Χαιρετε κ παλι... Τα δικα μου νεα ειναι να μην τα περιμενετε αυτον τον μηνα... Δεν ξερουν το ποτε αλλα οτι θα καθυστερησουν... Αυτα εμαθα αυτα λεω... Προς το παρον κανεις δεν ξερει το ποτε... Οποτε μην ακουτε τις βλακιες τωρα μετα αυριο χτες κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο... Σας το ειπα κ το ξανα λεω αυτο το μηνα δεν εχει...
Την 1η Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας οι πίνακες με τη συνολική βαθμολογία των υποψήφιων επαγγελματιών οπλιτών στα δύο Όπλα.
Οι υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν από 16 Φεβρουαρίου έως 26 Μαρτίου 2010 ενώ οι πίνακες με τους επιτυχόντες θα επικυρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2010.
Ως ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων ΕΠ. ΟΠ. Στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία ορίστηκε η 19η Απριλίου 2010.
Περιμενετε τσαμπα, το πρασινο βισμα μου ειπε οτι σκευτονται να ακυρωσουν τα αποοτελεσματα η οχι, τον πουλο τους θα παρετε, αν δε κινητοποιηθειτε εναντιον τους δε γινετε τιποτα, θα καθεστε στο pc σας μεχρι το καλοκαιρι περιμενοντας και γεμιζοντας τις σελιδες αυτου εδω του θεματος, *****
DjPanahs έγραψε:Γιατι ρε ανονυμε; Επιδη ειναι βυσματα της ν. Δ και δεν μπορουν να τα αλλξουν;
οχι, επειδη ουτε τα πρασινα ουτε τα μπλε βισματα θα μπουνε, η προκυρηξη σκεφτονται να την ακυρωσουν λεμε, ετσι μου ειπε ο πρασινος σημερα, διαβαζε τι λεω ποιο πανω
Ρε ανώνυμε πόσο κακόψυχος είσαι, τι πίκρα και χολή είναι αυτή; Προσεχε γιατί και το καλό αλλά και... Το κακό γυρνάει κάποια στιγμή... Πόσο καμένος θα είσαι για να είσαι τόσο εκδικητικός... Και να ξέρεις πως ό, τι και να γίνει... Ο Θεός είναι μεγάλος κανένας δε χάνεται... Για αυτό άσε σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα κλάψουμε ή αν θα γελάσουμε... Πόσο μαλ///κες είστε μερκοί... Πολλά κιλά όμως