Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
butterfly
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από butterfly »

Παντως Ευχομαι να μπουν Ολα Τα Παιδια Που Προσπαθησαν Κ Που Το Θελουν Κ Οχι Εκεινα Που Θα Τα Χωσει Το Βισμα Στερωντας Ετσι Την Ευκαιρια Στα Ατομα Που Πραγματικα το Αξιζουν... Καλη Επιτυχια Κ Παλι. Θα Τα Ξαναπουμε Την Δευτερα...
butterfly
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από butterfly »

Υπηρετης α-τ Οπλων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί εσένα δεν σε έχωσε το βύσμα?
?????

Δημοσίευση από ????? »

butterfly έγραψε:Υπηρετης α-τ Οπλων
ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ;
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Αν ειναι καποιος επιτυχον στο στρατο ξηρας Αμεσως διαγραφεται απο τα αλλα σωματα που εχει κανει αιτηση... Καλα δεν το ξερατε; Δεν ειναι παιδικη χαρα τα σωματα ασφαλειας... Και ειστε ζωα μερικοι αν ειστε επιτυχον στο στρατο ξηρας και πατε και δωσετε σε αλλα σωματα γιατι πατε να φατε την θεση και καποιου αλλου που ειναι αεροπορια η ναυτικο... Αλλα ετσι ειναι... Τωρα που θα φατε την πικρα επειδη σε αυτη την προκυρηξη δεν μπηκαν καθολου βυσματα θα καταλαβετε... Τελος τα βυσματα στα σωματα ασφαλειας... Καταλαβετε το
γιαννη εισαι εσυ που ειχες πει οτι εμαθες που δεν παρασες; Εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε αξιοκρατικα γιατι και εγω αυτο θελω. Απλα λεω μηπως μαγειρευτηκε τιποτε. Εσυ θα ξερεις. Ηξερες και για τη 1 του μηνος.
Γιωργος 35 μοι καταδ

Δημοσίευση από Γιωργος 35 μοι καταδ »

Γιαννη για ειδικες δυναμεις τα εκανες και εσυ; Εγω εχω 500.100 ειδικες δυναμεις 100 προιπηρεσια οπλου και 300 ιεκ. Με βαση τα περσινα που ηταν τριπλασιοι και συνεντευξη ο τελευταιος Μπηκε με 280 μορια. Η λογικη λεει πως θα ειμαι μεσα αλλα περιμαινω... Θελω να το δω με τα ματια μου πρωτα...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Πες το mail soy

ξεχασα δεν μπορεις να δεις το προφιλ μου...lolita-77@windowslive.comΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
χαμελεωνταε

Δημοσίευση από χαμελεωνταε »

και εγω Α-Τ δηλωσα... Αντε να δουμε ρε τσακαλια τι εγινε... Πρεπει να παιχτηκε πολυ μαγειρεμα παλι... Εγω τωρα δεν ελπιζω οτι θα μπω αν και εχω μορια... Καλυτερα να περιμενω να δω επιλαχων και να ειμαι επιτυχων παρα να λεω πως περασα σιγουρα...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνιούσαν όλον αυτόν τον καιρό και ακόμη περισσότερο σε αυτούς που δουλεύουν σε χαμαλοδουλειές και περιμένουν ένα πιο αξιοπρεπές αύριο.
Τις καλησπέρες και τα σέβη μου!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Αξιοκρατικα θα ειναι και μην ακους τι λενε εδω... Ποσα μορια εχεις εσυ και τι δηλωσες... Το οτι ειναι ολα αξιοκρατικα το ξερω πολυ καλα... Οποτε μην αγχωνεσαι... Και θα δημοσιευθουν και υα 2000 ονοματα μετα απο λιγες μερες.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Αξιοκρατικα θα ειναι και μην ακους τι λενε εδω... Ποσα μορια εχεις εσυ και τι δηλωσες... Το οτι ειναι ολα αξιοκρατικα το ξερω πολυ καλα... Οποτε μην αγχωνεσαι... Και θα δημοσιευθουν και υα 2000 ονοματα μετα απο λιγες μερες.
450 Πεζικο πληρωμα ερπυστριοφορων.
χαμελεωντας

Δημοσίευση από χαμελεωντας »

Εχω αρκετα μορια, δοκιμος, παραμεθωριο, πτυχιο, και Να ρωτισω κατι σχετικο μονο...1 ποσα ατομα εχουμε μεινει απο τους 2000, και αν μπορω να μαθω απο αυριο αν περασα απο το μεσο μου...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

helen έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Αν ειναι... Τελος τα βυσματα στα σωματα ασφαλειας... Καταλαβετε το
γιαννη εισαι εσυ που ειχες πει οτι εμαθες που δεν παρασες; Εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε αξιοκρατικα γιατι και εγω αυτο θελω. Απλα λεω μηπως μαγειρευτηκε τιποτε. Εσυ θα ξερεις. Ηξερες και για τη 1 του μηνος.

ναι αυτος ειναι ελενη. Και ειναι ο πιο εγκυρος και το δικο του βισμα παρολο που ειναι μεγαλο και το μονο που εδινε σωστες πληροφοριες στο Γιαννη δεν τον εβαλε με την πρωτη και απ'οτι φαινεται ειναι οντως αξιοκρατικα. Οπως και να'χει τα μαγειρεματα γινονται μετα με τους επιλαχοντεςΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Γιαννη συνδεθηκες; Γιατι μπερδευτηκα.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός