Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΑΤΕΡΙΝΑ6

Δημοσίευση από ΚΑΤΕΡΙΝΑ6 »

Ευχαριστω πολυ... τελικα με το σημειωμα καταταξης τι γινετε; Μας το στελνουν η παμε να το παρουμε; Γιατι μπερδευτηκα με τα στρατολογικα γραφεια...
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vicky »

ΚΑΤΕΡΙΝΑ6 έγραψε:Ευχαριστω πολυ... Τελικα με το σημειωμα καταταξης τι γινετε; Μας το στελνουν η παμε να το παρουμε; Γιατι μπερδευτηκα με τα στρατολογικα γραφεια...

καλημερα κατερινα. Εγω που πηρα τηλεφωνο πριν απο λιγο μου ειπαν οτι μας παιρνουν τηλεφωνο αλλά καλο θα ειναι να πας κι εσυ μια βολτα απο κει
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ για οποιοδήποτε λόγο δεν ανευρίσκουν το ονοματεπώνυμό τους να επικοινωνούν με τα Γραφεία Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (τηλ.210 3630579- 210 3630081) - Β. Ελλάδος (τηλ.2310 893237 - 2310 893238 - 2310 850060) ή το Στρατολογικό Γραφείο της περιοχής τους ή στα τηλ.210 6553318 - 210 6553319 (ΓΕΣ/ΔΕΠ) για περαιτέρω πληροφορίες.

5. Οι επιτυχόντες οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες) προκειμένου να ενημερωθούν για το Κέντρο Παρουσιάσεως και να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξης ΕΠΟΠ.

6. Η κατάταξη των Επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί την 14η Απριλίου 2010 Και παρέχεται προθεσμία δύο (2) ημερών, προκειμένου να παρουσιασθούν όσοι εμποδίστηκαν αποδεδειγμένα από λόγους ανώτερης βίας.

7. Από τους επιλαχόντες θα κληθούν για κατάταξη με επείγουσα ατομική πρόσκληση υποψήφιοι ισάριθμοι για τη κάλυψη κενών θέσεων (όσων δεν παρουσιάσθηκαν καθόλου ή παρουσιάσθηκαν εκπρόθεσμα ή αποχώρησαν πριν από την ορκωμοσία) από τον πίνακα επιλαχόντων κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να παρουσιασθούν για κατάταξη, θεωρώντας τους αποχωρούντες ως μηδέποτε παρουσιασθέντες.
Ανάκληση της αποχώρησης δεν μπορεί να γίνει.

8. Μετά την κατάταξή τους οι ΕΠ. ΟΠ. θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές, αφού ληφθούν υπόψη οι διατάξεις περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. www.army.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ6

Δημοσίευση από ΚΑΤΕΡΙΝΑ6 »

Αυτο θα κανω vicky! εσυ ειχες καλα αποτελεσματα?
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vicky »

ΚΑΤΕΡΙΝΑ6 έγραψε:Αυτο θα κανω vicky! Εσυ ειχες καλα αποτελεσματα;

ναιΕικόνα περασα στο υγειονομικο αναλυτης προγραμματιστης

Petros

Δημοσίευση από Petros »

Πήγα σήμερα Στρατολογικό Για να ρωτήσω Τα συναφή Υπηρετης α-Τ ΠΖ ΚΕΝΤΡΟ: Καστορία και τα σημειώματα κατάταξης μου ειπαν μεσα στον Φεβρουάριο Θα μας Πάρουνε Τηλέφωνο Να παμε Να τα πάρουμε εμεις Αυτοπροσωπος με την Ταυτοτητά μας!

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

Petros έγραψε:Πήγα σήμερα Στρατολογικό Για να ρωτήσω Τα συναφή Υπηρετης α-Τ ΠΖ ΚΕΝΤΡΟ: Καστορία και τα σημειώματα κατάταξης μου ειπαν μεσα στον Φεβρουάριο Θα μας Πάρουνε Τηλέφωνο Να παμε Να τα πάρουμε εμεις Αυτοπροσωπος με την Ταυτοτητά μας!

αντε με το καλο ρε παιδια... Ειδατε τελικα... Μεχρι και τηλεφωνα θα μας παρουν! Ποσο οργανωμενος μπορει να ειναι ο στρατος ε; Χαχα.
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Εγω πηγα στο στρατολογικο εδω Θεσσαλονικη και τους ειπα για το χαρτι και με λενε τι απο τωρα εχουμε 2,5 μηνες ακομα μην βιαζεσαι θα σου το στειλουμε... Ναι βρε φιλε αλλα που θα παρουσιαστω ;
giannis p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από giannis p »

Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια σε ολους μας επιτυχωντες και επιλαχοντες. ποσοι εχετε περασει παιδια στο οικονομικο; Να γνωριστουμε και να γινουμε παρεουλα μεχρι να παμε στο κεντρο
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

takis2 έγραψε:
KAITH έγραψε:Στον αδεσμευτο τυπο υπαρχουν τα ονοματαΕικόνα και στον ημερισιο τυπο του army.gr

γεια σου καιτη! Και συγχαρητηρια... Εχεις ακομη 2 μηνες αδεια μεχρι να μπεις μεσα... Να χαιρεσαι την κορουλα σου τωρα.

σ'ευχαριστω τακη! Κι εγω σου ευχομαι να πετυχεις οπου επιθυμεις. Αλλοι 2μιση μηνες εμειναν και μετα... Πανω κατω πανω κατω διαταξτε κτλ κτλΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

KAITH έγραψε:
takis2 έγραψε:
KAITH έγραψε:Στον αδεσμευτο τυπο υπαρχουν τα ονοματαΕικόνα και στον ημερισιο τυπο του army.gr

γεια σου καιτη! Και συγχαρητηρια... Εχεις ακομη 2 μηνες αδεια μεχρι να μπεις μεσα... Να χαιρεσαι την κορουλα σου τωρα.

σ'ευχαριστω τακη! Κι εγω σου ευχομαι να πετυχεις οπου επιθυμεις. Αλλοι 2μιση μηνες εμειναν και μετα... Πανω κατω πανω κατω διαταξτε κτλ κτλΕικόνα

και εγω περασα βρε μχ... Και τωρα γελαω με τα αποτελεσματα μαυ στην αεροπορια... Το πρωι ειχα σειρα καταταξης περιπου 1500 και τωρα 1815... Χαχα... Αντε για μενα δε με νοιαζει αλλα για τα αλλα τα παιδια θα ειναι πολυ κριμα.
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Απο που εισαι takis2 μηχανικο ποια ειδικοτητα?
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Προσπαθω να σου στειλω πμ και δε μπορω. Δε ξερω γιατι
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Τακη οπου επιθυμεις να περασεις εννοω σε οποια υπηρεσια θες... Εκανες σε ολα τα χαρτια σου ετσι δεν ειναι; Παντως συγχαρητηρια! Μηχανικο ειναι πολυ καλα μπραβο!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λοιπόν πέρασα και εγώ απο Στρατολογία σήμερα γιατί ήτανε στον δρόμο μου και μου είπε εκεί μια χοντρή ότι να περάσω απο βδομάδα!
Η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα να πάω...
Έχουμε μέλλον ακόμα μπροστά μας!
Απλά άν κατάλαβα καλά κάποια χαρτιά κατάταξης έχουν έρθει αλλά μάλλον ΜΟΝΟ για τα σώματα!
Τα Όπλα απο βδομάδα!
Έν τω μεταξύ πέρασα και Ναυτικό.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες