Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Ας μου απαντησει οποιος ξερει! Νεοδιμοκρατες 8α ειναι μεσα οι πασοκοι πιο πολυ; Τι πιστευεται; Αποκλειεται να μη μπει καποιος που εχει καλο βισμα
ok ευχαριστω γιαννη εγω εχω βαλει υπηρετης Α-Τ πεζικο θα δουμε τι θα γινει
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Αν ειναι καποιος επιτυχον στο στρατο ξηρας Αμεσως διαγραφεται απο τα αλλα σωματα που εχει κανει αιτηση... Καλα δεν το ξερατε; Δεν ειναι παιδικη χαρα τα σωματα ασφαλειας... Και ειστε ζωα μερικοι αν ειστε επιτυχον στο στρατο ξηρας και πατε και δωσετε σε αλλα σωματα γιατι πατε να φατε την θεση και καποιου αλλου που ειναι αεροπορια η ναυτικο... Αλλα ετσι ειναι... Τωρα που θα φατε την πικρα επειδη σε αυτη την προκυρηξη δεν μπηκαν καθολου βυσματα θα καταλαβετε... Τελος τα βυσματα στα σωματα ασφαλειας... Καταλαβετε το
Γεια σου Γιαννη! Πολυ χαιρομαι που βγηκες αληθινος.

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ρε μαγκες αν ειναι καποιος που ξερει οτι Εχει περασει τεθωρακισμενα ας πει τα μορια του να ξερουμε κι εμεις πανω κατω... Ευχαριστω παιδια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Πες το mail soy
στο προφιλ μου Γιαννηηηηηηη

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Ας μου απαντησει οποιος ξερει! Νεοδιμοκρατες 8α ειναι μεσα οι πασοκοι πιο πολυ; Τι πιστευεται; Αποκλειεται να μη μπει καποιος που εχει καλο βισμα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Το θέμα είναι να ασχολήθηκε μαζί σου ο άλλος. Γιατί από λόγια και εγώ είμαι ο superman
nai exw perasei
ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ;butterfly έγραψε:nai exw perasei
Ακομιη Δεν ξερω... Με Πηραν το Πρωι Τηλ πριν Βγει Η Ανακοινωση στο Αρμι Κ Μου Ειπαν για Δευτερα κ οτι Σιγουρα Εχω περασει...
Μαγκες μην ακουτε τιποτα! Κανενας δεν ξερει αν περασε... Τωρα πηρε τηλ ο πατερας μου στο μεσον μας που ειναι πολυ μεγαλο και ειπε οτι δεν ξερει κανενας τα ονοματα... Δευτερα
ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΕς;butterfly έγραψε:Ακομιη Δεν ξερω... Με Πηραν το Πρωι Τηλ πριν Βγει Η Ανακοινωση στο Αρμι Κ Μου Ειπαν για Δευτερα κ οτι Σιγουρα Εχω περασει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης