Λαθος καταλαβες κουκλα... Ο κωστας ειπε πως ολα οκ περιμενουμε αποτελεσματα κ ολο κ καποιος θα μπει να ποσταρει κατι περι ακυρωσης... Ετσι ειναι κωστα, σαφεστατα κ η ζωη συνεχιζεται! Η ζωη μας ουτε αρχιζει αλλα ουτε κ τελειωνει στον στρατοhelen έγραψε:μας το χαλασες τωρα κωστα με την ακυρωση. Αστα αυτα πρωι πρωι μην μας απογοητευεις. Ας βγουν τα αποτελεσματα και βλεπουμε.kostas έγραψε:Ειμαστε ηρεμοι κι περιμενουμε τ αποτελεσματα. Σε λιγο ολο και κποιος θα εμφνιστει κι θα μας πει για τα αποτελεσματα η για ακυρωση
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Dum spiro spero
Ειναι πολυ θετικο αυτο που ειπαν στην τηλεοραση αλλα το μονο θετικο ειναι οτι μπορει να βγουνε και σημερα οπως ειπε αλλιως το σε λιγες μερες μπορει να ειναι και σε 15! Ετσι και αλλιως ο χοντρος σε λιγες μερες ειχε πει στην κοζανη οτι θα βγουνε και νομιζω οτι απο τοτε εχει περασει ενας μηνας! Αν και απολυτα προσωπικη αποψη - διαισθηση ειναι γαι αυριο με δευτερα
Κατσε να φτασει 12.00 και μετα απογοητευομαστε... Χαχαχα πλακα κανω
και εγω μαζι σου. Προσωπικα πιστευω για αυριο. Ελα παιδες κοντευουμεjpk έγραψε:Ειναι πολυ θετικο αυτο που ειπαν στην τηλεοραση αλλα το μονο θετικο ειναι οτι μπορει να βγουνε και σημερα οπως ειπε αλλιως το σε λιγες μερες μπορει να ειναι και σε 15! Ετσι και αλλιως ο χοντρος σε λιγες μερες ειχε πει στην κοζανη οτι θα βγουνε και νομιζω οτι απο τοτε εχει περασει ενας μηνας! Αν και απολυτα προσωπικη αποψη - διαισθηση ειναι γαι αυριο με δευτερα
Παιδια χαλαρα... Μην αρχισετε να αγχωνεστε επειδη ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ ακομα κ σημερα... χαλαρα!
Ας πουμε και τπτ αλλο. Πιστευετε οτι εχετε περασει;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
δεν φανταζεσαι ποσο αγχωθηκα. Παντως παιδια Περυσι ειχαν βγει παρασκευη.tati έγραψε:Παιδια χαλαρα... Μην αρχισετε να αγχωνεστε επειδη ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ ακομα κ σημερα... χαλαρα!
Ο καιρος γαρ εγγυς. η καιτουλα που ειναι; Την καλημερα μου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ... ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ...helen έγραψε:δεν φανταζεσαι ποσο αγχωθηκα. Παντως παιδια Περυσι ειχαν βγει παρασκευη.tati έγραψε:Παιδια χαλαρα... Μην αρχισετε να αγχωνεστε επειδη ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ ακομα κ σημερα... χαλαρα!

Ας πουμε και τπτ αλλο. Πιστευετε οτι εχετε περασει;
[/ ευχομαι. Εσυ;
[/ ευχομαι. Εσυ;
2103638613-4 ας παρει καποιος σ'αυτο το τηλ να δειτε τι θα πουν κ σε σας...
ειναι το γραφειο του βενιζελου...
εγω δε λεω τι μου ειπαν γιατι θα με βριζετε μετα... Ας παρει κ κανενας αλλος...
ειναι το γραφειο του βενιζελου...
εγω δε λεω τι μου ειπαν γιατι θα με βριζετε μετα... Ας παρει κ κανενας αλλος...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Παντως εφερα γουρι σας ειπα πρωτη καλημερα και ευχηθηκα να ακουσουμε νεα απο τσαπανιδου. Ελπιζω να φερω γουρι και να περασουμε.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Εεεεε τοσες γυναικες εγραψαν να μη γραψω κι εγω! Χαχαα καλημερα κι απο μενα. Καλε ποσες ειμαστε; Πολλα γυναικεια ονοματα βλεπω...
και μολις βγουν μην μπλοκαρετε το συστημα εκει που παταμε την ταυτοτητα και δεν μπορεσω να μπω. Κανονιστε!

και μολις βγουν μην μπλοκαρετε το συστημα εκει που παταμε την ταυτοτητα και δεν μπορεσω να μπω. Κανονιστε!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Φτασαμε στη τελιλκη αυθεια. Φαγαμε ολο το γαιδουρη. Οχι απογοητευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης