Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Γιατι εφυγες απο τιν σμυ φιλε μου; Αν θελεις απαντισε μου φυσικα
Εισαι στρατιοτικος;
-
Ηταν ο πατερας μου στην σμυ... Εγω ευελπιστο να γινω παντος

Κοιταξε επηδη δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες. Γιατι αν πω τι γινεται εκει μεσα θα γινω πολυ κακος και θα καψω κοσμο! Το μονο που θα σου πω, εφυγα για λογους επιπεδου! Θεωρω οτι μεσα στην συγκεκριμενη σχολη, ειναι ακομα στην μεταπολεμικη περιοδο του 21. Και οσοι βγαινουν απο κει εχουν ψυχολογικα προβληματα! Βλεπουν με ισο τους πολιτες και δεν ξερω το λογο... Ειναι ενα θεμα που δεν τελειωνει ετσι. Θελει πολυ συζητηση
-
Σε καταλαβενω φιλε μου... Οντος επικρατη χαος εκει μεσα και τα εχω δει με τα ιδια μου τα ματια οταν πηγενα στιν σμυ στα τρικαλα να δω τον πατερα μου αστα να πανε ουτε και εγω θελω να μπω σε λεπτομεριες... Και θα σου πω κιολας ειχα ενα γνωστο 2αιτη στιν σμυ τρελαμενο παλικαρακι ειχε καψει οικοπεδο (εγκεφαλο) που οταν βγαιναμε για ποτακι μας ελεγε συνεχεια για τιν σμυ και το τι κανουν μεσα... Εντελως καμενο... Πιστευω να καταλαβενεις... Αλλα οκ τεσπ καλη σου επιτυχια φιλε μου σε οτι και αν κανεις

-
- Posts in topic: 79
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΣΜΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΠ. ΟΠ ΠΟΠΟΟΟΟΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ... ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...kostask έγραψε: Τα πραγματα δειχνουν να ειναι πολυ δυσκολα... Τωρα υπομονη σε ολους και ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια! Τωρα οποιος δεν μπει δεν χαθεικε και ο κοσμος, οσοι μπορουν για μενα ξανα πανελλαδικες... Εγω ηθελα να μπω αστυφυλακων και εδωσα δευτερη και περασα ΣΜΥΠηγα και εφυγα. Ενα χαλι! Τωρα πιστευω να πανε ολα καλα με την αεροπορια! Διαφορετικα πανελλαδικες
Ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ πληροφορικης, αν καθομουν σε αυτη την ηλιθια σχολη θα γινομουν αξιοματικος στα 40! ... Τωρα σαν εποπ θα παρω το πτυχιο μου, θα τελειωσω και κατι αλλο που θελω. Καθε χρονο βγαζει προκυρηξη για διοικητικους ανθυποσμηναγους. Πιστευω στα 26 μου να ειμαι αξιοματικος

Καλη επιτυχια ελενη. απο καρδιας. ναι μετα αρχιζουν τα δυσκολα. καλη επιτυχια σε ολους παιδια!

-
Αντε να δουμε τι θα δουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης