Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Και εγω αμα βγω και πω οτι θα βγουνε σε ενα χρονο θα πεσω μεσα ετσι και αυτος για να εχει φυλαγμενο τον κωλο του ειπε στο πρωτο 10ημερο του φλεβαρη! Δεν σημαινει κιολας οτι θα βγουνε τοτε
Υπομονη. στη χειροτερη αλλες 10 μερες. παντως εγω πιστευω οτι τα αποτελεσματα και η καταταξη πανε πακετο. οταν βγει η ανακοινωση μετα απο 15 μερες θα μπουν και οι επιτυχοντεσ
Καλημερα παιδια. Συγνωμη αλλα μπορει καποιος με απλα λογια να Μου πει τι εχει γινει σημερα. Τα διαβασα ολα μαζι, δεν ειδα τσαπανιδου και εχει γινει το κεφαλι μου καζανι.
Ρε παιδια αν βγουνε τα αποτελεσματα σε πιο απο τα παρακατω θα τα αναρτησουν;
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΝΕΟKostas13 έγραψε:Ρε παιδια αν βγουνε τα αποτελεσματα σε πιο απο τα παρακατω θα τα αναρτησουν;
Ανακοινώσεις Τύπου
Ημερήσιος Τύπος
Νέα - Ανακοινώσεις

leader έγραψε:Ας βγουν πρωτα και θα τα βρούμε...

ΓΙΑΝΝΗ ετσι μου ειπαν ετσι ειπα. Γι'αυτο κ ειπα να παρει κ καποιος αλλος. HELEN εχω κ δουλεια ξερεις. Δε καθομαι μπροστα σε εναν υπολογιστη να τα ξυνω.

ευχομαι το αργοτερο δευτερα η αρχες φλεβαρη.
αυτα

Ευχαριστω παρα πολυ. Καλη επιτυχια σε ολους.
sto grafeio toy Benizelou phra egw!Mou eipan 1 flevarh sigoura!jpk έγραψε:Το τηλ. Που πηρε οτακης ειναι το τηλ. Γραφειο κοινου; Και αν ναι του ειπαν οτι θα βγουνε δευτερα η οτι μπορει να βγουνε και την δευτερα οπως ελεγαν μπορει και μπορει εδω και τοσο καιρο; Στο γραφειο του βενιζελου που εγραφε καποιος παραπανω πηρε κανεις;
tati έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ ετσι μου ειπαν ετσι ειπα. Γι'αυτο κ ειπα να παρει κ καποιος αλλος.HELEN εχω κ δουλεια ξερεις. Δε καθομαι μπροστα σε εναν υπολογιστη να τα ξυνω.
τωρα μας τι λες. Το οτι ειμαστε σε εναν υπολογιστη αυτη την ωρα δε σημαινει οτι τα ξινουμαι... Σκεψου οτι καποιοι ισως δουλευουν μεσημερι.
sv ειπε η τσαπανιδου οτι ισως βγουν κ σημερα τα αποτελεσματα αλλα μετα βγηκε ενας δημοσιογραφος στην ιδια εκπομπη κ ειπε τις πρωτες μερες του φεβρουαριου... Κ τωρα περιμενουμε ολοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες