Οριστε λοιπον για ορισμενους πολυξερους που φωναζαν πριν 3 μερες πως δεν θα βγουν τα αποτλεσματα στης 1 φεβρουαριου. Οποιος δεν πιστευει να ανατρεξει στην σελιδα της πολεμικης αεροποριας.Www.haf.gr
Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια σε ολους! Να ρωτησω κατι; Τη Δευτερα δηλαδη θα βγουν οι πινακες με τα ονοματα των επιτυχοντων και των επιλαχοντων; Και αν καποιοι απο αυτους δεν ειναι ουτε επιτυχων, ουτε επιλαχων δεν παει για αγωνισματα και υπολοιπα; Ας μου απαντησει καποιος αν εχει την καλοσυνη! Γτ απ οτι βλεπεται και απο nicname ειμαι εντελως ΑΣΧΕΤΗ! Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μν με γιουχαρουν καποιοι για την ασχετοσυνη μου!
Πιστευω πως δεν αν δεν εισαι επιτυχων η' εστω επιλαχων δεν υπαρχει λογως να σε καλεσουν ουτε για ιατρικα ουτε για αθληματα. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!
ΑΣΧΕΤΗ! έγραψε:Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια σε ολους! Να ρωτησω κατι; Τη Δευτερα δηλαδη θα βγουν οι πινακες με τα ονοματα των επιτυχοντων και των επιλαχοντων; Και αν καποιοι απο αυτους δεν ειναι ουτε επιτυχων, ουτε επιλαχων δεν παει για αγωνισματα και υπολοιπα; Ας μου απαντησει καποιος αν εχει την καλοσυνη! Γτ απ οτι βλεπεται και απο nicname ειμαι εντελως ΑΣΧΕΤΗ! Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μν με γιουχαρουν καποιοι για την ασχετοσυνη μου!
Αν δεν δεις το ονομα σου στους πινακες τοτε δεν περασες για τα αθληματα!
Συγχαρητήρια στον αγαπητό επισκέπτη που ήταν αληθής στις ημερομηνίες που είχε αναφέρει ότι οι πίνακες θα ανακοινωθούν 1 Φεβρουαρίου... Από τέτοιες πληροφορίες έχουμε ανάγκη που να είναι έγκυρες κ αληθείς
ΘΕΜΑ :Τροποποίηση Προκήρυξης Κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών στην Πολεμική Αεροπορία ΣΧΕΤ :α.Ν.3812/2009 « Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 234/28-12-2009,τ.Α΄) β.Φ.454/ΑΔ.431300/Σ.220/Αρ.Εγκ.146/1-9-2009/ΓΕΑ/Β2/2 1.Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 16 του (α) σχετικού τροποποιούμε το (β) όμοιο ως προς τις καθοριζόμενες ημερομηνίες,προθεσμίες και διαδικασίες. 2.Από το εδάφιο (3) της υποπαραγράφου α της παραγράφου 9 διαγράφεται η φρά- ση « καθώς και το πρόγραμμα παρουσίασης υποψηφίων για συνέντευξη (ημερομηνία και τόπος παρουσίασης) ». 3.Η υποπαράγραφος β της παραγράφου 9 καταργείται και οι υποπαράγραφοι γ,δ και ε αναριθμούνται σε β,γ και δ αντίστοιχα. 4.Το εδάφιο (7) της υποπαραγράφου β της παραγράφου 9 (σύμφωνα με την τρο- ποποιημένη αρίθμηση) αντικαθίσταται ως εξής : « (7) Με μέριμνα της ΔΑΕ/Α7 συντάσσεται το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικών -Υγειονομικών και Αθλητικών Δοκιμα- σιών),το οποίο μαζί με τον παραπάνω πίνακα θα αποσταλεί την 28 Ιανουαρίου 2010 στις Β1-Β2/ΓΕΑ,στους Προέδρους των Επιτροπών Ψυχοτεχνικών Εξετάσεων και Αθλητικών Δοκιμασιών,στο 251 ΓΝΑ - ΚΑΙ,στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β.Ελλάδος (Θεσ/νίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1 τηλ.2310 850060 - 2310 893237),στο Γραφείο Ενημέ- ρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076),καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ ,στην ηλεκτρονική διεύθυνση:WWW.haf.gr και στην 128 ΣΕΤΗ (Καβούρι Αττικής) για ενημέρωση των υποψηφίων με ευθύνη τους την 1 Φεβρουαρίου 2010. 2 5.Το εδάφιο (8) της υποπαραγράφου β της παραγράφου 9 (σύμφωνα με την τρο- ποποιημένη αρίθμηση) αντικαθίσταται ως εξής : « (8) Όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους σε παραπάνω από ένα διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ (Πολεμικό Ναυτικό,Πολεμική Αεροπορία και Στρατολογικό Σώμα) θα συμμετά- σχουν στις ψυχοτεχνικές - υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες,που θα πραγ- ματοποιηθούν από 16 Φεβρουαρίου 2010 έως 26 Μαρτίου 2010,όπως παρακάτω : α.Κοινοί υποψήφιοι Πολεμικού Ναυτικού,Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατολογικού Σώματος,στην Πολεμική Αεροπορία. β.Κοινοί υποψήφιοι στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία, στην Πολεμική Αεροπορία. γ.Κοινοί υποψήφιοι στην Πολεμική Αεροπορία και το Στρατολογικό Σώμα, στην Πολεμική Αεροπορία. δ.Αποκλειστικοί υποψήφιοι του Στρατολογικού Σώματος,στην Πολεμική Αεροπορία». 6.Η υποπαράγραφος α της παραγράφου 10 αντικαθίσταται ως εξής : «α.Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών και με βάση τους πίνακες βαθμολογίας και τα αποτελέσματα των ψυχοτεχνικών - υγειονομικών εξετάσεων και αθλητικών δοκιμασιών,το Συμβούλιο Επιλογής συντάσσει τους τελικούς πίνακες επιτυχόντων - επιλαχόντων,το ο- ποίο υποβάλλει στη Β1/ΓΕΑ,για έκδοση διαταγής κύρωσης του πίνακα,που υπογράφεται από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας έως την 31 Μαρτίου 2010 ». 7.Η υποπαράγραφος δ της παραγράφου 11 αντικαθίσταται ως εξής : «δ.Ως ημε- ρομηνία κατάταξης των επιτυχόντων ορίζεται η 19 Απριλίου 2010.Παρέχεται προθεσμία δύο (2) ημερών,προκειμένου να παρουσιασθούν,όσοι αποδεδειγμένα για λόγους ανώτε- ρης βίας δεν μπόρεσαν να καταταγούν την 19 Απριλίου 2010. 8.Η παράγραφος 17 αντικαθίσταται ως εξής : «α.Οι Μονάδες και Υπηρεσίες και των τριών κλάδων των ΕΔ να χορη- γήσουν στους υπηρετούντες υποψήφιους Φύλλο Πορείας ή Μετάβασης,βάσει της παρούσας και σύμφωνα με το πρόγραμμα παρουσίασής τους στις Επιτροπές Ψυ- χοτεχνικών Εξετάσεων και Αθλητικών Δοκιμασιών,το οποίο θα κοινοποιηθεί την 1 Φεβρουαρίου 2010 και ειδικότερα : (1) Για τους εκτός περιοχής Αττικής για την 128 ΣΕΤΗ. (2) Για τους εντός περιοχής Αττικής,για την παρουσίασή τους όπου ορίζεται με την παρούσα και σύμφωνα με το πρόγραμμα,το οποίο θα κοινοποιηθεί την 1 Φεβρουαρί- ου 2010. β.Για τους άνδρες υποψήφιους που θα περιλαμβάνονται στους τελικούς πίνακες επιτυχόντων θα χορηγηθεί εκ νέου Φύλλο Πορείας ή Μετάβασης για την 124 ΠΒΕ, προκειμένου να καταταγούν την 19 Απριλίου 2010 ». 9.Η υποπαράγραφος ε της παραγράφου 18 αντικαθίσταται ως εξής : ...
Παιδια εχω αρχισει και φοβαμαι πολυ! δεν ξερω γιατι αλλα αγχωθηκα αποτομα! ειμαι λιγο πιο κατω απο 1,65 στο υψος αλλα εχω ακουσει περιπτωσεις των 1,55 που περνανε! περα απο αυτο προχθες στην προπονηση χτυπησα το ποδι μου, μαλλον ψιλοδιαστρεματακι... τι θα κανω;
Αν εχει παρουσιαστει οιδημα, πονος και δυσκολια στη χρηση της αρθρωσης, πρεπει να παρεις παυσιπονα και να βαζεις κρυα επιθεματα. Ακινητοπιεις την αρθρωση με καταλληλη επιδεση η ναρθηκα! Αυτο για το διαστρεμα! Οσο για το υψος μην αγχωνεσαι... Οντως υπαρχουν ατομμα με 1,55 και περνανε. Οι περισσοτεροι λενε οτι θα ναι πιο χαλαρα στην Αεροπορια. Θα δουμε!