Καταγγελία για προκήρυξη Λιμενικού (2008)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Τις πηρανε τις αποφασεις κ λενε οτι ειναι αποτυχωντες απο την προκυρηξη 2007-2008, κ για τις τρεις κοπελες κατηγορια 100 που ειναι απο προκυρηξη 2008-2009 δεν υπαρχουν για αυτες αποφασεις...
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Liu »

Σας είχα πει εδώ και μέρες να σας στείλω τα αρχεία με τους αποτυχόντες και επιτυχόντες της προκήρυξης του 2008, στην οποία και δώσατε. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω κανένα αποτέλεσμα για τη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν ανοίγει με τίποτα στο site του υεν εδώ και τρεις βδομάδες (παράλογο; Από τότε που ξεκίνησε όλη η ιστορία στο internet, προσπαθώ να μην είμαι παρανοική). ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. Απλά οι δύο από τους έξι είναι ανύπαρκτοι και υποψιάζομαι ότι είχαν κοπεί από τις αθλητικές δοκιμασίες. ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕς ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙς ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. Για τη Μερση: Δώσε μου ένα mail να σου στείλω τα αρχεία ΕΛΕΟΣ!
alex24
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alex24 »

Μπορει αυυτοι οι αποτυχοντες, να ξαναεδωσαν σε αυτον τον διαγωνισμο και να απετυχαν. Αλλα η ενσταση τους να ειναι απο τον προηγουμενο διαγωνισμο και να τους πηρανε. Οι 3 τελευταιες που ειναι σιγουρα απο τον δικο μας. Απετυχαν στις υγιονομικες. Αλλα Και παλι οι αποφασεις της α. Ν. Υ. Ε δεν αλλαζανε. (και καλα.) θα ψαξω για τους πινακες. Οντως δεν ανοιγουνε τα αρχεια... !
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Για να ξεκαθαρίσω, ήδη μίλησα με το δικηγόρο και ήδη μου είπε ξεκάθαρα ότι όλες οι αποφάσεις αφορούν αυτό το διαγωνισμό. Καμία δεν αφορά παλαιότερο διαγωνισμό
alex24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alex24 »

Αυτο θα σε ρωτουσα. Δηλαδη ο δικηγοροσς σου ξεκαθαρισε οτι ειναι παρανομο; Οτι ειναι ολοι απο αυτον τον διαγωισμο; Ο δικηγορος εχει προσβαση να δει ολα τα αποτελεσματα! Και τωρα τι γινεται απο δω και περα;
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Δεν έχεις πάει σε κάποιο δικηγόρο; Οι αιτήσεις έχουν διορία μέχρι την παρασκευή, δεν ξέρω αν ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα
alex24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alex24 »

Πηγα! ειμαι μαζι με την μερση! σε εσενα τι ειπε ο δικηγορος για μετα?
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μετά
alex24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alex24 »

Εσενα σου ειπε για τις αποφασεις οτι ειναι σε αυτον τον διαγωνισμο (αρα τους χωσανε παρανομα) ! απο δω και περα ποια ειναι η διαδικασια; συνεχιζεται η ενσταση?
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Να στο θέσω διαφορετικά. Εμείς θα κάνουμε την αίτηση ακυρώσεως. Θα σου πρότεινα να μου δώσεις το mail σου και να σου στείλω τους πίνακες με τις βαθμολογίες και μετά συνεννοηθείτε με τον δικηγόρο σας για το τι ενέργειες θα ακολουθήσετε γιατί το τι θα σου πω εγώ σε ένα φορουμ δεν έχει ισχύ. Οι μέρες τελειώνουν και λήγει η περίοδος των ενστάσεων
alex24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alex24 »

Ενταξει. θα μπει η μερση σε λιγο στο φορουμ και θα συνεννοηθεις με εκεινην, για αυτη μιλαει με το δικηγορο.
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Ελπίζω να μπει σύντομα η ΜΕΡΣΗ γιατί δεν μπορώ να περιμένω πολύ ώρα. Τελικά μήπως έχει κάποιος τα αποτελέσματα των αθλητικών δοκιμασιών κρατημένα;
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω, το email είναι στο προφιλ μου, στείλτε ένα mail για να σας δώσω τους πίνακες
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Εμενα ρε παιδια η δικηγορος μου ειπε οτι μερικοι ειναι απο την προηγουμενη προκυρηξη απο τις αποφασεις που διαβασε κ μονο οι τρεις κοπελε ειναι απο την 2008. τι μπορουμε να κανουμε το ξερω οτι δεν εχουμε μερες. εχω βαθμολογιες απο γραπτα. λιου τι θα κανετε με δικηγορο εσεισ?
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Μου διαβαζε τις αποφασεις κ ειχαν κ ημερομηνια στης 2/09/2008 λεει οτι τους πηρανε αυτους ετσι μου ειπε,
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες