Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

κατερινα έγραψε:Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας;

εμας μας πηρε ηδη φιλε. Δε μπορει να μη παρει αλλους φετος, ουτε καν αεροπορια, ναυτικο και στρατολογια... Και ειδικα ξηρας που βγηκαν και τα ονοματα... !
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Δε κατάλαβες τι είπα. Στις 19.30 ακουσα στο δελτίο για ασαφή αποτελέσματα των εποπ. Σε κάποιυς λέει δε διευκρινίζει γραφει κατάλληλος αλλά δε γράφει επιτυχών και οτι αυτη τη στιγμή γίνονται διορθώσεις στι ίντερνετ. Αλλα θέλω να πιστεύω ότι δε θα αλλάξουν ριζικά εκτος απο αυτούς που δε διευκρινίζει. Αλλα ψιλοφοβήθηκα. Γιαυτό λέω αν κάποιος ακουσε κάτι
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ειπε για τα αποτελεσματα οτι ειχαν ασαφειες την πρωτη μερα και τα διρθωσαν και εβαλαν τα ορθα πλεον και δε χρειαζεται να ανυσηχουν οι ενδιαφερομενοι.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

takis2 έγραψε:
κατερινα έγραψε:Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας;

εμας μας πηρε ηδη φιλε. Δε μπορει να παρει αλλους φετος, ουτε καν αεροπορια, ναυτικο και στρατολογια... Και ειδικα ξηρας που βγηκαν και τα ονοματα... !
ΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΠΑΝ.
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Αλήθεια είσαι σίγουρος γιατί μου κόπηκαν τα πόδια και μπαίνω κάθε τρεις και λίγο ξανά και ξανά.
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Για επανεξέταση δεν είπαν τίποτα είμαι εκατό τις εκατό σίγουρη.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ναι ελεν το ακουσα. Δεν ειπε επανεξεταση. Ειπε οτι εγιναν λαθη στη δημοσιευση τωνα αποτελεσματωνα και εννοουσε στρατολογια και αεροπορια που εγιναν αυτα που εγιναν. Αλλα μετα ειπε οτι διορθωθηκαν και να μην ανυσηχουν οι υποψηφιοι γιατι ηταν ενα λαθος και διορθωθηκε. Αυτο ειπε.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Μην αγχωνεστε ρε ! Εγω το ακουσα. Δε μου το ειπε καποιος. Αυτο ειπε
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

xanthi έγραψε: Για επανεξέταση δεν είπαν τίποτα είμαι εκατό τις εκατό σίγουρη.
και εγω ειχα αγχος μηπως εγινε καποιο λαθος και εμπαινα να δω αν αλλαξε κατι. Αλλα παιδια μας πηραν δεν θα αλλαξει κατι τετοιο.xanthi εσυ τι περασεσ?
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

Ηρεμιααααααααααααααααααααααααααααααα μην τρελενεστε αφου βγηκαν τυπωθηκαν και στις εφημεριδες τελος! Απλα περιμενουμε την 14 απριλιου 2010 για να μπουμε! Καλα που δεν ειναι 21 απριλιου να πεσει με την χουνταΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναχαλαρωστε!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

diavivastis έγραψε: Ηρεμιααααααααααααααααααααααααααααααα μην τρελενεστε αφου βγηκαν τυπωθηκαν και στις εφημεριδες τελος! Απλα περιμενουμε την 14 απριλιου 2010 για να μπουμε! Καλα που δεν ειναι 21 απριλιου να πεσει με την χουνταΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναχαλαρωστε!
Περασες τελικα διαβιβαστης που δηλωσες?
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Εντάξει τότε. Είναι και μακριά η ημερομηνία κατάταξης και πόσα τέτοια μπορεί να ακούσουμε άραγε! Είναι κανείς πλήρωμα ερπυστριοφόρου πζ?
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Με λένε έφη αλλά εγραψα ξανθή ενοώντας ξάνθη ειμαι από ξάνθη γιαυτό.Εικόναπέρασα πλήρωμα ερπυστριοφόρου πεζικο. Είναι κανείς σε αυτή την ειδικότητα?
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

xanthi έγραψε:Εντάξει τότε. Είναι και μακριά η ημερομηνία κατάταξης και πόσα τέτοια μπορεί να ακούσουμε άραγε! Είναι κανείς πλήρωμα ερπυστριοφόρου πζ;
ΕΓΩ ΠΖ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΥ.
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

anna.nikos έγραψε:
diavivastis έγραψε: Ηρεμιααααααααααααααααααααααααααααααα μην τρελενεστε αφου βγηκαν τυπωθηκαν και στις εφημεριδες τελος! Απλα περιμενουμε την 14 απριλιου 2010 για να μπουμε! Καλα που δεν ειναι 21 απριλιου να πεσει με την χουνταΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναχαλαρωστε!
Περασες τελικα διαβιβαστης που δηλωσες;

ειχα δηλωσει διαβιβαστης στο πυροβολικο αλλα μπηκα πληρωμα ερπυστριοφορων στο πεζικο νο προμπλεμ αρκει που μπηκα! Εσυ που περασες;

Κατάλληλος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 325 μόρια στην ειδικότητα Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες