Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλημερα Σε Ολους... Τα Αποτελεσματα Θα Δημοσιευτουν Την Δευτερα Σιγουρα! Καλη Επιτυχια Σε Ολους... 

μπορει να βαρεθηκαν οπως λες αλλα ξερεις τι εχω παρατηρησει; οτι ολοι μιλανε ευγενικα. τουλαχιστον οσες φορες πηρα εγω.anastasia_ch έγραψε: βαρεθηκαν οι ανθρωποι να απαντουν εδω και 3 μηνες στα τηλεφωνηματα μας και πουλανε τρελα. αυτο νομιζω εγω
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Ναι. Ακομα και τεστ παπ να μας κανανε! Φτανει το ξεφτιλικι που παθαμε τσιτσιδες με τα χερια μπροστα και να κανουμε κου πε πε! Χχχαχαχαχαχ
-
- Υποδεκανέας
Σωστη παρατηρηση.
-
- Υποδεκανέας
DiMiTrA P έγραψε:μπορει να βαρεθηκαν οπως λες αλλα ξερεις τι εχω παρατηρησει; Οτι ολοι μιλανε ευγενικα. Τουλαχιστον οσες φορες πηρα εγω.anastasia_ch έγραψε: βαρεθηκαν οι ανθρωποι να απαντουν εδω και 3 μηνες στα τηλεφωνηματα μας και πουλανε τρελα. Αυτο νομιζω εγω
ΑΡΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΚΟΜΑ.

Παιδια οπου κ αν παρουμε τηλεφωνο ο καθενας μας λεει διαφορετικα πραγματα.Ο ενας 10 Φεβρουαριου, ο αλλος αυριο, ο αλλος τη δευτερα, αλλοι δε ξερουν καν.
Ειμαστε ολοι συναισθηματικα φορτισμενοι κ συγχισμενοι με ολο αυτο, ειναι παρα πολυ σπαστικο για ολους μας.
Ας ελπισουμε να τελειωσει συντομα γιατι δεν παει αλλο να βαλουμε κ ενα προγραμμα στη ζωη μας επιτελους.
Ειμαστε ολοι συναισθηματικα φορτισμενοι κ συγχισμενοι με ολο αυτο, ειναι παρα πολυ σπαστικο για ολους μας.
Ας ελπισουμε να τελειωσει συντομα γιατι δεν παει αλλο να βαλουμε κ ενα προγραμμα στη ζωη μας επιτελους.
Ποιος σας ειπε για 10 του μηνα?
Kalhspera!Poia Deytera akrivws;butterfly έγραψε:Καλημερα Σε Ολους... Τα Αποτελεσματα Θα Δημοσιευτουν Την Δευτερα Σιγουρα! Καλη Επιτυχια Σε Ολους...
στο γραφειο του βενιζελου!takis2 έγραψε:ποιος σας ειπε για 10 του μηνα;
takis2 έγραψε:Ποιος σας ειπε για 10 του μηνα;
Εμενα προσωπικα κανεις, απο αυτα που ακουω απ τους γυρω μου.
Εγω εχω παρει 5 διαφορετικες ημερομηνιες την τελευταια εβδομαδα απο τα τηλεφωνα που εκανα κ αποφασισα να το σταματησω κ απλως να περιμενω.
Κακο μου κανουν που λενε διαφορετικα πραγματα, τα νευρα μου σπανε πιο πολυ.
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑAngeliki έγραψε:Kalhspera!Poia Deytera akrivws;butterfly έγραψε:Καλημερα Σε Ολους... Τα Αποτελεσματα Θα Δημοσιευτουν Την Δευτερα Σιγουρα! Καλη Επιτυχια Σε Ολους...

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
η τσαπανιδου σημερα ειπε Μεχρι 10 φλεβαρη.takis2 έγραψε:Ποιος σας ειπε για 10 του μηνα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης