Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ναουσα, αλλα μενω θεσ/νικη. με τρενο θα πας;
εαν θελεις στειλε προσωπικο μνμ η σε εμενα η στη vanilla αν εχεις μαιλ να μιλαμε facebook. Με αμαξι θα κατεβω...ΕΦΗ έγραψε:Ναουσα, αλλα μενω θεσ/νικη. Με τρενο θα πας;
εφη μου Προσπαθω να ς στειλω προσωπ. Μνμ αλλα δεν στελνει κ δε ξερω τ λογο... Χαιρομαι που εισαι κ συ στην ομαδα μας! Καλως ορισες... Εγω απο λαρισαΕΦΗ έγραψε:Ναουσα, αλλα μενω θεσ/νικη. Με τρενο θα πας;
Και εγω χαιρομαι που βρηκα κοπελες στην ειδικοτητα μου
εφη και εγω δεν μπορω να σου απαντησω... Αν θελεις ξανα στειλε εσυ το μαιλ σου να σε βρουμε στο facebook εαν εχεις φυσικα...vanilla έγραψε:εφη μου Προσπαθω να ς στειλω προσωπ. Μνμ αλλα δεν στελνει κ δε ξερω τ λογο... Χαιρομαι που εισαι κ συ στην ομαδα μας! Καλως ορισες... Εγω απο λαρισαΕΦΗ έγραψε:Ναουσα, αλλα μενω θεσ/νικη. Με τρενο θα πας;
εφη δυστυχως ουτε μνμ μπορω να σου στειλω ουτε να σε βρω με το μαιλ που μου εστειλες...DiMiTrA P έγραψε:εφη και εγω δεν μπορω να σου απαντησω... Αν θελεις ξανα στειλε εσυ το μαιλ σου να σε βρουμε στο facebook εαν εχεις φυσικα...vanilla έγραψε:εφη μου Προσπαθω να ς στειλω προσωπ. Μνμ αλλα δεν στελνει κ δε ξερω τ λογο... Χαιρομαι που εισαι κ συ στην ομαδα μας! Καλως ορισες... Εγω απο λαρισαΕΦΗ έγραψε:Ναουσα, αλλα μενω θεσ/νικη. Με τρενο θα πας;

Εφη κανε μας αντ στο φεις σε βρηκαμε!
Τα αγορακια δε τα θελετε για παρεα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
αχαχαχαχαχαχα, Κωστα! Εισαι απαιχτοςKostas13 έγραψε:Τα αγορακια δε τα θελετε για παρεα;

Dum spiro spero
illy έγραψε:αχαχαχαχαχαχα, Κωστα! Εισαι απαιχτοςKostas13 έγραψε:Τα αγορακια δε τα θελετε για παρεα;
μας εχουνε στο περιθωριο εμας... Κριμα δεν ειμαστε;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Κωστα αφου το αποφασισες να παρουσιαστεις θα σε κανουμε παρεα να εισαι σιγουρος! Μπες msn
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Οριστε... Κ γω εχω facebook και το δινω εδω. Αντε να δω ποσα αιτηματα θα εχω
bachkos_13@yahoo.gr
bachkos_13@yahoo.gr
εγω παντως δ μπορω να ς βρω...Kostas13 έγραψε:Οριστε... Κ γω εχω facebook και το δινω εδω. Αντε να δω ποσα αιτηματα θα εχω
bachkos_13@yahoo.gr
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) Εχει δηλωσει κανεις αυτη την ειδικοτητα;
Κι εγώ υπηρέτης πυροβολικού μάχης!MSN δέχεστε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες