μονο με εναν ομως κρατησα επαφη... Τεσπα εγω ημουν 17-23 Σεπτεμβρη... Ομαδα 8... Αν θυμαμαι και καλα... Εσυ ησουν μετα απο εμενα... Ποιον ειχατε για ομαδαρχη στην Πεντελη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης