Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ενταξει βρε γιαννη ηταν με σαρδελες επιλοχιες εννοω οτι δεν ηταν με μεγαλο βαθμο...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Α ενταξει τοτε... Γιατι αν γινεις αποπ δεκανεας μετα απο 2 χρονια και σε λενε φανταρο θα σε πειραζει...
Ναι ρε φιλε γιαννη αυτο λεω οτι κοπηκα. μια κοπελα εκανε το μηκος και εφτεσε το οριο και της λενε: δεν πειραζει παιρνα. και εγω να πουμε τσακισα την μεση μου.
Λαθος εννοω δεν εφτασε το οριο απο το μηκοσ
Ας παω καποια στιγμη στον στρατο κ ας με λενε φανταρο... 

-
- Posts in topic: 85
Καλα περιμενε να δεις... Ποτε δεν ξερεις... Ηταν μια κοπελα φετος στην βαρυ που ηταν αρκετα ωραια... Και συνεχεια κολαγε στους στρατιωτικους... Ε της ειπαν μετα οτι δεν υπαρχει προβλημα και ειναι οκ... Και μαλιστα αυτη η κοπελα ειχε περασει περσυ εποπ αλλα εφυγε πριν την ορκομοσια και ξαναεδωσε φετος γιατι το μετανοιωσε
Αμ το αλλο ασπρη φορμα και κοκκινο στινγκ. καλα ε τα ειδανε ολα
Ειδες τι γινετε... Γιατι εγω ειπα μια μερα οτι ο διαγωνισμος το ξερουμε οτι δεν ειναι καθαρα αξιοκρατικος Κ πεσανε ολοι να με φανε. Κ μην μου πεις οτι με το βυσμα οτι δεν ξερουμε οτι υπαρχουν πιο πολλες πιθανοτητες, γιατι αμα πεσει τηλ απο υπουργο ξαφνικα εχεις περασει κ τα αθληματα κ ολα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Γιναν πολλες αδικιες στα αθληματα με την εννοια οτι περασαν ολες στις ελξεις και στις καμψεις ενω δεν καναν ουτε καν δυο συνεχομενες ελξεις και καμσεις ισα ισα που λιγυζαν τους αγκωνες. Κι εγω στην τελικη εριξα ολο το βαρος σ'αυτα τα δυο στις προπονησεις εκανα 8 ελξεις και τερμα κατω καμψεις και τι κερδισα. Τιποτα.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καιτη ετσι ειναι η ζωη.
-
- Posts in topic: 103
Μαγκες εγω που εδινα καυτατζογλειο οταν τελειωσαμε το 1000αρι ειμασταν 4 που το περασαμε και οι αλλοι το κανανε σε παραπανω απο 4.20 και τους ειπαν οτι εσεις δεν πιασατε τον χρονο... αυτα...
Ασε στους αγκωνες τα πηγα πολυ καλα. αλλα μετα ποναγανε τα χερια μου και δεν μπορουσα στα κανιστρα. αλλα μου ειπανε εκεινη την ωρα οτι τασεις αγκωνωνπερασες. αλλες κανανε κινησεις λες και ειχαν καποιον απο κατω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Νικη μαλλον μαζι δωσαμε γιατι αυτη με την ασπρη φορμα και κοκκινο στρινγκ την ειχα δει και εγω. ειναι μια που εκανε 5 προσπαθειες στο μηκος;
Φιλε καπο που εισαι ρε θηριο. λες να περασουμε τ. θ; ετσι και αλλιως υτα ιδια μορια εχουμε.210

-
- Posts in topic: 103
NIKH έγραψε:Φιλε καπο που εισαι ρε θηριο. Λες να περασουμε τ. Θ; Ετσι και αλλιως υτα ιδια μορια εχουμε.210

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης