Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μπειτε με το καλο και να ξερετε οτι αν δε εχετε τιμωριες και ειστε επαγγελματιες δε μπορει να σας διωξει κανεις
ευχαριστουμε νασαι καλα ! Επιτελους κατι χαρουμενο... Καλα ο λακης λαζοπουλος δεν παιζεται...ΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Μπειτε με το καλο και να ξερετε οτι αν δε εχετε τιμωριες και ειστε επαγγελματιες δε μπορει να σας διωξει κανεις
και εγω αυτο λεω, επειδη θελουν πια επαγγελματικο στρατο δεν υπαρχει περιπτωση να διωξουν κοσμοnaoume έγραψε:Ιλλυ αυτο με τα 5 χρονια κ μετα τα 7 που λες οτι θα μας διωχνουν δεν μπορει να γινει κ θα σου πω τον λογο... Οπως ειπατε παραπανω ο στρατος θα γινει επαγγελματικος οπως παει οχι γιατι το θελουν εδω αλλα γιατι το ζηταει η εε... Αρα θα βγαινουν παντα προκυρηξεις σε περιπτωση ομως που διωξουν μια σειρα σου το λεω εγω οτι δεν προκειται να παει κανενας οσο αναγκη κ να εχει τα λεφτα γιατι μεσα στα 5 χρονια οχι δεν θα μαζεψει φραγκο αλλα θα ζηταει κ ολας
μαλλον για τη milan-manchester μιλας?vanilla έγραψε:ευχαριστουμε νασαι καλα ! Επιτελους κατι χαρουμενο... Καλα ο λακης λαζοπουλος δεν παιζεται...ΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Μπειτε με το καλο και να ξερετε οτι αν δε εχετε τιμωριες και ειστε επαγγελματιες δε μπορει να σας διωξει κανεις
Απλα υποψιαζομαι παιδια οτι μετα απο παρα πολλα χρονια θα παραμενουν οι καλυτεροι κ το επιπεδο θα ανεβαινει ωστε ναμαστε πιο παραγωγικοι στην ειδικοτητα μας... Δεν ξερω υποθεσεις κανω... Τεσπα ναμαστε μεσα μονο κ ας κανουν οτι θελουν...
Αλλο βλεπεις εσυ ε; Οχι για λαζοπουλο λεω εγω... Κ το ξαναλεω... Υπεροχος παιδες...ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:μαλλον για τη milan-manchester μιλας;vanilla έγραψε:ευχαριστουμε νασαι καλα ! Επιτελους κατι χαρουμενο... Καλα ο λακης λαζοπουλος δεν παιζεται...ΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Μπειτε με το καλο και να ξερετε οτι αν δε εχετε τιμωριες και ειστε επαγγελματιες δε μπορει να σας διωξει κανεις
DIMITRIS-A/T έγραψε:ΔΥΚ μετα το κεν μηπως ξερεις που θα μας στειλουν; Γτ σημερα με βρηκε ενας ουκας λοχαγος και μου ελεγε κατι για εβρο, σαμο και κιλκις...
Παντού (Στην Κυριολεξία).
οκ σε ευχαρισρω πες του να φτιαξει λογαριμασμο εδω!DIMITRIS-A/T έγραψε:Βασιλη απο που εισαι; Εχω να σου γνωρισω ενα ατομο απο ελαφρη οπλισμο... Ενα φιλαρακι που διναμε μαζι στην ομαδα... Εγω ευτυχως ειμαι σε α/τ σαν τον Δ. Υ. Κ...
χαλαρα φραπε φραπε !capo έγραψε:σωστος ο βασιλης... Εγω πινω φραπεδακι βασιλη πειραζει;V@SILIS έγραψε:οσα και να κανουμε το φρεντουδακι θα το πινουμε οποτε μην αγχωνεσαι μπρο!mak έγραψε: Εγω ακουσα οτι οι ενστολοι κανουν 25 χρονια και οτι δεν πειραχτηκε το ασφαλιστικο γι αυτους... Αντε να δουμε τι θα δουμε... Ρε παιδια ημαρτον ενας στο φορουμ που να περασε ΤΘ δεν υπαρχει; Εχω αρχισει να απορω με την ειδικοτητα που εβαλα...
θα παω στο παμε πακετο... Μπορει καποιος να φιλοτυμηθει και να ερθει.illy έγραψε:Ναι καπο μου, ολα ειναι πιθαναΕμενα ο συντροφος μου αρχισε να προβληματιζεται... Θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι βεβαιο
Αλλα ας μην απελπιζομαστε, ας εχουμε αισιοδοξια ετσι;
Εχει τθ, ισως δεν τους εχεις βρει

πλακα πλακα εμεις γελαμε. Αλλα οταν οι φιλοι μου εμαθαν οτι παω για εποπ. Με λεγανε αφου υπαρχουν σας κα ιεσς ας πιγενετε εσεις και εμεις να καθομαστε. Πλεον οι νεοι δεν το θελουν το στρατο. Τον φοβουνται δεν ξερω γιατι... Ειναι και λιγο βουτιρομπεμπεδες εδω που τα λεμε... Χαχαχvanilla έγραψε:αστα να πανε καλα τα λες...ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.

D.Y.K έγραψε:DIMITRIS-A/T έγραψε:ΔΥΚ μετα το κεν μηπως ξερεις που θα μας στειλουν; Γτ σημερα με βρηκε ενας ουκας λοχαγος και μου ελεγε κατι για εβρο, σαμο και κιλκις...
συναδελφοι ρωτησα φιλη που ειναι ηδη δυο χρονια νομιζα ως εποπ στην ιδια ειδηκοτητα α-τ δλδ κ μου ειπε μεταθεσεις πηγαινουμε πολυκαστρο/σερρες-πετριτσι/κ μετα απο αλεξ/πολη κ πανω σουφλι-ορεστιαδα κτλ. Απο νησια ροδο/σαμο/χιο/μυτηλινη κ λιμνο μαζι με τους μηχανοκινητους κατι τετοιο δλδ τσοντα κατασταση
με λιγα λογια ηθελε να μου πει πως δεν εχει ξανθη κομοτηνη κ σαμοθρακη
απο νησια παντως αυτα ειναι τα μεγαλα μπορει να εχει κ θεσεις σε καποια πιο μικρα
ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠ. ΟΠ... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ (ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΠ. ΟΠ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΗΜΝΟ, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ...naoume έγραψε:D.Y.K έγραψε:DIMITRIS-A/T έγραψε:ΔΥΚ μετα το κεν μηπως ξερεις που θα μας στειλουν; Γτ σημερα με βρηκε ενας ουκας λοχαγος και μου ελεγε κατι για εβρο, σαμο και κιλκις...
συναδελφοι ρωτησα φιλη που ειναι ηδη δυο χρονια νομιζα ως εποπ στην ιδια ειδηκοτητα α-τ δλδ κ μου ειπε μεταθεσεις πηγαινουμε πολυκαστρο/σερρες-πετριτσι/κ μετα απο αλεξ/πολη κ πανω σουφλι-ορεστιαδα κτλ. Απο νησια ροδο/σαμο/χιο/μυτηλινη κ λιμνο μαζι με τους μηχανοκινητους κατι τετοιο δλδ τσοντα κατασταση
με λιγα λογια ηθελε να μου πει πως δεν εχει ξανθη κομοτηνη κ σαμοθρακη
απο νησια παντως αυτα ειναι τα μεγαλα μπορει να εχει κ θεσεις σε καποια πιο μικρα
δεν πειραζει ασε τους φιλους σου εφοσον τοσο ευκολα μπορουν να μπουν σε σχολες και συ θα παιρνεις την ιδια περιπου μισθολογια με μονιμο λοχια... Αυτο λεει εμενα ο αντρας μ!11 χρ μεσα ειναι απο σχολη κ θα τον φτανω σε λιγα χρονια περιπου χωρις προυπηρεσια... Εξω ο βασικος ποσο ειναι?611-650; Δ ξερω ακριβως... Αντε μωρε ολοι μια κακια κουβεντα ξερουν μονο να πουν...capo έγραψε:πλακα πλακα εμεις γελαμε. Αλλα οταν οι φιλοι μου εμαθαν οτι παω για εποπ. Με λεγανε αφου υπαρχουν σας κα ιεσς ας πιγενετε εσεις και εμεις να καθομαστε. Πλεον οι νεοι δεν το θελουν το στρατο. Τον φοβουνται δεν ξερω γιατι... Ειναι και λιγο βουτιρομπεμπεδες εδω που τα λεμε... Χαχαχvanilla έγραψε:αστα να πανε καλα τα λες...ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.

ξανθη και κομοτηνη ειναι παροπλισμενα τα στρατοπεδα οχι οτι δεν εχει ΕΠΟΠ... ετσι οπως εγιναν τα πραγματα πρεπει να εχεις πολυ καλο βυσμα για να ερθεις εδω (ξανθη-κομοτηνη) πλεον οι επ. οπ απο αλεξανδρουπολη και πανω πανε. και νησια κυριως λημνο, σαμοθρακη, κω και ροδο...
δημητρα μου εγω ειπα για την ειδηκοτητα α-τ συγκεκριμενα... φυσικα κ εχει εποπ σε αυτες τις πολεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες