Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Καλημερα συναδελφοι! Πηρα τηλεφωνο στο γραφειο κοινου στην θεσσαλονικη τηλ 2310 893237 2310 850060 και μου ειπαν τελη του μηνος με αρχες της αλλης εβδομαδας οτι θα βγουν! Ειμαστε καλα θελω να πιστευω... 

Ο. Υ. Κ. Μεσα στη τρελα ειναι.
δε τι λεω σε κανεναν αλλα οχι να λεει η αλλη οτι πεταξα ρουκετα κ εξαφανιστηκα.Kostas13 έγραψε:tati έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ ετσι μου ειπαν ετσι ειπα. Γι'αυτο κ ειπα να παρει κ καποιος αλλος. HELEN εχω κ δουλεια ξερεις. Δε καθομαι μπροστα σε εναν υπολογιστη να τα ξυνω.
τωρα μας τι λες. Το οτι ειμαστε σε εναν υπολογιστη αυτη την ωρα δε σημαινει οτι τα ξινουμαι... Σκεψου οτι καποιοι ισως δουλευουν μεσημερι.
δουλευω κ εγω.
Ενταξει αυτο ητανε υπερβολικο απο μερια της και οφειλει μια συγνωμη. Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι η εκπομπη της τσαπανιδου τα τελευταια λεπτα ειναι πολυ εως υπερβολικα πολυ εκνευριστικη. Συνδεετε για 30 δευτερολεπτα και κανει συνεχως διαφημησεις... Τοσα λεφτα ρε ποπη τι θα τα κανεις;
Καλημερα παιδια, καλα αποτελεσματα σε ολους!Κ εγω που πηρα τηλεφωνο εχθες στο γραφειο στη Θεσσαλονικη μου ειπαν 1 Φεβρουαριου, οποτε πρωτα ο Θεος ας κανουμε λιγη υπομονη ακομα, εχουμε φτασει στην πηγη, αντε με το καλο να πιουμε και νερο!

3 μηνες περπατημα μεχρι την πηγη εγω δεν εχω δυναμη να πιω νερο.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΓΡΑΦΩ... ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... !tati έγραψε:δε τι λεω σε κανεναν αλλα οχι να λεει η αλλη οτι πεταξα ρουκετα κ εξαφανιστηκα.Kostas13 έγραψε:tati έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ ετσι μου ειπαν ετσι ειπα. Γι'αυτο κ ειπα να παρει κ καποιος αλλος. HELEN εχω κ δουλεια ξερεις. Δε καθομαι μπροστα σε εναν υπολογιστη να τα ξυνω.
τωρα μας τι λες. Το οτι ειμαστε σε εναν υπολογιστη αυτη την ωρα δε σημαινει οτι τα ξινουμαι... Σκεψου οτι καποιοι ισως δουλευουν μεσημερι.
δουλευω κ εγω.

Παιδες τι εγινε; Πηγα για κουρεμα και αποτι βλεπω εχασα πολλα. Τι εγινε στην τσαπανιδου; Τι ειπε;
Μη τρελενεστε βρε... Δε σας ειπαν τεμπελες! Οσο η αγωνια μεγαλωνει τοσο πιο πολυ θα τσιτωνουν τα νευρα μας. Αφου στα τηλεφωνα λενε για δευτερα μη περιμενετε κατι σημερα η αυριο. Πλεον μιλανε επισημα με ημερομηνια. Εκτος αν γινει αυτο που λεει Ο Γιαννης για αυριο μιας και ειναι ο εγκυροτερος απο ολους μας εδω μεσα.
με γεια το κουρεμα ετοιμαζεσαι για την καταταξη ε; χιχιχιχι... σε αναμονη ειμαστε...κostas έγραψε: παιδες τι εγινε; πηγα για κουρεμα και αποτι βλεπω εχασα πολλα. τι εγινε στην τσαπανιδου; τι ειπε;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
ενταξει μην βαρας και εμεις το ιδιο. Και εγω εχω εξεταστικη για τα τελευταια 2 μαθηματα για το πτυχιο μου.tati έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ ετσι μου ειπαν ετσι ειπα. Γι'αυτο κ ειπα να παρει κ καποιος αλλος. HELEN εχω κ δουλεια ξερεις. Δε καθομαι μπροστα σε εναν υπολογιστη να τα ξυνω.
ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΗΛ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...takis2 έγραψε:Μη τρελενεστε βρε... Δε σας ειπαν τεμπελες! Οσο η αγωνια μεγαλωνει τοσο πιο πολυ θα τσιτωνουν τα νευρα μας. Αφου στα τηλεφωνα λενε για δευτερα μη περιμενετε κατι σημερα η αυριο. Πλεον μιλανε επισημα με ημερομηνια. Εκτος αν γινει αυτο που λεει Ο Γιαννης για αυριο μιας και ειναι ο εγκυροτερος απο ολους μας εδω μεσα.

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Χαλαρωστε. Δεν ειπα τιποτα. Και τοσο καιρο στο φορουμ ξερετε πολυ καλα οτι ειμαι παντα ευγενης. Σορρυ τατι μου το πηρες λιγο στραβα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες