Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

jimis έγραψε:Για το πεζικο ποσα περιπου μορια θα ειναι πανς κατω η βαση;

μπορεις να πας εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=2127 η εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=825
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
guest

Δημοσίευση από guest »

Χαιρετε κ παλι... Τα δικα μου νεα ειναι να μην τα περιμενετε αυτον τον μηνα... Δεν ξερουν το ποτε αλλα οτι θα καθυστερησουν... Αυτα εμαθα αυτα λεω... Προς το παρον κανεις δεν ξερει το ποτε... Οποτε μην ακουτε τις βλακιες τωρα μετα αυριο χτες κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο... Σας το ειπα κ το ξανα λεω αυτο το μηνα δεν εχει...

greg

Δημοσίευση από greg »

ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

ΕΠΛΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ Σ. Ξ.

Την 1η Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας οι πίνακες με τη συνολική βαθμολογία των υποψήφιων επαγγελματιών οπλιτών στα δύο Όπλα.

Οι υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν από 16 Φεβρουαρίου έως 26 Μαρτίου 2010 ενώ οι πίνακες με τους επιτυχόντες θα επικυρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2010.

Ως ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων ΕΠ. ΟΠ. Στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία ορίστηκε η 19η Απριλίου 2010.

ΠΗΓΗ ZOUGLA.GR

....

Δημοσίευση από .... »

Μπειτε και στο haf πιο εμπιστη πηγη και θα δειτε την ανακοινωση που βγαλανε για την αεροπορια.1φεβρουαριου θα ανακοινωσουν τα ονοματα

DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Πλησιαζουν και τα δικα μας λογικα!
anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

Περιμενετε τσαμπα, το πρασινο βισμα μου ειπε οτι σκευτονται να ακυρωσουν τα αποοτελεσματα η οχι, τον πουλο τους θα παρετε, αν δε κινητοποιηθειτε εναντιον τους δε γινετε τιποτα, θα καθεστε στο pc σας μεχρι το καλοκαιρι περιμενοντας και γεμιζοντας τις σελιδες αυτου εδω του θεματος, *****
gddd

Δημοσίευση από gddd »

Ανονυμε οτι πεις ρε χαχαχαχαχαχαχα
anonymos

gddd έγραψε:Ανονυμε οτι πεις ρε χαχαχαχαχαχαχα

καλα γελα οσο θες, ξερεις ομως τι λενε, αυτος που γελαει πολυ στο τελος πλανταζει στο κλαμα, περιμενε συντομα θα κλαψεις πικρα
DjPanahs

Γιατι ρε ανονυμε; Επιδη ειναι βυσματα της ν. Δ και δεν μπορουν να τα αλλξουν?
anonymos

DjPanahs έγραψε:Γιατι ρε ανονυμε; Επιδη ειναι βυσματα της ν. Δ και δεν μπορουν να τα αλλξουν;

οχι, επειδη ουτε τα πρασινα ουτε τα μπλε βισματα θα μπουνε, η προκυρηξη σκεφτονται να την ακυρωσουν λεμε, ετσι μου ειπε ο πρασινος σημερα, διαβαζε τι λεω ποιο πανω
n,n

Δημοσίευση από n,n »

Ρε ανώνυμε πόσο κακόψυχος είσαι, τι πίκρα και χολή είναι αυτή; Προσεχε γιατί και το καλό αλλά και... Το κακό γυρνάει κάποια στιγμή... Πόσο καμένος θα είσαι για να είσαι τόσο εκδικητικός... Και να ξέρεις πως ό, τι και να γίνει... Ο Θεός είναι μεγάλος κανένας δε χάνεται... Για αυτό άσε σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα κλάψουμε ή αν θα γελάσουμε... Πόσο μαλ///κες είστε μερκοί... Πολλά κιλά όμως
anonymos

Εγω δεν το εκανα απο κακια αυτο το πραμα, οτι μου ειπε το βισμα μου σας λεω, και γω υποψηφιος ειμαι, λες να χερομαι αν τις ακυρωσουν; Οτι ναναι
DjPanahs

Και ο λογος?
anonymos

Λοιπον, για να μην κουραζομαστε, θα σας πω ακριβως τα λογια που μου ειπε:

"ακομη δε ξερουν τι να κανουν, λες να ειναι τυχεο που αργουνε τοσο τα αποτελεσματα; Σκεφτονται να ακυρωσουν τη προκυρηξη, θα δηξει στην πορεια"

σκεφτειτε ποσο ακομη θα περιμενετε οταν ακουτε αυτο το "θα δηξει στην πορεια"
makia00
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από makia00 »

Παιδια αφου προχωραει η προκυρηξη της αεροποριας Λογικα θα προχψρισει κ η δικη μας. Βαση λογικης ολα αυτα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες