Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Παιδια καλημερα. Εγω δ ακουσα τηλεοραση αλλα ξερω αρχες φλεβαρη και εμεις... Δ εμαθα ακριβως ημερομηνια ομως... Ελπιζω ναναι στο πρωτο 10ημερο. Ετσι εμαθε ο αντρας μου που ειναι στρατιωτικος. Αυτα! Υπομονη!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Μεχρι τωρα περιμεναμε την ψηφιση του νομου και τωρα περιμεναμε να τυπωθει στην εφημεριδα της κυβερνησεως. Απο τη στιγμη που ξεκολησαν αεροπορια, στρατολογια και ναυτικο θα ξεκολησουν και τα δικα μας. Το θεμα ειναι ποτε; Και σκεφτομαι λιγο πονηρα, λετε να μας πουν ημερομηνια καταταξης μαζι με τα υπολοιπα ; μακαρι να μη γινει κατι τετοιο.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Η τσαπανιδου ειπε εχθεσ. Τα αποτελεσματα του στρατου ξηρας θα βγουν μεχρι τελους του μηνα και 1 φεβρουαριου ξεκινανε οι διαδικασιες για το ναυτικο και αεροπορια.

AEL

Δημοσίευση από AEL »

Για μας τιποτα μονο για αεροπορια. τι θα γινει να βγουμε κ εμεις στους δρομους γιατι μονο ετσι θα βγαλουμε κατι. βγειτε στους δρομους. αεροπορια ναυτικο στρατολογια ολα πρωχορανε. για το στρατο τι γινεται. τιποταααααααα
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Μακαρι κοστας να γινει ετσι... Καλυτερα πιο γρηγορα. Εγω δεν ακουσα ποπη χθες.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

AEL έγραψε:Για μας τιποτα μονο για αεροπορια. Τι θα γινει να βγουμε κ εμεις στους δρομους γιατι μονο ετσι θα βγαλουμε κατι. Βγειτε στους δρομους. Αεροπορια ναυτικο στρατολογια ολα πρωχορανε. Για το στρατο τι γινεται. Τιποταααααααα
ωρε κοιμασε;/εχθες το ειπε. Εχθεσ.
AEL

Δημοσίευση από AEL »

Μολις πηρα τηλ κ μου ειπαν μονο για αεροπορια, ναυτικο, στρατολογια πρωχορανε για στρατο τιποτα οπως ηταν δεν υπαρχει 1 φεφρουαριου δεν ξερουν ποτε. σκοταδι
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

AEL έγραψε:Μολις πηρα τηλ κ μου ειπαν μονο για αεροπορια, ναυτικο, στρατολογια πρωχορανε για στρατο τιποτα οπως ηταν δεν υπαρχει 1 φεφρουαριου δεν ξερουν ποτε. Σκοταδι
ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΟΥΜΕ...
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Ειπε. Επειδη χιλιαδες μνμ ερχονται για τους εποπ δεν γνωριζουμε ακριβης μερα αλλα μεχρι τελους του μηνα θα διμοσιευτουν και 1 του μηνα ξεκινανε οι διαδικασιες για αεροπορια και ναυτικο
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Σε λιγο θα ξαναπει για εποπ η τσαπανιδου

lakhs

Δημοσίευση από lakhs »

Παιδια καλημέρα! Έμαθα απο άτομο που είναι στην επιτροπή οτι η κατάταξη θα γίνει αρχές Απριλίου 100%! Άρα τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα Μαρτίου! Το πιστεύω γιατι μου το είπε και ένα ακομα άτομο που είναι στο ΓΕΣ μην περιμένετε αδικα να βγουν τώρα

AEL

Δημοσίευση από AEL »

δε κοιμαμε. αλλοι ισως. πηρα τηλ κ μου ειπε οτι 1 φεφρουαριου δεν ισχυει για το στρατο ξεκαθαρο μονο για τα υπολοιπα
AEL

Δημοσίευση από AEL »

Ποτε θα ξανα πει η ποπη τωρα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Βαλτε ολοι νετ θα ξαναπει σε λιγο η τσαπανιδου για τους εποπ
kostas

Δημοσίευση από kostas »

lakhs έγραψε: Παιδια καλημέρα! Έμαθα απο άτομο που είναι στην επιτροπή οτι η κατάταξη θα γίνει αρχές Απριλίου 100%! Άρα τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα Μαρτίου! Το πιστεύω γιατι μου το είπε και ένα ακομα άτομο που είναι στο ΓΕΣ μην περιμένετε αδικα να βγουν τώρα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναγελασαμε και σημερα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης