Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas

Δημοσίευση από kostas »

giwrgos έγραψε: Καποιος ειπε οτι θα βγουν σημερα 12 με 1. Λογικα κατι θα ξερει εκτος αν ειναι *****. Εχουμε 40 λεπτα ακομη. Να δουμε...

μπα φιλε μου δεν βλεπω φωσ. Πιο ευκολο ειναι να γινει κιαλλοσ Σειζμος εδω στην πατρα παρα να βγουν τα αποτελεσματα
ΕΠΟΠ 7η ΣΕΙΡΑ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ 7η ΣΕΙΡΑ »

Σεισμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος, σεισμοσς παιδια βγενουουουουουννν, χαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ, ακομα περιμενετε; απο τον νοεμβριο; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ, δεν τους ψηφισατε, φατε τους τωραααααα, αρε θα ειμασταν μεσα τοσο καιρο,
satap

Δημοσίευση από satap »

Ανθσμος αλλα 20 λεπτα για να δουμε θα βγεις αληθινος ειχες πει δευτερα 12 με 1 θα βγουν
Ελεος

Δημοσίευση από Ελεος »

Καλημερα παιδια. Νομιζω τσαμπα περιμενουμε. Τα αποτελεσματα δεν προκειται να βγουν τον Ιανουαριο. Η ειδηση ηρθε απο την ποπη που παει στο ΣΚΑΙ. Ειπε οτι θα αργησουν λιγο παραπανω.(Μηπως ειναι μιλημενη για να κερδισει χρονο;)
Αν τα αποτελεσματα ειναι για να τα βγαλουν τοτε θα γινει χαμος. Οι δημοσιογραφοι θα ηθελαν να ειχαν αυτην την αποκλειστικοτητα.(ας πουμε υποψηφιοι 6.000 μαζι με τις οικογενειες (πρωτου εως τριτου βαθμου συγγενεια) μας πανε 100 με 150.000.
Η κυβερνηση θα τα ανακοινωσει με μεγαλη υπερηφανεια και θα πει οτι νοιαζεται για την ανεργια κλπ.(Αν μπορουσε να το ακυρωσει μεχρι τωρα θα το εκανε αλλα φοβαται αυτους τους 150.000 και την κοινη γνωμη)
Χτες ακυρωσανε την συμμετοχη μηχανοκινητων αρματων &Αεροπλανων που δαπανουνε 4-5 εκ. Ευρω τον χρονο. Να ρωτησω τωρα απο 02 Νοεμβριου εως 2 Φεβρουαριου= 4 Μηνες χ 2 εκ. Τον μηνα για εποπ (1000 χ 2000) = 8 εκ.
Δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα για την Ελλαδιτσα μας. Ειμαστε ατυχοι γιατι βρεθηκαμε ομηροι αυτης της καταστασης. Ελπιζω να μην πληρωσουμε το μαρμαρο μονο. Εγω θελω τα αποτελεσματα μονο να δω αν ειμαι μεσα καταταξη ας κανουν και του χρονου δεν με νοιαζει. Καλη δυναμη.
satap

Δημοσίευση από satap »

Χαχαχαχα ναι πειραζει ντεγκα ο τυπος ειπε δευτερα 12 με 1 κ οοοοοοοοοοοοοολοι περιμενουν 100% οτι θα βγουν σημερα χαχαχαχαχαχα ξυπνειστε σας ειχα πει οτι η τσαπανιδου κ αλλοι διαφοροι θα ελεγαν καθε βδομαδα οτι θα βγουν την επομενη για να κερδισουν χρονο

φυσικα το ειχα πει με αλλο ονομα γιατι ετσι μας αρεσει
satap

Δημοσίευση από satap »

exw ta apotelesmata έγραψε:Κατα την γνωμη μου η κυρια τσαπανιδου λεει οτι της λενε αλλα αυτοι που της τα λενε προσπαθουν απλα να κερδισουν χρονο πριν απο δυο βδομαδες ειχε σκασει ο τυπος κ ειχε πει μεχρι το τελος ιανουαριου τωρα ετσι οπως το πανε μας τραβανε για μεσα φλεβαρη[αυτο για να μην μας περνανε για χαζους ξερουμε κ εμεις ελληνικα], παιδια το πιστευετε ή οχι κανεις δεν γνωριζει ακομη ποτε θα βγουν

το ειχα πει αντε γεια τωρα θελετε κ αποτελεσματα
satap

Δημοσίευση από satap »

Ελεος αστο ρε φιλε το φωναζω εδω κ κατι σελιδες ως εχω τα αποτελεσματα σας ειπα με το ξα απο το υπουργειο κ σεις δεν θελατε να πιστεψετε τιποτα αντε γεια τωρα μαρεσει που μαλωνα κ με εναν εδω μεσα επειδη υποστηριζε την τσαπανιδου
϶ϵ ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ϶ϵ ΕΛΛΑΣ »

Εισβολή στον Έβρο προέβλεπαν τα επί μέρους σχέδια του "Σχεδίου Βαριοπούλα" το οποίο αποσκοπούσε στη διαμόρφωση συνθηκών ανωμαλίας στην Τουρκία και στην ανατροπή της κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Ταράφ", η οποία δημοσίευσε την παρουσίαση που έκανε Τούρκος συνταγματάρχης στο πλαίσιο του σχεδιασμού, κατά την οποία αναφέρεται πώς εξαναγκάστηκαν σε φυγή οι Έλληνες της Ίμβρου.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Ασχετο
϶ϵ ΕΛΛΑΣ

Αν εισβάλουν οι τούρκοι, θα δεις πόσο άσχετο είναι...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Ασχετο με το θεμα...
϶ϵ ΕΛΛΑΣ

Έγινε, καλό ύπνο...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ρε παιδια ειμαι εγω στον εβρο μη φοβαστε θα τους εξαφανισω αμα τολμησουν να μπουκαρουνΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
master

Δημοσίευση από master »

Τιποτα! Μας εχουν κ περιμενουμε! Ας μας ελεγαν τουλαχιστον ποτε θα βγουνε και ας εβγαιναν το πασχα που λεει ο λογοσ! Μονο να ξεραμε να μην καναμε ετσι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης