με απολυτηριο λυκειου η κατεθεσες και καποιο ιεκ πτυχιο;kostask έγραψε:Και γω τα ιδια... Στρατολογος! Συναδελφισααααααα! Περιπου 500-210
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Βασκα δεν ξερω τι θα μου μετρησουν... Απο το ΓΕΑ μου εχουν πει οτι για τη ειδικοτιτα μου μετραει μονο το χαρτι λυκειου! Θα δειξει αυριο, δεν ξερω
Τι ειδικοτητα εβαλες φιλος κοστας?
Στρατολογοςςςςςςς!
Αααα εγω εβαλα αμυνης αεροδρομιου και δεν γνωριζω αν μου πιασουν το πτυχιο τει λογικα δεν πρεπει να το πιασουν; Το 2005 που ειχα κανει τα επιαναν αυτα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
να και αλλος αμυνης! Ποποοοοο τρελααααα θα Γινει Σφαγη αυριοtrakas έγραψε:Αααα εγω εβαλα αμυνης αεροδρομιου και δεν γνωριζω αν μου πιασουν το πτυχιο τει λογικα δεν πρεπει να το πιασουν; Το 2005 που ειχα κανει τα επιαναν αυτα

Αν δεν πιασουν τα πτυχια μονο με απολυτηρια αγγλικα και τετοια θα ανεβουν τα μορια τοσο πολυ οσο λετε; Δεν νομιζω
Πιστευω κατα της 8:00 να τα ανρτισουν οι λεβεντες... Χαχαχα
-
θα αραξεις online Μεχρι τις 8 ρε τρελε;kostask έγραψε:Πιστευω κατα της 8:00 να τα ανρτισουν οι λεβεντες... Χαχαχα
Αδερφια την κανω για υπνο καλα αποτελεσματα. Πριν την πεσω τελικα ισχιουν τα μορια απο τα πτυχια στην αμυνα αεροδρομιου
Απο τι φαινετε. Ναι! Θα περιμενω! Τοσο καιρο περιμενα! Τι ψυχη μπορει να εχουν 5 ωρες; 

-
καλο κουραγιο ρε φιλε! Τα λεμε αυριοkostask έγραψε: Απο τι φαινετε. Ναι! Θα περιμενω! Τοσο καιρο περιμενα! Τι ψυχη μπορει να εχουν 5 ωρες;

Σωστα τα λες συναδελφε τι ειναι 5 ωρες μπροστα στους μηνες ποθ περιμεναμε μακαρι να περασοθμε! Εγω εχω κ διπλη αγωνια εχει δωσει ναυτικο κ ο δικος μου! Αστα.
http://www.facebook.com/kkottaras?ref=name Οποιος-α θελει να μου κανει add

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης