Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Στρατ/κές-Αστ/κές Επιχειρήσεις
- Επάγγελμα: Υπαξ/κός ΛΣ
Τι πληροφοριες εννοεις; Πως ειναι το σωμα και τι ακριβως κανεις; Η πληροφοριες για το ποτε θα εχει προκυρυξεις
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
,
Έχω ακούσει ότι αν βγεί προκύρηξη για το λιμενικό θα είναι ή Απρίλιο ή το καλοκαίρι. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή να γίνεται η εισαγωγή μέσω των πανελληνίων αλλά αυτό φαντάζομαι (και ελπίζω) να μη συμβεί προς το παρόν μιας και είναι η τελευταία μου ευκαιρία να δώσω για το διαγωνισμό (γεννημένος Φλεβάρη του '83 βλέπετε).
Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας ως στελέχη, ποιά περίπτωση θεωρείτε πιο πιθανή, με βάση πάντα και τα όσα ακούτε ''εκ των έσω''.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Έχω ακούσει ότι αν βγεί προκύρηξη για το λιμενικό θα είναι ή Απρίλιο ή το καλοκαίρι. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή να γίνεται η εισαγωγή μέσω των πανελληνίων αλλά αυτό φαντάζομαι (και ελπίζω) να μη συμβεί προς το παρόν μιας και είναι η τελευταία μου ευκαιρία να δώσω για το διαγωνισμό (γεννημένος Φλεβάρη του '83 βλέπετε).
Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας ως στελέχη, ποιά περίπτωση θεωρείτε πιο πιθανή, με βάση πάντα και τα όσα ακούτε ''εκ των έσω''.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστω και εγω αυτο ελεγα ωραια επιβεβαιωθηκα.
Αν είσαι ναυαγοσώστης έχεις μόρια στις εξετασεις Λιμενοφυλάκων; .
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
Που πηγαν οι τελευταιες σελιδες... ;
Σε ξεχωριστό θέμα με τίτλο "Καταγγελία... "
έγραψε:oxispirosgiapros έγραψε:D.Y.K έγραψε:Για το λιμενικό όχι.
Άν δεν περάσω ΕΠΟΠ πουθενά με τις τωρινές προκυρήξεις θα κάνω τα χαρτιά μου για ΟΒΑ και μετά έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου.
οι ΟΒΑ εχουν δικαιωμα για ΟΥΚ;
από ότι λεει το faq του πολεμικου ναυτικου εχουν και οι ΟΒΑ
http://www.hellenicnavy.gr/faq.asp#a3
έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Σας ευχαριστώ πολύ.
πληροφοριες εκ των εσω δεν υπαρχουν αλλα ακομα και αν σκεφτονται για πανελληνιες ειδικα για φετος [ισως κ του χρονου] το βλεπω αδυνατο
αυτο προυποθετει
α. Υποχρεωτικη εισοδο καθε χρονο
β. Με τις αλλαγες στο ασφαλιστικο μελετη εκ του μηδενος για τον αριθμο εισακτεων
-
- Στρατηγός
greko φήμες λένε οτι θα βγει τον απρίλιο η προκήρυξη. Εσύ ξέρεις κάτι?
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Οτι θα βγει προκυρηξη μες το 2010 με τα Μεχρις τωρα δεδομενα ειναι σιγουρο... Βεβαια Για να βγει καποια προκυρηξη πρεπει και να εγκριθει και το απαιτουμενο κονδυλιο... Για το λιμενικο σωμα αυτην τη στιγμη οι προταιρεοτητες του ειναι αλλες... Αν δε δημιουργηθει το αρχηγειο του λιμενικου σωματος και εαν δεν ενταχθει πληρως στο υπουργειο προστασιας του πολιτη... (πρωην υπουργειο δημοσιας ταξης) και δεν ληθουν το οικονομικο η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη Κ. Α. Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι θα τρεξει καποια προκυρηξη στο αμεσο χρονικο διαστημα των 2 μηνων... Το Λ. Σ. Ειναι γνωστο οτι χρειαζεται ατομα, επισης το σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξει και ο τροπος επιλογης των υποψηφιων (καταργουνται οι γραπτες εξετασεις) ... Εαν δεν εγκριθει καποιο κονδυλιο για την προσληψη καποιου αριθμου ατομων για το Λ. Σ. Μεχρι τελος φεβρουαριου δεν προκειτε να βγει καποια προκυρηξη τον απριλιο... Οποτε θα παμε για αυγουστο ή νοεμβριο συμφωνα με το νομικο πλαισιο που διεπει ωστε να εγκριθει καποια προκυρηξη (ψηφιση αντιστοιχου νομοσχεδιου στη βουλη Κτλ)ΓΜΑΚ έγραψε:greko φήμες λένε οτι θα βγει τον απρίλιο η προκήρυξη. Εσύ ξέρεις κάτι;
-
- Στρατηγός
Και πως θα γίνει greko ο τρόπος επιλογής;
Συμφωνα με τις σημερινες εξαγγελιες προθυπουργου δυστυχως ΜΑΛΛΟΝ επιβεβαιωνομαι και δειχνει χλωμη η οποιαδηποτε προκυρηξη εντος του 2010
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Με το συστημα των μοριων... Με κατι μικροαλλαγες που δεν ειναι σιγουρο πως θα περασουν... Για παραδειγμα δες την προκυρηξη του 2006 για τους υπαξ. http://www.yen.gr/media/30310/prokiriksi221106.pdfΓΜΑΚ έγραψε:Και πως θα γίνει greko ο τρόπος επιλογής;
greko_27 λέω να περάσω για καφεδάκι Σαλαμίνα!
Ή μάλλον να γίνω μόνιμος κάτοικος Σαλαμίνας...
Επιτυχόν στο Π. Ν!
Ή μάλλον να γίνω μόνιμος κάτοικος Σαλαμίνας...
Επιτυχόν στο Π. Ν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης