Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
poison
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
Επάγγελμα: TAMIAS

Δημοσίευση από poison »

Ειδες επισημη απαντηση απο το γες που να λεει πως θα ακυρωθουν; Στην σελιδα του σταρτου επισημα ειπανε πως θα ανακοινωθουν σε μεταγελεστερη ημερομηνια κ οχι πως θα ακυρωθουνε! Καποια στιγμη θα τα βγαλουνε, κ θα σε παρακαλουσα να λυπουν τα κοσμικα επιθετα !
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Θα προσεχεις πως μιλας! Δεν σου μιλησα ποτε απρεπως... να αποδειξω τι; Τα λογια του συζυγου μου δεν ειμαι μελος επισημης αρχης για να υπογραφω οτι λεω! Πληροφορια δινω και πιστευω οτι βοηθω οπως μπορω. Δεν πανικοβαλλω ποτε κανεναν! Καταλαβες;

SV

Δημοσίευση από SV »

Ρε φαιη θεωρεις οτι ειναι το ιδιο να πεις οτι βγαινουν α αποτελεσματα την ταδε ημερομηνια και το ιδιο να λες ***** για ακυρωση.

δεν πατε καλυτερα να παιξεται στις κουνιες απ΄το να μας σπατε τα νευρα

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

poison έγραψε:Ειδες επισημη απαντηση απο το γες που να λεει πως θα ακυρωθουν; Στην σελιδα του σταρτου επισημα ειπανε πως θα ανακοινωθουν σε μεταγελεστερη ημερομηνια κ οχι πως θα ακυρωθουνε! Καποια στιγμη θα τα βγαλουνε, κ θα σε παρακαλουσα να λυπουν τα κοσμικα επιθετα !
ευχαριστω!Εικόνα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

kostas έγραψε: Η τσαπανιδου ειπε εχθεσ. Τα αποτελεσματα του στρατου ξηρας θα βγουν μεχρι τελους του μηνα και 1 φεβρουαριου ξεκινανε οι διαδικασιες για το ναυτικο και αεροπορια.

κωστα το ειπε σιγουρα εχθες; Γιατι δεν το ακουσα
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Παιδια απο χτες δεν μπορω να στειλω μηνυμα μου γραφει οτι πρεπει να επικοινωνισω με τον στραταρχη κ μου ζηταει τωρα να φραφω κ κωδικο ασφαλειας πριν στειλω μυνημη ξερει κανενες να με βοηθησει

kostas

Δημοσίευση από kostas »

helen έγραψε:
kostas έγραψε: Η τσαπανιδου ειπε εχθεσ. Τα αποτελεσματα του στρατου ξηρας θα βγουν μεχρι τελους του μηνα και 1 φεβρουαριου ξεκινανε οι διαδικασιες για το ναυτικο και αεροπορια.

κωστα το ειπε σιγουρα εχθες; Γιατι δεν το ακουσα
το ειπε. Θελω να πιστευω οτι θα βγει αληθινη. Σημερα ειπε για ναυτικο και αεροπορια και πιστευω παρασκευη αφου ειναι η τελευταια μερα του μηνα οτι θα βγουν
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Παιδια συγνωμη για αυτο που θα πω... Κι εγω εκανα τα χαρτια μου για εποπ... Φανταστειτε ομως... Τρωγομαστε τωρα που δεν ειμαστε εποπ... Φανατστειτε να γινουμε κι ολας... Γι αυτο λενε οτι οι εποπ απο μυαλο τιποτα και οτι ειναι κομπλεξικοι... Οχι ολοι... Αλλα οι περισσοτεροι... Φανταστειτε αυτοι που λενε και επιμενουν για ακυρωση... Αμα μπουν τι θα λενε... Σας το λεω για να καταλαβετε ποιοι θα ειναι οι ρουφιανοι και οι γαμωσειρες...
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Γεια σου βρε SV... ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

makia00 έγραψε:Παιδια απο χτες δεν μπορω να στειλω μηνυμα μου γραφει οτι πρεπει να επικοινωνισω με τον στραταρχη κ μου ζηταει τωρα να φραφω κ κωδικο ασφαλειας πριν στειλω μυνημη ξερει κανενες να με βοηθησει

Μήπως είπες κακές κουβεντούλες;
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Ασε τα ξερω απτην αδερφη μου που ειναι ηδη εποπ και τι σειρα... ;7 η... Πανικος οταν μπηκαν μεταξυ τους. Μη συζητας φιλε.
ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ »

Δεν μπορω να μπω ρε παιδια τι γινετε; βγηκανεεε, για απαντηστε, μηπως γινετε χαμος, οπως λενε; ειδα μερικα ονοματα, τι γινετε, μια μπαινη, μια δεν μπαινη...
ναι καλα

Δημοσίευση από ναι καλα »

Οχι δεν ββγηκανε... Απλα το παιδι ειναι ηλιθιο
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Οχι δεν εγω γραψει τιποτα μου κανει εντυπωση, ασε κ θα δουμε.

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια βλεπω στο σαιτ εδω λιγοι ειναι που ενδιαφερωνται για τα αποτελεσματα. Ολοι οι αλλοι ειναι αδεσποτοι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες