Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ρε παιδια υπαρχει κανεις στην ειδικότητα Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) ;
Καιτη μπες μσν.
Γεια σας παιδια και εγω πληρωμα ερπυστριοφόρων περασα. Βασιλης. Που παρουσιαζομαστε ξερετε?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
βολαρα έγραψε:Γεια σας παιδια και εγω πληρωμα ερπυστριοφόρων περασα. Βασιλης. Που παρουσιαζομαστε ξερετε;
Μη μου πεις οτι εισαι απο βολο;

λογικα παρουσιαζομαστε αυλωνα!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Το φετινο πασχα οντως ειναι πολυ μεγαλη ευγενικη χορηγια του ελληνικου στρατου... ισα ισα να ευχαριστιθουμε τις "σχολικεσ" διακοπες! εχεις μεγαλο δικαιο χρησταρα!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Χαχαχαχα... Πάντως ρε Μήτσο πέρα απο την πλάκα βαρέθηκα να περιμένω, άντε να μπούμε σε μια σειρά σιγά σιγά!
Καίτη νασαι καλά κοπέλα μου γιατί έχω αρχίζει και ψιλοαγχώνομαι και θα ήθελα να γνωρίζω και καμιά κοπέλα πρίν μπω μέσα για να είμαι λίγο πιο άνετη. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να γίνω μέλος, μπορείς να με βρεις και στο facebook. Πάνε στην αναζήτηση και πάτα thomh. Το πρώτο όνομα που θα βγει είμαι εγώ. Είναι μία νιφίτσα που κρατάει ένα γκέγκα στο χέρι και έχει ένα τσιγάρο στο στώμα. Στείλε μου πρόσκληση να σε κάνω add και να τα λέμε από κει. Εκαί μπαίνω πιο συχνά απότι εδώ γιαυτό. Φιλλιά
Ξερει κανενας ποση ειναι ηα δεια που περνουμε μετα την ορκομοσια; Και επισης μετα την ορκομοσια καθε ποτε εχουμε εξοδο; Κα ι7 μηνες που ειναι η εκπευδευση οσοι ειναι αυλονα θα μεινουν εκει;
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Λοιπον capo αν ορκιστουμε παρασκευη θα μπουμε τριτη μεσα μετα απο 3 μερες. Μετα θα βγαινεις εξωδουχος περιπου 2 μεσα μια εξω (ελπιζω) αλλα αυτο παιζεται αναλογα τα ατομα και τις υπηρεσιες. Απο κει και περα καθε δευτερο σαββατοκυριακο μπορεις να περνεις διημερη αδεια...
αναλογα την ειδηκοτητα τωρα θα μεινει καποιος αυλωνα 6 μηνες. Το πληρωμα ερπυστριοφορων ας πουμε μενει εκει. Αλλες ειδηκοτητες θα πανε και σε νησι κτλ
αναλογα την ειδηκοτητα τωρα θα μεινει καποιος αυλωνα 6 μηνες. Το πληρωμα ερπυστριοφορων ας πουμε μενει εκει. Αλλες ειδηκοτητες θα πανε και σε νησι κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Τετ Φεβ 24, 2010 3:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
εφοσον ορκιστουμε 4 μερες αδεια. Και απο κει και περα καθε δευτερα -τεταρτη-σκ εξοδο εφοσον δεν εχεις καποια δραστηριοτητα βολη, εκπαιδευση, υπηρεσια κτλ... Αυτα... Ξερω προς το παρονcapo έγραψε:Ξερει κανενας ποση ειναι ηα δεια που περνουμε μετα την ορκομοσια; Και επισης μετα την ορκομοσια καθε ποτε εχουμε εξοδο; Κα ι7 μηνες που ειναι η εκπευδευση οσοι ειναι αυλονα θα μεινουν εκει;
στην διημερη αδεια πρεει να πηγαινω στην θεσσαλονικη επιδη απο εκει ειμα ι η μπορω να πηγαινω στην αθηνα γιατι ειναι πιο κοτνα;KAITH έγραψε:Λοιπον capo αν ορκιστουμε παρασκευη θα μπουμε τριτη μεσα μετα απο 3 μερες. Μετα θα βγαινεις εξωδουχος περιπου 2 μεσα μια εξω (ελπιζω) αλλα αυτο παιζεται αναλογα τα ατομα και τις υπηρεσιες. Απο κει και περα καθε δευτερο σαββατοκυριακο μπορεις να περνεις διημερη αδεια...
για πληρωμα αρματως λεοπαρντ ξερουμε τιποτα καιτη; Συγμωμη που πριζω αλλα πρεπει τουλαχιστον τη διημερη αδει του σαβατοκυριακου να μπορω να πηγαινω αθηνα. Εκει μενει η κοπελα μου...KAITH έγραψε:Λοιπον capo αν ορκιστουμε παρασκευη θα μπουμε τριτη μεσα μετα απο 3 μερες. Μετα θα βγαινεις εξωδουχος περιπου 2 μεσα μια εξω (ελπιζω) αλλα αυτο παιζεται αναλογα τα ατομα και τις υπηρεσιες. Απο κει και περα καθε δευτερο σαββατοκυριακο μπορεις να περνεις διημερη αδεια...

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Για θεσσαλονικη αν πας θα φας την αδεια στους δρομους. Βεβαια κατα περιπτωση καποιοι φευγουν απο παρασκευη η και απο πεμπτη αν μενουν μακρυα αλλα αυτο εξαρταται απο τον λοχαγο σου και τον διοικητη. Τριτη και πεμπτη παντως εχει νυχτερινες-απογευματινες οποτε δεν εχει εξωδουχους
οκ να σαι καλα απλα ηθελα να ξερω να θα μου επιτρεποταν να παω. Κα ιστην αδεια ορκομοσιας γινεται να παω αθηνα;KAITH έγραψε:Για θεσσαλονικη αν πας θα φας την αδεια στους δρομους. Βεβαια κατα περιπτωση καποιοι φευγουν απο παρασκευη η και απο πεμπτη αν μενουν μακρυα αλλα αυτο εξαρταται απο τον λοχαγο σου και τον διοικητη. Τριτη και πεμπτη παντως εχει νυχτερινες-απογευματινες οποτε δεν εχει εξωδουχους
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Οπου θες θα πας αλλα να προσεχεις να μην παθεις τιποτα γιατι αμα γραφει το χαρτι της αδειας "θεσσαλονικη" και σου κοψουν κληση στην αθηνα ας πουμε θα πρεπει να δωσεις λογο στην υπηρεσια... Οσο για την ειδηκοτητα σου εισαι στην ιδια με την κολλητη μου που θα κατεβουμε μαζι κατω αν ειμαι κι εγω αυλωνα τελικα... Δεν ξερω ομως λεπτομεριες για την δικια σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες