Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από naoume »

Το γραψα κ ολας οτι μιλαω για α-τ κ πως το ατομο που ρωτησα ειναι κ αυτο α-τ

το ειπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από naoume »

Κ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ επειδη υπηρετησα δεν εχει κ τον τρελο στρατο αντε 1300 ατομα με 1500 μονιμοι κ εφεδροι
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

vanilla έγραψε:
capo έγραψε:
vanilla έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.ΕικόναΕικόνα
αστα να πανε καλα τα λες... ΕικόναΕικόνα

πλακα πλακα εμεις γελαμε. Αλλα οταν οι φιλοι μου εμαθαν οτι παω για εποπ. Με λεγανε αφου υπαρχουν σας κα ιεσς ας πιγενετε εσεις και εμεις να καθομαστε. Πλεον οι νεοι δεν το θελουν το στρατο. Τον φοβουνται δεν ξερω γιατι... Ειναι και λιγο βουτιρομπεμπεδες εδω που τα λεμε... ΧαχαχΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
δεν πειραζει ασε τους φιλους σου εφοσον τοσο ευκολα μπορουν να μπουν σε σχολες και συ θα παιρνεις την ιδια περιπου μισθολογια με μονιμο λοχια... Αυτο λεει εμενα ο αντρας μ!11 χρ μεσα ειναι απο σχολη κ θα τον φτανω σε λιγα χρονια περιπου χωρις προυπηρεσια... Εξω ο βασικος ποσο ειναι?611-650; Δ ξερω ακριβως... Αντε μωρε ολοι μια κακια κουβεντα ξερουν μονο να πουν... Εικόνα

καλα ολοι με γελαγανε. Αλλα εγω στ α@@ μου τους γραφω. Τους λεω σε λιγα χρονακια θα δουμε ποιος θα γελαει οταν θα ψαχνετε για δουλεια τωρα ειναι φοιτητες κα ιπερνουν απο τον μπαμπακα τους...
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

capo έγραψε:
vanilla έγραψε:
capo έγραψε:
vanilla έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.ΕικόναΕικόνα

πλακα πλακα εμεις γελαμε. Αλλα οταν οι φιλοι μου εμαθαν οτι παω για εποπ. Με λεγανε αφου υπαρχουν σας κα ιεσς ας πιγενετε εσεις και εμεις να καθομαστε. Πλεον οι νεοι δεν το θελουν το στρατο. Τον φοβουνται δεν ξερω γιατι... Ειναι και λιγο βουτιρομπεμπεδες εδω που τα λεμε... ΧαχαχΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
δεν πειραζει ασε τους φιλους σου εφοσον τοσο ευκολα μπορουν να μπουν σε σχολες και συ θα παιρνεις την ιδια περιπου μισθολογια με μονιμο λοχια... Αυτο λεει εμενα ο αντρας μ!11 χρ μεσα ειναι απο σχολη κ θα τον φτανω σε λιγα χρονια περιπου χωρις προυπηρεσια... Εξω ο βασικος ποσο ειναι?611-650; Δ ξερω ακριβως... Αντε μωρε ολοι μια κακια κουβεντα ξερουν μονο να πουν... Εικόνα

καλα ολοι με γελαγανε. Αλλα εγω στ α@@ μου τους γραφω. Τους λεω σε λιγα χρονακια θα δουμε ποιος θα γελαει οταν θα ψαχνετε για δουλεια τωρα ειναι φοιτητες κα ιπερνουν απο τον μπαμπακα τους...
ακριβως αυτο ηθελα να σου πω αλλα δεν ηξερα αν ακομη εινι φοιτητες! Ναι τα ξενα ειναι καλα ρε συ δεν το ξερες; Εγω τους λυπαμαι αυτους τους ανθρωπους που δεν απογαλακτιζονται απο ολα τα επιπεδα απο γονεις! Σωστος εισαι μπραβο σου καλα τα λες!

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

naoume έγραψε:Το γραψα κ ολας οτι μιλαω για α-τ κ πως το ατομο που ρωτησα ειναι κ αυτο α-τ

το ειπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
ΚΑΛΑ ΝΤΕ, ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ΕικόναΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ...
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Εμενα παντως μ αρεσει το γαλα και ο γαλακτισμος
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

KAITH έγραψε: Κατάλληλη

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 610 μόρια στην ειδικότητα Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1)

ειμαι κι εγω εδω παιδια ε... Ψωνισα κιολας ολα τα απαραιτητα τα φορεσα και εχω παθει σοκ! Δεν το πιστευω ακομα. Εικόνα

Εικόνακαιτη τι πηρες; Γιατι αυριο παω και εγω να ψωνισω! Πες μου αν δεν βαριεσαι!

ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
Thomah

Δημοσίευση από Thomah »

Ρε παιδιά μπορεί καποιος από εσάς εδώ μέσα να μου απαντήσει στο παρακάτω ερώτημα;
Στην στρατολογία ξέρουνε που παρουσιάζετε ο καθένας από εμάς και περιμένουνε απλώς να έρθουν τα χαρτιά μας για να μας ενημερώσουνε να πάμε να τα πάρουμε η δεν ξέρουνε απολύτως τπτ και περιμένουν να έρθουν όλα (και που παρουσιαζόμαστε και τα χαρτιά μας γενικός) ; Πείτε μου σας παρακαλώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα χαρτιά περιμένουνε. Ξέρουνε που παρουσιάζεστε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

vanilla έγραψε:
capo έγραψε:
vanilla έγραψε:

700 περίπου βγαίνει ο βασικός με υπερωρίες.
Thomah

Δημοσίευση από Thomah »

Ευχαριστώ πολύ ΓΜΑΚ. Θα πάρω να τους ρωτήσω για να ξέρω, να αρχίσω να ετοιμάζουμαι ψυχολογικά
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από V@SILIS »

ΓΜΑΚ έγραψε:
vanilla έγραψε:
capo έγραψε:
vanilla έγραψε:

700 περίπου βγαίνει ο βασικός με υπερωρίες.
οντως μια κακια ολοι! Αλλα δε πειραζει οποιος ζηλευει ετς κανει!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Συμφωνω! Πολυ ζηλια κυκλοφορει ρε παιδια ελεος...

V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από V@SILIS »

vanilla έγραψε:Συμφωνω! Πολυ ζηλια κυκλοφορει ρε παιδια ελεος...

λεω με το που περασα ας μπω στο youtube να δω βιντεακια απο εποπ! Ολο μλκς ειχε μεσα ολοι κατηγορουσαν τους εποπ ολοι τους κοροιδευαν και δεν φτανει και αυτο τους εβγαλαν και τραγουδι με 1002 μεσα! Μπες και δες! ***** του κερατα μια ζωη! Ασεβεια και παλι ασεβεια που ολοι οι αμορφωτοι την βγαζουν στα παδια που χουν 3000 πτυχια! Υποβαθμιση ενος υπαξιωματικου (εποπ) καποιου που για 35 χρονια υπηρετη την πατριδα και στεκετε προσοχη μπροστα στη σημαια και δεν την καιει!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Ξερεις τι γινεται; Για μενα λαθος γιατι οι υπαξιωματικοι εναι εκεινοι που παραγουν εργο και παιρνουν ευσημα οι αλλοι... Δεν πρεπει να ξεχνουν απο που ξεκινανε κανενας μας δλδ! Χωρις υπαξιωμ. Τπτ δεν κινειται σωστα! Οντως κ γω οπως κ αλλοι εχουν ενα σωρο πτυχια και ειναι αδικο να νομιζει κανεις οτι ειμαστε αμορφωτοι... Σε εισαγωγικα... Τεσπα ο μισθος να πεφτει και δεν σε νοιαζει τπτ !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες