Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τρεχτεεεεεεε
εχειs fb;NIKH έγραψε:Μπουαχαχαχαχαχα... Ρε στο τελος θα βγαλουμε ρουκετες και αρματα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
κομπλεξικε!ΑΜΟΚ έγραψε:Βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τρεχτεεεεεεε
Ρε αμοκ μας δουλευεις πρωινιατικα. τι φυτιλιες τους βαζεισ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Καποιοι εχουν ορεξη γι'αστεια βλεπω.

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Δεν αξιζει ομως να τους χαρισω μια θεση για να βαλουν καποιον δικο τους εκτος κ αν ηξερα οτι ειχε αναγκη την θεση παραπανω απο εμενα κ γουσταρε τον στρατο παραπανω απο εμενα. Κ σε αλλες προκηρυξεις να λενε στα στα ισα προκηρυξη 1500 θεσεων για βυσματα κ 100 θεσεων αξιοκρατικαhelen έγραψε:ξερεις τι γινετε ολα αυτα μετα με δικηγορους ειναι ψυχοφθορα χρονοβορα και οικονομικα Ασυμφορα.EΠΟΠ έγραψε: helen παντα ετσι λενε κ το 2005 ετσι ελεγαν επισης κ για την αεροπορια αλλα μαθε κ αυτο καποιοι που το 2005 ειχαν φτιαξει τα χαρτια για αεροπορια κ ειχαν μορια πανω στην ειδικοτητα που ειχαν δηλωσει κ δεν τους πηραν εκαναν ενσταση πηγαν στα δικαστηρια κ κερδισαν την δικη κ θα μπουν τωρα με αυτη την σειρα εποπ, παρομοια σκηνικα εχουν γινει κ σε ξηρας.
Καλα ε μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ο ενας θα βριζη τον αλλον.
Τπτ παιδια. Και εδω στην πατρα κανεις δεν ξερει τπτ. Ουστ ρε. Μας δουλευετε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Εποπ μου τοσα χρονια αυτα γινονται. Και να πληρωνεις 5 χρονια δικηγορους και να τρεχεις και αν θα δικαιωθεις δεν ξερω νομιζω πως θελει τεραστιες αντοχες και εξοδα.
Πεστα ρε κωστα. Πεστα ρε γαμωτο. Ουτε λαμια ξερουν τπτ
τι να πω βρε νικη μου. Τι να πω με τους μαλ... Που μπλεξαμε. Καθονται σε μια καρεκλα και το μονο που ξερουν ειναι να τα ξηνουν καλα. Αστο δια... Αηδια καντατησανεNIKH έγραψε:Πεστα ρε κωστα. Πεστα ρε γαμωτο. Ουτε λαμια ξερουν τπτ
Κωστα στο πενταγωνο ποτ εχω ατομα δεν ξερουν τιποτα. Ουτε στρατολογια λαμιασ, πιονια καταντησαμε
το ξερω νικη μου το ξερω. Και δεν μπορουμε να κανουμε τπτΝΙΚΗ έγραψε:Κωστα στο πενταγωνο ποτ εχω ατομα δεν ξερουν τιποτα. Ουτε στρατολογια λαμιασ, πιονια καταντησαμε
Οχι τιποτα αλλο αλα οταν τα ελεγα καποιοι σαν τον αλεξανδρο για παραδειγμα με ελεγε κομπλεξικια. εμ δεν εχω αδικο. αλλα ενα εχω να πω τα αποτελεσματα δεν γνωριζει κανενας ποτε θα βγουν
Καποιος ειπε οτι θα βγουν σημερα 12 με 1. λογικα κατι θα ξερει εκτος αν ειναι *****. εχουμε 40 λεπτα ακομη. να δουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης