Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ελα ρε τακις αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τον κοστα κανω πλακα. Εβαλε οδηγος πυροσβεστη και βγαζειλιγοτερα μορια. Και οι θεσεις ειναι δυο. Για αυτο το ειπα. Χαχαχαχαχαχαχ να καρδιοχτυπησει λιγο. Ελπιζω να το δει πιο μετα το μυνημα αυτο. Αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχδεν δηλωσα τετοια ειδικοτητα. Εγω δηλωσα οδηγος στα καυσιμα. Παρεπιπτωντως εβγαλε ανακοινωση η αεροπορια.1 φεβρουαριου επισημως θα βγουνε. Οσοι κανανε και αεροπορια να μπουνε στο www.haf.gr να δουνε την ανακοινωση. Εγω περιμενω και εκει.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Στο σαιτ της αεροποριας βγαλαν ανακοινωση οτι τα αποτελεσματα τους θα αναρτηθουν στις 1 -2-2010. Για τον στρατο ξηρας γιατι δεν βγα ζουν ανακοινωση να λενε ποτε θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Γιατι ρε ελενη στο στρατο τελειωσαν οι διαδικασιες. Μονο χαρτι καταταξης περιμενουν. Στην αεροπορια εχουν ακομα μεχρι αυτο το σημειο. Καθυστερηση θα γινει και στν αεροπορια αλλα μετα τα αθληματα.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

χρηστος έγραψε:Ελα ρε τακις αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τον κοστα κανω πλακα. Εβαλε οδηγος πυροσβεστη και βγαζειλιγοτερα μορια. Και οι θεσεις ειναι δυο. Για αυτο το ειπα. Χαχαχαχαχαχαχ να καρδιοχτυπησει λιγο. Ελπιζω να το δει πιο μετα το μυνημα αυτο. Αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχδεν δηλωσα τετοια ειδικοτητα. Εγω δηλωσα οδηγος στα καυσιμα. Παρεπιπτωντως εβγαλε ανακοινωση η αεροπορια.1 φεβρουαριου επισημως θα βγουνε. Οσοι κανανε και αεροπορια να μπουνε στο www.haf.gr να δουνε την ανακοινωση. Εγω περιμενω και εκει.

ναι το ειδα και εγω. Που ειναι ολοι αυτοι που λενε για ακυρωσεις και για διαφορες μλκς; Αλλα δικαιολογημενοι κιολας αφου απο το αγχος βλεπουμε ονειρα και τα λεμε εδω μεσα με τη δικαιολογια οτι το ειπε απο ''μεσα''καποιος και ακουστηκε και και...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Δεν ακυρωνεται τιποτα ρε. Και να χαιρεστε που βγαζει η αεροπορια τα αποτελεσματα. Παει να πει οτι η κυβερνηση βρηκε το παραδακι τελικα. Ειναι τυχαιο που βγηκε η ανακοινωση στην πολεμικη αεροπορια λιγες μερες μετα την εγκριση του δανειου 8 δις ευρω απο εε; Για αυτο περιμεναν ρε συ. Ολα τα αποτελεσματα θα βγουνε. Μα τωρα, μα αργοτερα θα βγουνε παντως. Επεσε το παραδακι απο εε.
Μπονάτσο Σκόκο

Δημοσίευση από Μπονάτσο Σκόκο »

Οοο ναι τωρα ειναι η σειρα μας... Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Εικόνα

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Ωραια τα κοριτσακια σου... ΧαχαχαχαχαΕικόνα
....?????

Δημοσίευση από ....????? »

Παιδια εγω παντως εμαθα εχθες οτι μεχρι 2 Φεβρουαριου θα περιμενουν για τα νεα μετρα στο ασφαλιστικο. Και μετα θα τα βγαλουν. Αρα στα μεσα του αλλου μηνα τα αποτελεσματα. Μακαρι να βγουν αυτη και να εχουμε περασει, αλλα δυσκολο... ΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο ακουγεται οτι μπορει να παρουν και περισσοτερους απ'οτι λεει η προκυρηξη μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... [/QUOTE Ξερεις οτι καποια ατομα δεν προλαβαν να δωσουν αθληματα γιατι τους ειπαν οτι παγωνει η προκηρυξη; Αυτο εγινε στα μεσα Σεπτεβριου!

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ρούλα έγραψε:Παιδια εγω παντως εμαθα εχθες οτι μεχρι 2 Φεβρουαριου θα περιμενουν για τα νεα μετρα στο ασφαλιστικο. Και μετα θα τα βγαλουν. Αρα στα μεσα του αλλου μηνα τα αποτελεσματα. Μακαρι να βγουν αυτη και να εχουμε περασει, αλλα δυσκολο... ΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο ακουγεται οτι μπορει να παρουν και περισσοτερους απ'οτι λεει η προκυρηξη μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... [/QUOTE Ξερεις οτι καποια ατομα δεν προλαβαν να δωσουν αθληματα γιατι τους ειπαν οτι παγωνει η προκηρυξη; Αυτο εγινε στα μεσα Σεπτεβριου!

που εγινε αυτο; Ελλαδα;
....?????

... ; έγραψε:
Ρούλα έγραψε:Παιδια εγω παντως εμαθα εχθες οτι μεχρι 2 Φεβρουαριου θα περιμενουν για τα νεα μετρα στο ασφαλιστικο. Και μετα θα τα βγαλουν. Αρα στα μεσα του αλλου μηνα τα αποτελεσματα. Μακαρι να βγουν αυτη και να εχουμε περασει, αλλα δυσκολο... ΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο ακουγεται οτι μπορει να παρουν και περισσοτερους απ'οτι λεει η προκυρηξη μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... [/QUOTE Ξερεις οτι καποια ατομα δεν προλαβαν να δωσουν αθληματα γιατι τους ειπαν οτι παγωνει η προκηρυξη; Αυτο εγινε στα μεσα Σεπτεβριου!

που εγινε αυτο; Ελλαδα;
Εσυ που λες;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Σωπα ρε... Τα καημενα τα παιδια... Κριμα ε?
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Η διαδικασιες ολοκληρωθηκαν και το ανακοινωσαν πριν τις εκλογες. Δεν υπαρχει περιπτωση κανενας διαγωνισμος να συνεχιζει στην επιλογη των επιτυγχοντων οταν δεν ολοκληρωνεται καποιο σταδιο του. Αρα ολοι δωσανε αθληματα... Δν πιστευω να σταματησαν ολα οταν ολα τελειωναν 2 οκτ.2009;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

takis2 έγραψε:Σωπα ρε... Τα καημενα τα παιδια... Κριμα ε;
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ takis2ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Γιατι αν συνεβαινε αυτο θα κανανε ολοι ενστασεις η οτι αλλο επρεπε δικαστικως... Δεν θα το επετρεπε κανεις υποψηφιος κατι τετοιο...
....?????

takis2 έγραψε:Σωπα ρε... Τα καημενα τα παιδια... Κριμα ε;
Ειρωνεια ειναι αυτο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης