Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Θα ταβγαλουν 1 φεβρουαριου μην αγχωνεστε ρε. Παψτε λιγο εμεινε.
Και εγώ πήρα σήμερα το πρωί και μου είπαν 1η Φεβρ θα ανακοινωθούν στο νετ (άντα να δούμε τι θα δούμε) Στο τέλος θα με βρίσουν! Τους έχω πρήξει κάθε 3 μέρες παίρνω και ρωτάω μήπως άλλαξε τίποτα!
Αμήν ρε παιδιά Αμήν.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Τωρα πηρα κ εγω κ μου ειπαν δ γνωριζουμε κ να παρω την αλλη βδομαδα.
Χααχχααχχαχαχαχααχχααχαχα καλα ρε επιλεγουν ατομα; σε αλλους λενε 1η φλεβαρη σε αλλους δεν γνωριζουμε;

Έχω μια απορία βρε παιδιά! Ακόμα κι αν δεν περάσω όταν Βγουν τα μόρια, θα ήθελα να ξέρω και Αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Αυτοί που θα περάσουν με βάση τα μόρια και μετά θα έρθει η ώρα να κάνουν τις αθλητικές δοκιμασίες πχ το 1000 Θα τις κάνουν Σε ανοιχτό στάδιο ή κλειστό; Γιατί αν είναι ανοιχτό Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα σε περίπτωση που θα έχει τέτοια παγωνιά, όπως σήμερα! Το έχει σκεφτεί κανείς αυτό; Σίγουρα όσοι περάσουν από δω μέσα πρέπει να το έχουν υπόψη τους! Βέβαια στρατός είναι και πρέπει να αντέχουμε σε ότι καιρικές συνθήκες κι αν υπάρχουν!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Αν ειχαν γινει κανονικα τα πραγματα συμφωνα με την προκυρηξη επρεπε να εχουμε μαθει ηδη τα αποτελεματα να ειχαμε δωσει ιατρικα ψυχοτεχνικα αθλητικα και να ειχαν βγει τα ονοματα των επιτυχοντων και την επομενη Δευτερα να ειχαν μπει στην 124 πβε οι ΕΠΟΠ. Αλλα; Ακομα τιποτα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
MixaΛη μου οχι το σταδιο εκει ειναι ανοιχτο. Γιατι θα δεινουμε στη σχολή Ικάρων! Δεν εχει κλειστο... Και να σου πω κατι; Σιγα μην τους νοιαξει αν θα κανει κρυο η οχι... Εδω περιμενουμε τοσο καιρο τα αποτελεσματα... Μονο λογω βροχης θα παρουμες παραταση...
Θα τον δαγκωσουμε μαγκες στα αθληματα αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Θα φτυσουμε αιμα στην κυριολεξια. Και σκεφτειται οτι καποιοι απο εμας οπως και εγω θα δωσουμε και κολυμβιση, θα νιωσουμε πολικες θερμοκρασιες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Χαχαχαχαχαχαχαχα τυχερα παιδιααααα

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Μωρε ας περασουμε και κανουμε και καταδρομικη αμα χρειαστει

Ρε παιδια εχει μαθει κανεις επιτελους ποτε θα βγοθνε τα αποτελεσματα εποπ αεροποριασ;
Καλησπερα παιδια. Μολις εγινα μελος γιατι διαβαζω καθε μερα αυτα που λετε κ θα με τρελανετε. Τα αποτελεσματα για τους εποπ αεροπορια θα αργησουνε πολυ να βγουνε και μη πιστευεται αυτα που σας λενε στο γραφειο ενημερωσης. Διοτι πρωτον ακομα δεν εχουνε αποφασισει τι θα κανουνε με τα μορια που βγηκανε απο τη συνεντευξη και δευτερον δεν εχουνε χρηματα να πληρωσουνε τους εποπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες