καλη επιτυχια κ σε σενα !poison έγραψε:Καλημέρα ευχομαι καλή επιτηχία σε όλους
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Κωστα13 γιατι να μην κανουμε! Για μενα οπως κ να ερθουν τα πραγματα θα μαι οκ, θα στεναχωρηθω αν δεν περασω αλλα κ 3 μηνες κ αλλους ποσους πιο πριν που περιμενα για τα αποτελεσματα δεν μπορω αλλο τουλαχιστον θα ξερω τι θα κανω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
- Επάγγελμα: TAMIAS
Σε ευχαριστω πολυ αλλα πλεον δεν περιμενω κ πολλα ειναι η 5 φορα που δινω αν ηταν να με παρουν θα με επερναν τις προηγουμενες κ ειναι κ η τελευταια φορα που τα εκανα δεν μπορω αλλο κουραστηκα βισμα δεν εχω ουτε για αστειο οποτε οπως καταλαβενεις παω με τον στρυρο στο χερι, που ετσι στην ελλαδα δεν προκοψε κανεις! Μακαρι να ειχα βισμα να με επερναν να τελειωσουν κ τα δικα μου βασανα!
μην στεναχωριεσαι! Ολα θαναι καλα θα το δεις ! Εγω 1φορα δινω κ εχω δυναμεις ακομη να προσπαθω... Απλα με βολευει να περασω γιατι ειναι κ ο αντρας μου κ θα τον ακολουθω... Σε σχεση με τ ιδιωτικο τομεα καταλαβαινεις... Βαλε θετικη ενεργεια. Μορια καλα εισαι?poison έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ αλλα πλεον δεν περιμενω κ πολλα ειναι η 5 φορα που δινω αν ηταν να με παρουν θα με επερναν τις προηγουμενες κ ειναι κ η τελευταια φορα που τα εκανα δεν μπορω αλλο κουραστηκα βισμα δεν εχω ουτε για αστειο οποτε οπως καταλαβενεις παω με τον στρυρο στο χερι, που ετσι στην ελλαδα δεν προκοψε κανεις! Μακαρι να ειχα βισμα να με επερναν να τελειωσουν κ τα δικα μου βασανα!
Παιδια το θεμα ειναι ελευθερο χαχαχα τωρα δεν προκειται να την πει κανενας σε κανεναν
τι λες βρε φιλε;5; Και εγω δινω 1 φορ και περιμενω να περασω?vanilla έγραψε:μην στεναχωριεσαι! Ολα θαναι καλα θα το δεις ! Εγω 1φορα δινω κ εχω δυναμεις ακομη να προσπαθω... Απλα με βολευει να περασω γιατι ειναι κ ο αντρας μου κ θα τον ακολουθω... Σε σχεση με τ ιδιωτικο τομεα καταλαβαινεις... Βαλε θετικη ενεργεια. Μορια καλα εισαι;poison έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ αλλα πλεον δεν περιμενω κ πολλα ειναι η 5 φορα που δινω αν ηταν να με παρουν θα με επερναν τις προηγουμενες κ ειναι κ η τελευταια φορα που τα εκανα δεν μπορω αλλο κουραστηκα βισμα δεν εχω ουτε για αστειο οποτε οπως καταλαβενεις παω με τον στρυρο στο χερι, που ετσι στην ελλαδα δεν προκοψε κανεις! Μακαρι να ειχα βισμα να με επερναν να τελειωσουν κ τα δικα μου βασανα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
- Επάγγελμα: TAMIAS
Χαχαχα με εκανες κ γελασα! Οχι καλε μην απελπιζεστε να χετε θετικη ενεργεια οπως ειπε κ η φιλη μας, Τοσο καιρο τρογομασταν αν θα βγουν η οχι τωρα δεν θα φαγωθουμε για αν θα περασουμε η οχι! Με το καλο σε ολους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Το ξερετε οτι δευτερα βγαινουν και οι επιτυχοντες αεροπορια ναυτικο; Αλλαξε ο τροπος επιλογης... Θα βγουν την δευτερα οι επιτυχοντες και μονο αυτοι θα πανε για αθληματα και ψυχοτεχνικα... Το καναν οπως στο λιμενικο
ε βρε οκ λαθος γραψε...ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:εεε Ατιθαση παρακαλω... Ατιθαση...vanilla έγραψε:Ακριβως ο καθενας εχει αλλα μορια και πιθανοτητα επιτυχιας διαφορετικη με βαση και την ειδικοτητα που δηλωσε... Εχει ο θεος οπως λεει κ Η καιτη σωστα!

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
nema problema κοριτσαρα nema problemavanilla έγραψε:ε βρε οκ λαθος γραψε...ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:εεε Ατιθαση παρακαλω... Ατιθαση...vanilla έγραψε:Ακριβως ο καθενας εχει αλλα μορια και πιθανοτητα επιτυχιας διαφορετικη με βαση και την ειδικοτητα που δηλωσε... Εχει ο θεος οπως λεει κ Η καιτη σωστα!![]()
Εγω σας αφηνω. Παω για δουλιτσα. Τα λεμε το απογευμα
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:nema problema κοριτσαρα nema problemavanilla έγραψε:ε βρε οκ λαθος γραψε...ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:εεε Ατιθαση παρακαλω... Ατιθαση...vanilla έγραψε:Ακριβως ο καθενας εχει αλλα μορια και πιθανοτητα επιτυχιας διαφορετικη με βαση και την ειδικοτητα που δηλωσε... Εχει ο θεος οπως λεει κ Η καιτη σωστα!![]()

Η καταταξη ειναι ημερα κυριακη. Πανω στο καρναβαλι
τεταρτη ειναι 14κostas έγραψε: Η καταταξη ειναι ημερα κυριακη. Πανω στο καρναβαλι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης