Βαρεθηκα να ακουω ***** πως ειστε 1000% σιγουροι για 1 φεβρουαριου; γιατι εγω σας λεω 10000% οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν τοτε και το ξερω απο πολυ εγκυρη πηγη μεσα απο το γες θα το δειτε και μονοι σας ετσι κα αλλις η 1 φεβρ διπλα ειναι
Μακαρι να βγαιναν αλλα δυστηχως ζειτε με αυταπατες αντε ολοι οι ***** εδω μεσα παιζουν με τον πονο μας και θα δεις ποιανου θα του βουλωσει τιποτα αλλο *****
Αν αυτος ο κυριος ειναι 10000% σιγουρος απο το κονε που λεει πως εχει μεσα απο το ΓΕΣ τοτε γιατι δεν μας λεει ποτε θα βγουν και τι θα γινει; Γιατι λεει μπουρδες λογικα και αντε ξου απο δω γιατι αρκετοι πολυξεροι μαζευτικατε εδω! Τα μορια ισχυει για 1 φλεβαρη παιδια μιλησα με υφηπουργο η οποια ειναι συγγενεις μου. Και να σταματησουν καποιοι επιτιδιοι εδω μη τους παρει και τους σηκωσει!
Καθηστεεε ρε παιδια θα με τρελανεετεεεεεεεεεεεεεεεεε! Ακομα δεν βγηκαν τα αποτελεσματα και βγηκε ποτε ξεκιναμε ψυχοτεχνικα αθληματα κτλ; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ
Ρε φιλε ξερεις τι ειναι να περιμενω τα αποτελεσματα ενω ξερω οτι 9 φλεβαρη μπαινω ΚΕΕΔ; Τουλαχιστον να βγουνε να δω οτι δεν περασα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙΙΙ! Δεν ξερω τι ρουχα να παρω! Χακι; Μπλε; ΤΙ;
Γεια σας παιδια και εγω καινουργιος ειμαι στν παρεα αλλα περιμενω εδω και καιρο οπως ολοι... ηθελα να ρωτησω το ποτε θα βγουν οι ημερομηνιες για (αθληματα-ψυχοτεχνικες και υγειονομικες εξετασεισ).
Για προσωπικές συζητήσεις (πόσα μόρια έχεις κλπ) υπάρχει το θέμα "Γνωριστείτε και ανταλλάξτε εμπειρίες", τα τα μόρια που έχετε υπάρχει το θέμα "Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών", για το πόσα μόρια χρειάζεστε για να περάσετε υπάρχει το "Πόσα μόρια χρειάζομαι; " και για το ποιες ειδικότητες επέλεξε ο καθένας το "Τι ειδικότητα δηλώσατε".
Πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσουμε την παραπάνω οργάνωση;
Πολύ δύσκολο από ό, τι φαίνεται, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται...