Εγγραφή στο φόρουμ
Εγγραφή στο φόρουμ
Σήμερα άλλαξε η πολιτική εγγραφής νέων μελών.
Πλέον απαιτείται η ενεργοποίηση του λογαριασμού με απάντηση σε email που αποστέλλεται στην διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης.
Αυτό έγινε για να αποφευχθούν ψεύτικες διευθύνσεις εμαιλ.
Πλέον απαιτείται η ενεργοποίηση του λογαριασμού με απάντηση σε email που αποστέλλεται στην διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης.
Αυτό έγινε για να αποφευχθούν ψεύτικες διευθύνσεις εμαιλ.
Εγγραφή στο φόρουμ
Ξαναγράψου σε παρακαλώ, γιατί βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή εμαιλ ενεργοποίησης σε λογαριασμούς yahoo.gr και άλλους, οπότε το απενεργοποίησα.
Εγγραφή στο φόρουμ
Ειναι ενεργος τωρα
Εγγραφή στο φόρουμ
@yandr Τις τελευταίες ημερες μου ζητάει να ξανακάνω εγγραφή ενώ το username το εμφανίζει κατειλημένο. Κάνω σύνδεση και τελικά το δέχεται. Τι παίζει, κάνω τίποτα λάθος;
Εγγραφή στο φόρουμ
Δε νομίζω να φτες εσύ.
Εάν θυμάσαι username και password δοκίμαστε να περάσεις από το /forum/remove_cookies.asp και μετά να συνδεθείς ξανά.
Εάν θυμάσαι username και password δοκίμαστε να περάσεις από το /forum/remove_cookies.asp και μετά να συνδεθείς ξανά.
Εγγραφή στο φόρουμ
Γεια σας. με λενε γρηγορη. θελω να κανω εγγραφη αλλα μου ζηταει βαθμους, κ. τ. λ, ειμαι 14 χρονων και μου αρεσει παρα πολυ ο στρατος. μπορω να γραψω ψευτικα στοιχεια στην εγγραφη?
Εγγραφή στο φόρουμ
Ευχαριστω. Μια ασχετη ερωτηση πως μπορω να γινω μελος εδω. Εχω προσπαθηση 3 φορες και κατι δεν κανω καλα μαλλον μπορει να με βοηθησει καποιος; Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Εγγραφή στο φόρουμ
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Ευχαριστω. Μια ασχετη ερωτηση πως μπορω να γινω μελος εδω. Εχω προσπαθηση 3 φορες και κατι δεν κανω καλα μαλλον μπορει να με βοηθησει καποιος; Ευχαριστω.
H εγγραφή είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Ψευδώνυμο κωδικό, και email. Όταν ολοκληρώνεται η εγγραφή σου έρχεται μήμυμα στο email σου. Και απλά επιβεβαιώνεις την εγγραφή.
Εγγραφή στο φόρουμ
greek army εχω ενα θεματακι δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αλλα δεν ηξερα που να το βαλω εχω προσπαθησει να γινει μελος αλλα δεν μπορω γιατι μου λεει οτι το e-mail που εχω εγω το εχει και καποιος αλλοσ... Δεν ξερω τι ακριβως γινεται. Μηπως μπορεις να βοηθησεισ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Εγγραφή στο φόρουμ
dez1! έγραψε:greek army εχω ενα θεματακι δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αλλα δεν ηξερα που να το βαλω εχω προσπαθησει να γινει μελος αλλα δεν μπορω γιατι μου λεει οτι το e-mail που εχω εγω το εχει και καποιος αλλοσ... Δεν ξερω τι ακριβως γινεται. Μηπως μπορεις να βοηθησεισ;
dez το ονομά σου υπάρχει στα μέλη του φόρουμ. Αν το email σου ξεκινάει με md και τελειώνει σε 2.
Εγγραφή στο φόρουμ
Ναι αυτο ειναι. Ξερεις τι εχω κανει εγγραφη αλλα αμα παω να συνδεθω δεν μου συνδεεται δεν ξερω γιατι μαλλον θα κανω κατι λαθοσ... Θα ξανα προσπαθησω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης