Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Α εσυ θα το πας για χρονο και... Δεν χρειαζεται φιλε μου να κανεις ενσταση... Οταν μπεις μετα απο ενα χρονο μπορεις να δηλωσεις να περασεις το συγκεκριμενο σχολειο για να παρεις και αυτη την ειδικοτητα... Μην αγχωνεσαι που σε εχουν παρει σε αλλη... Και δεν σε συμφερει να κανεις ενσταση και για οικονομικους λογους αλλα και επειδη δεν στο επιτρεπει η προκυρηξη...
D.Y.K έγραψε:Kostas13 έγραψε:Πληρωμα ερπιστριοφορων
Και τι είχες δηλώσει είπαμε;
οδηγος τροχοφορων - πυροσβεστης
Κώστα ήτανε δύσκολα ρε φίλε έξ αρχής... Μόνο 2 άτομα έπαιρνε.
Kostas13 έγραψε:Πληρωμα ερπιστριοφορων
Ποσα μορια σου βγαζει αφου περασες;
D.Y.K έγραψε:Κώστα ήτανε δύσκολα ρε φίλε έξ αρχής... Μόνο 2 άτομα έπαιρνε.
το ξερω ρε φιλε αλλα ειχα πολλα μορια. Δε μου βαλανε το τεε β΄ κυκλου. Θα κανω ενσταση και θα δω τι θα γινει
NIKOS έγραψε:Kostas13 έγραψε:Πληρωμα ερπιστριοφορων
Ποσα μορια σου βγαζει αφου περασες;
530
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Λοιπών όπως είχα ξαναπεί η έλαφρου οπλισμού ξηράς είχε + το 690 και - το 131,25 στα μόρια. Εγω όπως είχα πεί και πιο πίσω στο forum έχο 350 ! Διαφάνεια αδέρφια... Τη να κάνω έχω απελπιστεί καμία συμβουλή σας παρακαλώ...
Τι να σου πώ... Θα ταλαιπωρηθείς μέν αλλά εσύ ξέρεις!
Kostas13 έγραψε:Περασα κ εγω αλλα οχι στην ειδηκοτητα που δηλωσα. Γιαυτο δινω τη θεση μου στον πρωτο επιλαχων. Εκτος αν γινει κατι με την ενσταση που θα κανω. Συγχαρητηρια σε ολους
Πως γινετε αυτο; Εγω ηξερα θα συμπληρωθουν πρωτα οι θεσεις απο αυτους που δηλωσαν της ειδηκοτητα και μετα θα μπουν αλοι απο διαφορετικες ειδηκοτητες. Και να μενουμε εμεις στην απεξω και με αρκετα μορια πανω απο τον κατωτατο...
D.Y.K έγραψε:Τι να σου πώ... Θα ταλαιπωρηθείς μέν αλλά εσύ ξέρεις!
σιγα μωρε ενταξει. Τι ειχαμε τι χασαμε. Θα μεινω ωρομισθιος οπως ειμαι και σε λιγα χρονακια θα γινω μονιμος δασκαλακος. Θα αργησω φυσικα αλλα καποτε θα γινω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αντε γαμο την π... Τελειωσαμε... Εγω παιδια περασα Χειριστης Μετεορολογικου Σταθμου. Αυτο που ειχα διλωσει εξ αρχης... !
Άρα δεν σκέφτεσαι να παρουσιαστείς με αυτήν την ειδικότητα απ'ότι καταλαβαίνω έ;
NIKOS έγραψε:Kostas13 έγραψε:Περασα κ εγω αλλα οχι στην ειδηκοτητα που δηλωσα. Γιαυτο δινω τη θεση μου στον πρωτο επιλαχων. Εκτος αν γινει κατι με την ενσταση που θα κανω. Συγχαρητηρια σε ολους
Πως γινετε αυτο; Εγω ηξερα θα συμπληρωθουν πρωτα οι θεσεις απο αυτους που δηλωσαν της ειδηκοτητα και μετα θα μπουν αλοι απο διαφορετικες ειδηκοτητες. Και να μενουμε εμεις στην απεξω και με αρκετα μορια πανω απο τον κατωτατο...
η ειδηκοτητα μου ειχε 2 θεσεις
D.Y.K έγραψε:Άρα δεν σκέφτεσαι να παρουσιαστείς με αυτήν την ειδικότητα απ'ότι καταλαβαίνω έ;
οχι ρε φιλε. Τι λες. Με τπτ. Με το που ειδα την ειδηκοτητα που με πηρανε λεω παραμενω οπως εχω και τελος. Δε παω ποθενα
Οκ φίλε μου καλή επιτυχία σε ότι και άν κάνεις γενικώς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 10 επισκέπτες