συμφωνω τπτ δεν βγαινει χωρις ζορι παιδια τπτ στον καιρο μας δυστυχως!1οι παραπανω εχουν πτυχια ομως απο την κορνιζα δεν βγαζω ψωμι... Οποτε υπομονη κ οποιος δν αντεχει ας φυγει! Κανεις δεν τον κρατα!μπατζής έγραψε:, Σκοπιές -ξεσκοπιές, αγγαρείες ξεαγγαρείες μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μόνιμη θέση (εφόσον το επιθυμείς) και σίγουρα λεφτά... Όταν οι ίδιοι οι κυβερνώντες λένε ότι η ανεργία θα φθάσει πάνω απο 1.200.000 άτομα του ενεργού πληθυσμου για το 2010 καταλαβαίνετε οτι 1 στους 3 θα είναι άνεργοι χωρίς προοπτική εργασίας τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια οπότε τι προοπτικές υπάρχουν; Ο Στρατός μπορεί να έχει τα κακά του αλλά δεν είμαστε και σε καιρό πολέμου, οπότε ας ηρεμήσουμε... Επίσης όσοι το θεωρούν ακατόρθωτο να ενταχθούν στο στρατό, απλά σκεφτείτε, εσεις μπορεί να ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα είστε κύριοι και κυρίες, με τα λεφτά σας, τα επιδόματα, την περίθαλψη και τα λοιπά... Οπότε θα βγείτε κερδισμένοι.
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
μπατζής έγραψε:, Σκοπιές -ξεσκοπιές, αγγαρείες ξεαγγαρείες μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μόνιμη θέση (εφόσον το επιθυμείς) και σίγουρα λεφτά... Όταν οι ίδιοι οι κυβερνώντες λένε ότι η ανεργία θα φθάσει πάνω απο 1.200.000 άτομα του ενεργού πληθυσμου για το 2010 καταλαβαίνετε οτι 1 στους 3 θα είναι άνεργοι χωρίς προοπτική εργασίας τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια οπότε τι προοπτικές υπάρχουν; Ο Στρατός μπορεί να έχει τα κακά του αλλά δεν είμαστε και σε καιρό πολέμου, οπότε ας ηρεμήσουμε... Επίσης όσοι το θεωρούν ακατόρθωτο να ενταχθούν στο στρατό, απλά σκεφτείτε, εσεις μπορεί να ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα είστε κύριοι και κυρίες, με τα λεφτά σας, τα επιδόματα, την περίθαλψη και τα λοιπά... Οπότε θα βγείτε κερδισμένοι.
Πιστεψε με, με το κολπακι της ανεργιας κανουν οι περισσοτεροι τα χαρτια τους αυτο ηθελε και η τοτε κυβερνηση αν θυμασαι καλα για την πρωτη σειρα επ. Οπ ελαχιστοι ενδιαφερθηκαν.
... Επίσης ήδη λόγω της κρίσης ήδη μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο για νοικοκύρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων, κάτι σαν "Καλλικράτης αλά στρατιωτικά" ωστέ να μειωθούν τα στρατόπεδα, να τοποθετούνται τα στελέχη κοντά στα σπίτια τους για να μειωθούν όσο γίνεται οι δαπάνες, οπότε τέρμα πια η εξορία. Οπότε όσοι έχουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις κοντά στη περιφέρεια τους θα τοποθετούνται εκεί... Κάτι απόλυτα λογικό.
κοιτα τι κανει ο καθενας δ με πολυαπαχολει, μεταξυ μας... Ενσυνειδητα δηλωσα και ενδιαφερθηκα δεν παρασυρρομαι... Εγω ειμαι η παραπανω περιπτωση που αναφερω κιολας, πτυχιο 8,12 κρεμασμενο και ανεργη μεχρι πριν 1μηνα... Ο αντρας μ στρατιωτικος 10 χρ τωρα οποτε με βολευει κιολας η επιτυχια μου αυτη...ProSiNNeR έγραψε:μπατζής έγραψε:, Σκοπιές -ξεσκοπιές, αγγαρείες ξεαγγαρείες μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μόνιμη θέση (εφόσον το επιθυμείς) και σίγουρα λεφτά... Όταν οι ίδιοι οι κυβερνώντες λένε ότι η ανεργία θα φθάσει πάνω απο 1.200.000 άτομα του ενεργού πληθυσμου για το 2010 καταλαβαίνετε οτι 1 στους 3 θα είναι άνεργοι χωρίς προοπτική εργασίας τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια οπότε τι προοπτικές υπάρχουν; Ο Στρατός μπορεί να έχει τα κακά του αλλά δεν είμαστε και σε καιρό πολέμου, οπότε ας ηρεμήσουμε... Επίσης όσοι το θεωρούν ακατόρθωτο να ενταχθούν στο στρατό, απλά σκεφτείτε, εσεις μπορεί να ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα είστε κύριοι και κυρίες, με τα λεφτά σας, τα επιδόματα, την περίθαλψη και τα λοιπά... Οπότε θα βγείτε κερδισμένοι.
Πιστεψε με, με το κολπακι της ανεργιας κανουν οι περισσοτεροι τα χαρτια τους αυτο ηθελε και η τοτε κυβερνηση αν θυμασαι καλα για την πρωτη σειρα επ. Οπ ελαχιστοι ενδιαφερθηκαν.
Μια χαρα, καλη επιτυχια, εχεις και την συνυπηρετηση
Σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα!ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Μια χαρα, καλη επιτυχια, εχεις και την συνυπηρετηση

,ProsiNNeR, άλλο τότε και άλλο τώρα, πίστεψε με, είμαι σε χώρο που σχετίζεται με την πραγματική οικονομία και ξέρω ότι η κατάσταση μας είναι τραγική, έχω πολλούς φίλους μέσα στο στρατό και ξέρω... Μη συγκρίνεις την προηγούμενη δεκαετία (με την πλασματική ανάπτυξη της Ολυμπιάδας και του Χρηματιστηρίου με την τωρινή) ... Δημοσιονομικά μπορεί να έχουμε γυρίσει και στην επόχη του Τρικούπη, απλά τώρα έχουμε τον τετραπλάσιο πληθυσμο όπου το 50% είναι σε μη παραγωγική ηλικία, και οι υπολοιποι που μπορούν ειναι ο 1 στους 3 ανεργος ή στην καλύτερη περίπτωση υπό απασχολούμενος με ένα μίνιμουμ αποδοχών...
Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα βγει η καταταξη;
Εγω ειχα παρει μολις βγηκαν κ ειπαν οτι θα μας ειδοποιησουν λογικα θα βγαλουν καποια ανακοινωση. Εδω μεσα ειχε ακουστει για τελη αυτου του μηνα. Απο την αλλη αν θυμαμαι καλα οταν περιμενα τα χαρτια για να παω στρατο τα ειχαν στειλει δυο βδομαδες νωριτερα
Καλησπερα! Κανεις για γαζωτης στρατιωτικου εργοστασιου;/
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Ρε παιδες... Ειναι κανενας αλλος εδω μεσα α/τ οπλα εκτως απο εμενα και τον Δ. Υ. Κ.
Καλημερα ς ολους. ο γιος μου εχει περασει στα τεθωρακισμενα και θελω να ευχηθω ς ολους σας καλη σταδιοδρομια. εγω ειμαι αποστρατος αξιωματικος π. ν απο τα υποβρυχια. θα ηθελα να σας πω οτι γενικα ο στρατος εχει τις πικρες του αλλα οταν τον αγαπας τοτε ολα ξεπερνιουνται και συνεχιζεις απτοητος. παιδια ο στρατος δεν ειναι δημοσιουπαλληλικη... οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο καλυτερα θα αισθανεσται στις ταξεις του. και παλι καλη σταδιοδρομια στο δυσκολο εργο που διαλεξατε. και κατι τελευταιο... μεγαλο πραγμα η σιγουρια του μισθου παιδια!
Επιτελους φευγω απο το σπιτι τον αλλο μηνα... φαρεθηκα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
ΣΑΒΒΑΣ έγραψε:Επιτελους φευγω απο το σπιτι τον αλλο μηνα... Φαρεθηκα
Επιτελους δε λες τίποτα. Λιγοστευουν οι μερες

Το φετινό Πάσχα ώς πολίτες είναι μια ευγενική χορηγία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Χαρείτε το φίλοι μου!
Χαρείτε το φίλοι μου!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης